Den siste tiden har vært spesiell for eiendomsmegler Christian Müller. Aldri før har han hatt så mye å gjøre i sin tidligere hjemkommune Vestby.

Det er ingen tvil om at Vestby er en spennende kommune – både med tanke på næring og boligutvikling. Müller er ikke overrasket over at det nå har blitt enda mer interesse for området.

– Jeg er selv oppvokst i Vestby og kjenner stedet veldig godt. Man har kort vei til så å si alt, og det har vært spennende å følge utviklingen i kommunen de siste årene. Kommunen har klart å tiltrekke seg store bedrifter og mange arbeidsplasser, forteller en imponert eiendomsmegler.

Mange oppdrag

I løpet av den siste tiden har det strømmet inn med nye prosjekter, noe Müller synes er veldig hyggelig.

– Jungeltelegrafen går og kurven går bratt oppover, sier han med et smil og fortsetter:

– Mange som kjøper bolig av meg i Vestby, ønsker også at jeg selger boligen deres. I løpet av de siste ukene har det rent inn med oppdrag, og det er naturligvis veldig hyggelig og noe jeg setter pris på. Vi i Meglergaarden skal jo levere det lille ekstra. For oss er det viktig at kjøper og selger får en veldig god opplevelse.

Nytt, spennende prosjekt

Ved siden av arbeidet med salg av bruktboliger i Vestby, jobber Müller også med et splitter nytt prosjekt i samme kommune. Han kan ikke fortelle så mye om planene riktig ennå, men røper at det blir en gylden mulighet for de som er på jakt etter en ny og moderne enebolig.

– Det er snakk om et eneboligprosjekt i et nytt område i Vestby. Her vil man få naturen rett utenfor døra, samtidig som man har tilknytning til alt annet i kommunen. Blant annet strender, sentrum, kjøpesenter og butikker. Vi kommer raskt tilbake med mer informasjon, avrunder Christian Müller.

Ønsker du å kjøpe eller selge bolig i Vestby, er det bare å ta kontakt med Christian Müller på telefon 97 960 947 eller muller@meglergaarden.no.

Se våre boliger i både Vestby, Moss, Råde og Våler her. 

Til Boligtips og råd