Mosseprisene tar juleferie! Boligprisene i Moss falt 0,9 prosent i november etter å ha ligget på pristoppene i Norge flere måneder på rad. Det er vanlig av prisene faller på slutten av året, så det er ikke unaturlig at prisene tar seg en liten juleferie, sier daglig leder Tommy Skovly i Meglergaarden.

Prisen sank 0,9 prosent i Moss, mens de falt 1,1 prosent på landsbasis. Prisene i Moss har steget 7,6 prosent i siste 12 månedene.

Julen er tradisjonelt en rolig tide på boligmarkedet, noe som gir mulighetene for å utnytte et våknende marked rett over juli.

Vi regner med å se stigende priser igjen på nyåret, for de gode underliggende faktorene i boligmarkedet i Moss er ikke endret. Moss er et veldig attraktivt område å bo i, med et et godt boligmiljø og nærhet til både hovedstanden og Sverige. Flere nye boligprosjekter blir også ferdige i 2018 og det vil bringe flere bruktboliger inn på markedet, sier Tommy Skovly. Samtidig vil Moss selvfølgelig vare påvirket av boligmarkedet i områdene rundt.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Prisutvikling