Førstkommende søndag klokken 13:00 er det duket for salgsstart av boligprosjektet «Gartneriet» i Varnaveien 10 i Moss. Eiendomsmegler Vilde S. Johnsen er spent og regner med skikkelig trykk fra start.

– «Gartneriet» har jo en fantastisk beliggenhet. Her blir det gangavstand til det meste – enten man skal på stranda, skogstur, kjøpesenter eller i butikken. Dette kommer til å bli utrolig bra, forteller hun med et smil.

Boligprosjektet kommer til å bestå av tre ulike leilighetstyper, så her bør det være noe for de fleste.
Det blir en to-roms på 42 m², tre-roms på 62 m² og de største leilighetene som går over to plan blir på 77 m².

GLEDER SEG: Velkommen til salgsstart, smiler duoen fra Meglergaarden

Ler mer om boligprosjektet her.

Flotte solforhold

Det er riktig nok mer enn beliggenheten som de fleste av oss er opptatt av. Solforhold er det også mange som bryr seg om og på dette punktet innfrir «Gartneriet» så til de grader.

– Ja, dette er det mange som er opptatt av, naturligvis. Det som er gledelig er at man nærmest kan bade i sol her. Her har man solen fra morgen til kveld, forteller Johnsen i solsteika i Varnaveien 10.

Sterke aktører – god kvalitet

Eiendomsmegler Tommy Skovly har også klokkertro på prosjektet og er glad for at det er velkjente aktører som skal stå for byggingen.

– Bolig & Eiendomsutvikling AS skal sammen med Herseth stå for byggingen, så kvaliteten kommer til å bli god. De er proffe til fingerspissene, sier Skovly og avrunder:

– Allerede i 4. kvartal neste år skal boligene stå klare, så det er bare å kjøpe og glede seg!

 

 

Til Aktuelt