Ny bolig i Moss og omegn

Meglergaarden er spesialist på boligprosjekter og nybygg i Moss og omegn. Bare de siste årene har vi stått for salg av godt over 1000 nye boliger i nybygg i Moss og omegn. Vi kjenner det lokale markedet for både nye og brukte boliger. Vi hjelper deg å finne din nye drømmebolig og hjelper med å SELGE DEN BOLIGEN DU HAR. Vi hjelper med finansiering og verdivurdering av boligen du har i dag. Se oversikt VÅRE MEGLERE

Nye Storgata boligsameie – 26 solgt på 6 dager

Velkommen til Nye Storgata boligsameie

En av de mest urbane bydelene i Moss, med kort vei til alt. Nye Storgata består av 48 moderne og smarte 1, 2 og 3-roms selveierleiligheter.
Reserver din leilighet eller be om mer informasjon i dag. Nye Storgata boligsameie vil bidra til å videreutvikle det moderne og urbane sentrum i byen, og vil bli Moss svar på Grünerløkka i Oslo. Leilighetene passer godt for den urbane og de som liker å bo i sentrum med gangavstand til alt.

Leilighetene ligger samtidig nær sjøen og kanalen og flotte områder som Bryggekanten, Tollbodbrygge, Kanalparken og Sjøbadet badestrand, hvor det er et yrende liv i sommerhalvåret.

Sameiet vil disponere en felles takterrasse hvor det vil være et felles selskaps/ forsamlingslokale med kjøkken og WC. Som kan leies/lånes av de som har seksjon i sameiet. Her er det plass til ca 20 stk. Forventet ferdigstillelse av leilighetene 4 kvartal 2019.

Ratunet i Halmstad

Halmstad

Dette flotte prosjektet ligger i et allerede etablert boområde sentralt i Halmstad. Her finnes det tre og fireroms rekkehus på et plan hvor alle får garasjeplass i parkeringskjeller, utebod, stor terrasse og vinterhage. Noen av boligene får også sin egen hageflekk. Her er det lagt opp til en behagelig boform uten trapper, vedlikehold og snømåking. Alt blir ivaretatt av egen vaktmestertjeneste.

Halmstad fremstår i sin helhet som et barne- og familievennlig tettsted, med kort vei til de fleste fasiliteter.

Skole og barnehage / Shopping / Svømmehall / kunstgressbane / idrettshall / Kollektivtilbud / Rekreasjon – Se mer på finn.no

 

Bjerget 7 – Moss sentrum

BJERGET/MOSS

Sjarmerende omgivelser i et av byens eldste boligstrøk med kort gangavstand til sentrum. Her skal bygges 12 moderne leiligheter – alle med garasjeplass. Boligene ligger med vestvendt terrasse og gode solforhold – noen med utsikt til sjøen. Vi kan tilby 2- og 3-roms leiligheter med størrelser fra 59 – til 76 kvm. Boligene forventes ferdigstilt 1. kvartal 2019. Les mer om prosjektet på: https://www.finn.no eller ta kontakt med oss.

 

Stranda Vest – Jeløy, Moss

På Jeløys vestside, et steinkast syd for Refsnes Gods, bygges nå tre luksuriøse eneboliger og fire tomannsboliger (8 leiligheter) nær sagt i vannkanten. Dette er utvilsomt en av de flotteste beliggenhetene på Jeløy.
Her kan du rusle over plenen og ta et morgenbad mens Kielfergen og cruiseskipene glir majestetisk forbi mot Oslo. Om kvelden kan du sette deg på stranden med en god bok og nyte stillheten og solnedgangen over Oslofjorden. Boligene blir organisert i et sameie – alle boligene får 2 garasjeplasser i p-kjeller.

Les mer om prosjektet på: strandavest.no eller ta kontakt med oss.

Rosenvinge Park

Høyda, Moss

På byens «tak» er det planlagt en spennende bolig og næringspark. Her vil du finne mange servicetilbud: Aktivitetssenter, cafeèr, helse og omsorg i tillegg til alt det som «City Syd» for øvrig har å tilby med sine mange forretninger.

I Rosenvinge Park er det planlagt en rekke boliger (250 stk.) også i form av høyhus som vil gi mye lys og utsikt for alle de som ønsker å bosette seg her. Som navnet tilsier vil det bli høyt prioritert å fremheve parken som vil omkranse prosjektet.Her vil du bo i en grønn oase i god avstand fra sjenerende trafikkstøy.

Les mer om prosjekte på Rosenvingepark

Boligtomter Augerød Vest

Augerød, Moss

Kun 5 minutter kjøring fra Mosseporten senter ligger Augerød 4-5 Akebakken hvor det de siste årene er blitt bygget i overkant av 150 boliger. Moss sentrum, Moss stasjon ligger kun 10 minutter kjøring unna . Forøvrig kun 5 minutter kjøring til Middagsåsen alpinsenter, et meget populært skisenter blant barna i vintersesongen. Augerød ligger rett ved skogen, og her er flotte turmuligheter, samt flere vann med fine bademuligheter. Kort vei til naturskjønne Vansjø som byr på en rekke aktiviteter både på sommer og vinterstid. Sommertid kan den by på fine opplevelser med båt, kano eller kajakk. Vinterstid er vannet vanligvis dekket med is og snø og kan by på skøyter eller skiturer.

 

VERKET, MOSS – STØPERIET

Ønsker du et aktivt liv med kort vei til shopping, skogsturer og aktiviteter på sjøen – er det her du skal kjøpe ny bolig. Höegh Eiendom er nå i gang å bygge en helt ny bydel. Moderne og tidsriktige boliger med gode planløsninger. Etter salgsstarten er det nå allerede over 150 leiligheter som er solgt, men vi har fortsatt flotte leiligheter igjen. Vi har 2- og 3-roms leiligheter med størrelser fra 67 til 89 kvm igjen – ta kontakt i dag. Du kan også finne mer info på prosjektets hjemmeside: www.stoperietmoss.no.

PERLEBUKTA TRINN 5 – I SALG NÅ!

JELØY, MOSS

27 nye, spennende leiligheter på vakre Jeløy.
Siste byggetrinn og siste sjanse i et svært godt mottatt boligprosjekt – i salg nå!

Noen få minutter på sykkel fra Perlebukta, så finner du en av Oslofjordens beste utsiktspunkter. Turen rundt Rambergåsen vil gi deg mange fine kveldsturer.

Moss by er et pendlermekka: Bo fredelig i paradiset og bruk 45 minutter til Oslo.