-Stabile boligpriser i Moss i 2018

-Vi venter relativt stabile boligpriser i Moss i 2018. I løpet av de siste to månedene har boligprisene nærmest stått stille. Prisene steg betydelig i løpet av 2017 og Moss lå til tider på den høyeste prisveksten i landet. Men nå ser vi ut til å være inne i en roligere periode, sier Tommy Skovly, daglig leder i Meglergaarden.

Boligprisene i Moss falt 0,4 prosent i desember. De siste 12 månedene vokste imidlertid prisene like mye som i Oslo, med over 6 prosent. Dette mens prisene i landet som helhet gikk ned litt over 2 prosent.

Lite dramatikk i Moss

Julen er vanligvis en rolig tid på boligmarkedet, og vi venter at aktiviteten tar seg opp utover i 2018. Moss er er et attraktivt sted å bo, så vi venter god aktivitet og relativt stabile priser utover i det nye året. Vi ser ingen tegn til noen dramatisk utvikling i Moss, sier Tommy Skovly.

Folk liker seg i Moss, og vi ser at mange av boligene skifter eier blant Mossinger. Beliggenheten gjør at interessen for Moss også øker blant Oslo-folk. Fremdeles ligger kvadratmeterprisen i Moss omtrent på halvparten av Oslo-prisen, selv om prisene i Moss ligger godt over gjennomsnittet for Østfold.

 

Til Prisutvikling