Moss på pristoppen! Moss hadde landets største økning i boligprisene også i oktober. Det viser statistikk fra Eiendom Norge. Dermed ligger Moss på boligpristoppen for fjerde måned på rad. Helt siden mai har 12-måneders veksten i Moss holdt seg tett opp mot 10 prosent, mens prisene eller i landet stagnerer eller synker. Dette er enda en bekreftelse på hvor attraktiv Moss er som boligområde sier Tommy Skovly, daglig leder i Meglergaarden.

Statistikken viser at boligprisene på landsbasis sank 0,2 prosent i oktober korrigert for at høsten er en litt laber boligsesong, tilsvarer det en svak økning i forhold til forventningene. Prisutviklingen var dårligst i Oslo og negativ i de fleste store byene.

Selv om prisene stiger, får du mye igjen for pengene når du har hjemmet ditt i Moss, sier Tommy Skovly.  Han minner om at boligpris pr. kvadratmeter i Moss er på kr 32.200 pr kvadratmeter, og det er under halvparten av kvadratmeterprisen i Oslo som er på nesten 60.000 kroner og 20 prosent lavere enn landsgjennomsnittet som er på ca. 40.000 kroner.

Boligprisene i Norge har vært i nedgang i flere måneder, og jeg er spent på hvor lenge Moss kan holde seg på toppen, sier Tommy Skovly. På landsbasis ble det solgt 35 prosent færre nye boliger i tredje kvartal, men i Moss utvikler vi stadig nye interessante prosjekter sier Skovly.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Prisutvikling