Er du på utkikk etter leilighet til salgs i Moss? Vi har en svært god oversikt over leiligheter til salgs. Alt fra moderne toppleiligheter sentralt i Moss sentrum – til hyggelige boliger utenfor bykjernen.

Valg av bolig er en av de viktigste investeringene man gjør i livet. Dette vet vi i Meglergaarden, og akkurat derfor er vi opptatt av grundige og gode prosesser, som gir et best mulig grunnlag for en god kjøpsbeslutning. Vi er en lokal eiendomsmegler i Moss, med den lidenskap å finne ditt nye hjem – som oppfyller dine behov til en best mulig pris.

På boligmarkedet finnes det en rekke ulike type leiligheter. Man kan løst formulere de som små leiligheter (45 kvm), mellomstore leiligheter (45 til 75 kvm) og store leiligheter (over 75 kvm). Når man skal velge leilighet, så tar man ofte utgangspunkt i eget budsjett og viktige behov – men valg av leilighet avhenger også av hva som er tilgjengelig på markedet og hvor god tid man har på å finne drømmeleiligheten.

Vi i Meglergaarden formidler en rekke leiligheter tilpasset de fleste behov og ønsker, og hvis du ønsker hjelp til å finne din nye leilighet, så kan du registrere dine ønsker hos oss. Vi vil da gi deg beskjed når vi har en leilighet som matcher dine kriterier.

Variert utvalg av leiligheter til salgs i Moss

Vi har leiligheter til salgs både sentralt i Moss sentrum, men også mer landlig i området rundt Moss.

Vi formidler leiligheter i alle prisklasser, og vi har leiligheter som passer for de fleste type bo- og livssituasjoner. Det er derfor en stor mulighet for at du finner en bolig som passer perfekt for dine behov ved å se på vårt utvalg av boliger. Gå inn på boliger til salgsfor å se leilighetene som ligger ute på markedet nå. Du kan også ta kontaktmed en av våre meglere for mer informasjon.

Nye leiligheter i Moss og omegn

Moss er et område i vekst, og befolkningen er forventet å øke til opp mot førti tusen i 2040. Moss er den bykommunen i Østfold som ifølge Dagsavisenvil ha høyest befolkningsvekst de neste 20 årene. Dette medfører en stor satsing på nye og store boligprosjekter i og rundt Moss.

Vurderer du en ny leilighet?  Vi har oversikt over det lokale markedet for nye boliger i Moss, og har lang erfaring med både nybygg og salg av nye boligprosjekter.

Her kan du se de nye og spennende boligprosjektenesom er på trappene i Moss og omegn. Kanskje det er akkurat der du finner din nye drømmebolig?

Skal du kjøpe bolig for første gang?

Å kjøpe leilighet kan være utfordrende, spesielt hvis man er førstegangskjøper. Eiendomsmegler Andreas Thoring i Meglergaarden, er alltid behjelpelig med noen gode råd og tips på veien:

  • Ta deg tid til å finne ut hvilket område du vil flytte til og hva som er viktig for deg med tanke på servicetilbud, avstander etc.
  • Vurder hvilken type bolig du ser etter. Er det en selveier eller andelsleilighet? Dersom du ønsker en andelsleilighet, kan det være lurt å melde seg inn i boligbyggelaget for å opparbeide deg ansiennitet. Dette for å ha et fortrinn når en ev. forkjøpsrett skal avklares.
  • Er du villig til å pusse opp eller vil du ha nytt / ferdig oppusset? Dersom boligen du ser på har fått pusset opp bad, fått en oppgradering av det elektriske anlegget osv., be om dokumentasjon på at arbeidet er utført av faglærte.
  • Ha finansieringsbevis fra banken klart på forhånd! Det er overraskende mange som møter opp på visning uten å ha snakket med banken. Har du dette klart, har du et fortrinn allerede før budgivningen starter.

Er du førstegangskjøper og har behov for finansiering?

Som førstegangskjøper vet vi i Meglergaarden at finansiering kan være en utfordring. Vi kan i samarbeid med Marker Sparebank gi deg tilbud om boliglån for finansiering av din leilighet. Vi tilbyr også forsikring, finansieringsbevis, lån for unge og mellomfinansiering. Les mer om muligheter for finansiering her.

Skal du selge leilighet?

Våre meglere kjenner boligmarkedet godt. De vil hjelpe deg gjennom hele salgsprosessen. I tillegg sørger vi for at du får best mulig pris for din bolig. Få prisvurdering, og finn ut hva din leilighet er verdt. Les gjerne mer om vår salgsprosess av bolig.

Er du på utkikk etter en leilighet til salgs i Moss, så er det Meglergaarden som kjenner markedet best. Vi hjelper deg gjennom prosessen og oppfyller dine behov, til en best mulig pris.

Til Boligtips og råd