Ekteparet Pål Andreassen og Vibeke Brask Andreassen var usikre på om de skulle legge ut eneboligen for salg på sensommeren, eller vente noen måneder for å se an utviklingen i markedet. Valget angrer de ikke på.

– Vi så egentlig for oss å vente til høsten, men vi følte at vi måtte slå til da markedet var så hett. Og det gikk veldig bra, forteller Pål Andreassen med et smil.

Boligen ble solgt tidlig i september, etter å ha ligget ute i kun 10 dager. Boligen gikk også over prisantydning.

– Dette salget tror jeg både kjøper, selger og megler er godt fornøyd med. Nå kan vi begynne å konsentrere oss om vårt nye hjem, tilføyer han.

Høye forventninger

Da ekteparet skulle velge megler, var de aldri i tvil om hvilket firma som skulle benyttes.

GODT SAMARBEID: Vilde S. Johnsen (til venstre) hadde ansvaret for å selge boligen til ekteparet Andreassen i Kvileveien. Med god dialog og godt samarbeid ble prosessen en svært god opplevelse.

– Vi bestemte oss tidlig for å velge Meglergaarden og vi hadde høye forventninger etter alt vi hadde hørt om dem. Reisen fra start til slutt ble veldig artig. Salgsprosessen var en drøm, skryter Pål Andreassen, før kona Vibeke fortsetter:

– Megleren vår, Vilde (Johnsen), var skikkelig «på». Hun fulgte godt opp hele veien og var alltid tilgjengelig om vi lurte på noe, sier Vibeke.

Lidenskap for faget

Entusiasmen og profesjonaliteten til megleren var virkelig noe som ble lagt merke til av ekteparet.

– Vilde brenner virkelig for dette. Hun er engasjert og dedikert, og er opptatt av å skape hjem for nye mennesker. Så det er viktig å ha tillit til unge personer som ønsker å jobbe som meglere, avrunder ekteparet.

Har du også planer om å selge bolig, er det bare å ta kontakt med Vilde S. Johnsen på telefon 99 12 60 50 eller mail (johnsen@meglergaarden.no).

Til Aktuelt