Visste du at – den første bilen som ble fraktet over fjorden tilhørte Sam Eyde, grunnlegger av bl.a. Norsk Hydro?

I 1907 var bilen hans med fergen «Bastø» og det tok en 1/2 time og få den ombord. Moss-Horten er i dag Norges mest trafikkerte fergesamband innenlands.

Ingen kjenner Moss og omegn bedre Meglergaarden har solgt over 800 leiligheter de siste 10 årene. Når du skal selge bolig og skaffe deg et nytt hjem, er det en rekke praktiske forhold du bør tenke på. Vi i Meglergaarden har lang erfaring med å omsette boliger i Moss og omegn, og vi har delt inn prosessen i fem faser. Det er:

  1. Forberedelser til salget
  2. Igangsetting av salg
  3. Lansering / Markedsføring
  4. Salgsprosessen
  5. Oppgjør og overtakelse

Sett deg først litt inn i prosessen og tenk først og fremst gjennom hva du vil oppnå. Du kan orientere deg på internett, og f.eks. oppsøke sidene til Forbrukerrådet. Du kan enten forsøke å gå gjennom prosessen alene, eller søke råd om en megler i hele eller deler av prosessen. Vi i Meglergaarden, tar gjerne en innledende samtale når du skal selge bolig og etablere nytt hjem i Moss og omegn, sier Andreas Thoring i Meglergaarden. Tenk gjennom hvordan du ønsker prosessen, og husk at det er resultatet og sluttsummen som teller når du selger bolig. Les mer om prosessen på nettsiden vår – selge-bolig. Første steg når du skal bytte bolig, er gjerne å finne ut hva din nåværende bolig er verdt. Du kan finne prisantydninger på Internett og se hva boliger i ditt distrikt er omsatt for. Men variasjonene er store og en lokalkjent og erfaren megler vil gi deg et bedre estimat enn du finner på nettet. Det er også viktig å gjøre boligen klar for salg. Det lønner seg å gjøre boligen attraktiv, men samtidig må du tenkte økonomisk. Boligen må være ryddig, lett tilgjengelig og det må være like ryddig ute som inne. Du bør utbedre åpenbare feil og fikse mindre skader, men vår erfaring er at du sjelden får igjen pengene hvis du gjør større og kostbare opp-pussinger før du skal selge boligen, sier Andreas Thoring i Meglergaarden. Kontakt oss i dag.

Til Hva vet du om Moss og omegn?