Moss på boligpristoppen i august. Moss hadde Norges høyeste boligprisøkning i august. Her er det fremdeles selgers marked, så vurderer du å selge bolig, kan det være lurt å utnytte mulighetene nå, for prisene i Moss blir nok etter hvert påvirket av prisfallet i resten av landet, sier daglig leder Tommy Skovly i Meglergaarden.

Boligprisene i landet økte 1,2 prosent i august, men korrigerer vi for at august er en god salgsmåned, falt prisen i virkeligheten med 0,4 prosent. I Oslo sank prisene mer enn i resten av landet. Det siste året har landsgjennomsnittet økt 3,1 prosent, mens økningen i Moss har vært nesten 9 prosent.

Det er imidlertid store lokale variasjoner i Moss-området. Hvis du vil vite utviklingen der du bor, eller dit du vil flytte, så ta kontakt med oss. Snakk med en av våre erfarene meglere  som kjenner ditt området og som kan gi den enkelte boligen en pålitelig vurdering. Meglergaarden kjenner Moss og omegn best, og vil kunne gi deg de beste rådene, sier Tommy Skovly.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Aktuelt