Det er et stabilt boligmarkedet i Moss. Vi tror boligmarkedet i Moss vil utvikle seg positivt og stabilt utover høsten. Vi venter ingen dramatisk utvikling og interessen for bolig i Moss øker jevnlig på grunn av livskvaliteten i området og nærheten både til Oslo og svenskegrensen, sier Andreas Thoring i Meglergaarden.

Vi tror boligmarkedet i Moss fortsatt vil være attraktivt. Du får mye for pengene i forhold til Oslo. Transport er et viktig tema, men vi tror veksten i Moss vil økte, bl.a. på grunn av at dobbeltsporet blir forsinket leger sør i Østfold.

Vi tror boligselgere er mest tjent med å vurdere sin egen situasjon og ikke bruke mye tid på spekulasjoner. Lite tyder på at endringen blir store, og siden de fleste både selger og kjøper noenlunde samtidig, er det familiens situasjon som betyr mer enn små endringer i markedet.

Men vi vet at det er store prisforskjeller i Moss og at både selgere og kjøpere kan tjene mange tusen kroner på grundige forberedelser. Vi ser at prisen på boliger som omsette i Moss kan variere med opptil 5.000 kroner pr. kvadratmeter. (Les mer link: https://meglergaarden.no/store-prisforskjeller-moss-eiendomsmarked-2/)

Det kan lønne seg å bruke litt tid når du vil finne deg et nytt hjem. Det er beløpet på bunnlinjen som teller når du skifter bolig, sier Andreas Thoring.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Prisutvikling