Etter å ha studert utenbys i flere år, har Josefine Anker-Jensen (23) kommet tilbake til hjembyen. Nå er hun klar for å gi bånn gass som eiendomsmeglerfullmektig i Meglergaarden.

Den energiske 23-åringen hadde sin første arbeidsdag på tirsdag, og det er ingen tvil om at det var godt å være tilbake i Moss igjen.

– Jeg har studert og jobbet i Trondheim de siste årene, så nå gleder jeg meg til nye utfordringer i Meglergaarden. Jeg kjenner jo byen veldig godt og gleder meg til å få jobbe med både nye og brukte boliger, forteller hun med et smil.

Høye krav

Josefine Anker-Jensen tar aldri lett på oppgavene. Hun er punktlig, har masse god energi og har høye krav til egen service.

– I dette yrket er det viktig å ha ståpå-vilje, ha mye empati og være tilgjengelig. Hobbyen min er jobb, forteller «nysigneringen».

– Nå handler det først om å komme på plass og bli kjent med alt og alle. Dette blir bra, tilføyer Josefine.

SPENT: Josefine ønskes velkommen til sin første arbeidsdag hos Meglergaarden.

Første jobb som 14-åring

Stå på-viljen har alltid vært på plass, så at dagens yrke passer bra er det ingen tvil om. Den sprudlende 23-åringen kunne nesten ikke vente med å få seg jobb i ungdomsårene.

– Jeg fikk min første jobb som 14-åring. Det var som barnepasser på et aktivitetssenter. Etter det har jeg drevet mye med salg. Så å nå være eiendomsmegler er helt strålende, avrunder Josefine Anker-Jensen, som ser fram til en spennende tid i eiendomsmarkedet i mossedistriktet.

Lurer du på hva boligen din er verdt? Kontakt oss her

Drøm deg bort i våre boliger. 

Ønsker du mer info om boliglån, kontakt Marker Sparebank.

 

Til Boligtips og råd