Boligprisene var stabile i august, viser boligprisstatistikken fra Eiendom Norge. Eiendom Norge venter at boligprisene stiger svakt eller faller litt utover høsten. Dette fordi det tradisjonelt kommer mange boliger for salg utover høsten og at boligrenten blir satt litt opp.

Boligstatistikken for Moss og omegn kommer ikke før i oktober, men august-tallene viser at boligprisene i Fredrikstad/Sarpsborg området økte 1,4 prosent og at prisene her er 5,2 prosent høyere enn for et år siden. Det er høyeste i landet, og årsveksten for hele landet var på 2,2 prosent.

I august ble boliger i Fredrikstad / Sarpsborg-området solgt 2,4 prosent over prisantydning, hvilket er det samme som i Oslo

Forventningene til Eiendom Norge stemmer godt med det inntrykket vi har av boligmarkedet i Moss.  Det er stor aktivitet i markedet og vi tror ikke det blir noen dramatiske endringer resten av året, sier Andreas Thoring i Meglergaarden.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Prisutvikling