Det er stor aktivitet på boligmarkedet over det meste av landet, visere tall for Eiendom Norge. Erfaringsmessig blir mange boliger langt ut for salg i løpet av høsten. I august tok det gjennomsnittlig 47 dager å få solgt en bolig. Det er en uke raskere enn det var for et år siden. Men salgstiden var enda kortere for noen år siden. I Fredrikstad / Sarpsborg-området tok det i august 39 dager å få solgt en bolig, mens omsetningstiden i Oslo var 27 dager.
Vi ser at det er stor aktivitet i boligmarkedet i Moss og omegn, og som ventet er det mange som kommer på markedet med boligen sin utover høsten. Vi ser at mange har fulgt rådet vårt om å forberede salget i god tid og være grundig i salgsarbeidet. Meglergaarden får nå mange henvendelser fra boligselgere som ønsker råd om salgsprosessen og hva de kan gjøre for å forberede boligen for salg. Vi mener det er viktig med en megler som kjenner lokalmarkedet godt, sier Andreas Thoring i Meglergaarden.

Vi hjelper gjerne boligselgerne med gode råd. Det er viktig å bruke tid på forberedelsene og beregne rikelig tid også til salgsprosessen. Vår erfaring er at det lønner seg å bruke tid for å få det beste resultatet.

Det kommer mange boliger for salg utover høsten, det skaper et livlig marked, som kan være en fordel for både kjøpere og selgere. For det første er det mange som både er kjøpere og selgere, og god aktivitet på visninger er ikke å noen ulempe for den som skal selge boligen sin, sier Andreas Thoring.

Til Prisutvikling