Svenske Kong Oscar II skal ha oppholdt seg endel i Moss. Det sies at han stadig var på besøk hos sin elskerinne fru Gerner på Melløs? Kong Oscar II åpnet også barnehjem på Orkerød i 1898. Dagen ble avsluttet på Refsnes gods hvor kongen og dronningen var æresgjester i et større middagsselskap.

Vi i Meglergaarden, tar gjerne en innledende samtale når du skal selge bolig og etablere nytt hjem i Moss og omegn, sier Andreas Thoring i Meglergaarden. Tenk gjennom hvordan du ønsker prosessen, og husk at det er resultatet og sluttsummen som teller når du selger bolig. Les mer om prosessen på nettsiden vår – selge-bolig. Første steg når du skal bytte bolig, er gjerne å finne ut hva din nåværende bolig er verdt.

Du kan finne prisantydninger på Internett og se hva boliger i ditt distrikt er omsatt for. Men variasjonene er store og en lokalkjent og erfaren megler vil gi deg et bedre estimat enn du finner på nettet. Det er også viktig å gjøre boligen klar for salg. Det lønner seg å gjøre boligen attraktiv, men samtidig må du tenkte økonomisk. Boligen må være ryddig, lett tilgjengelig og det må være like ryddig ute som inne. Du bør utbedre åpenbare feil og fikse mindre skader, men vår erfaring er at du sjelden får igjen pengene hvis du gjør større og kostbare opp-pussinger før du skal selge boligen, sier Andreas Thoring i Meglergaarden.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Hva vet du om Moss og omegn?