Moss og omegn vil utvikle seg til «den nye studentbyen». Utdanningsmulighetene i området og nærhet og gode kommunikasjoner til Oslo-området, gjør at flere studenter vurderer å etablere seg hos oss, sier Andreas Thoring i Meglergaarden.

I Oslo er det høye priser på både leiemarkedet og boligmarkedet. Inngangsbillettene for studenter og annen ungdom blir lett altfor høy i hovedstanden. Vi opplever at stadig flere studenter vurdere Moss og omegn som en boligmulighet under studiene, og som en attraktiv inngang til boligmarkedet. Moss har byfordeler, god kommunikasjon og nærhet til fjorden og marka.

I Moss er det et stort og økende tilbud av boliger i forskjellige kategorier. Mindre leiligheter for unge, eller mulighetene for fellesløsninger for flere gir anledninger som mange i hovedstaden savner. Vi i Meglergaarden opplever ofte at ungdom finner området vårt som deres mulighet til å starte sin «boligkarriere». Vurderer du å selge en bolig som egner seg for studenter eller andre unge, ta kontakt med oss, sier Thoring.

Mer informasjon

Kontakt oss

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Boligtips og råd