Meglergaarden har fått ny nettside for å kunne bistå boligselgere og kjøpere enda bedre. Meglergaarden og nettsiden er spesialisert for boligkunder i Moss og omegn. Meglergaarden kjenner markedet best og kan gi deg de beste prisene.

På den nye nettsiden får boligselgere og boligkjøpere gode råd og mulighet til kontakt med erfarne meglere. Snakk med oss når du vil selge, eller ser etter nytt hjem, Vi kan gi deg tips om hvordan du best kan gå frem.

Det nye nettsiden gir mulighet for å registrere deg som boligselger. Er du ute etter nytt hjem, kan du også registrere dine boligdrømmer. Vi hjelper deg å finne «drømmen» som kanskje ikke er på markedet i dag.

I Meglergaarden følger vi markedet nøye, og kan gi deg råd om situasjonen i dag, og hvordan vi venter den blir i tiden fremover. Nå er det selgers marked i Moss og omegn, og vi venter en travel tid fremover våren og sommeren. Mange familier ønsker å flytte inn i nytt hjem før skolen starter til høsten.

Meglergaarden har også en Facebook-side som holder deg oppdatert om det siste innen bolig og marked. Bli venn med oss på Facebook og være den første som får alle nyheter fra boligmarkedet i vårt område.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Aktuelt