Nå er det selgers marked i Moss og omegn. Trykket i boligmarkedet er stort, og det er få eiendommer for salg.

Hvis du vurderer å selge bolig, bør du slå til nå, sier Bjørn Erik Thorbjørnsen i Meglergaarden. Meglergaarden kjenner Moss og omegn best, og kan gi deg de beste prisene. En erfaren megler fra oss kan vurdere boligen din og gi deg råd. Det er store forskjeller i pris. Vi kjenner markedet og kan hjelpe deg å få det beste ut av mulighetene.

Boligmarkedet i Oslo og resten av landet er i ferd med å stagnere, men slik er det ikke i Moss og omegn. Her var prisveksten i april nesten dobbelt så stor som i resten av landet. Moss har det heteste boligmarkedet i hele Østfold, sier Thorbjørnsen.

Moss og omegn har økende priser, men samtidig får kjøperne mye mer bolig for pengene i Moss enn f.eks. i Oslo. Det gjør at mange søker seg til området. Boligmarkedet vil øke kraftig fremover når alle nye prosjekter står ferdig. Moss har byfordeler, god kommunikasjon, nærhet til fjorden og marka, samtidig som livet er roligere og livskvaliteten høyere. Skal du selge eller bytte bolig har du store muligheter hvis du slår til nå, sier Tommy Skovly.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

 

 

 

 

 

Til Prisutvikling