KOMMER FOR SALG

 • Lønnerhagen
  VERKET BRYGGE II - BYGG C

  Følelsen av ferie vil ikke helt slippe taket når du bor på Verket Brygge. Nå kan vi snart stolt presentere Verket Brygge II - bygg C - gjett om vi gleder oss. Etter salgssuksessen på bygg A og B kan vi nesten ikke vente med å vise dere neste bygg. Totalt vil Verket Brygge II består av 3 bygg – A, B og C.

  Bygg C består av 32 leiligheter, som alle vil ligge svært sjønært, vestvendt og mange med uslåelig utsikt.

  Foruten å få deilig sjøluft inn stuevinduet, vil boligene ligge sentralt plassert i vår nye bydel Verket. Her vil veien til butikker, cafèliv og kultur være kort.

  Som alltid i Hoegh sine prosjekter vil leilighetene ha høy kvalitet og man vil kunne velge mellom hele 6 forskjellige stiler.

  For pendlere er det verdt å merke seg at man kjapt tar seg ut på E6, samt at toget Moss-Oslo vil ta ca. 30. minutter. (Når det nye dobbeltsporet står ferdig i 2026).

  Meld din interesse
 • Lønnerhagen
  Lønnerhagen

  Lønnerhagen er et nytt og fresht boligprosjekt sentralt på Halmstad.
  Prosjektet består av 10 selveierleiligheter med god standard. 8 av leilighetene vil være på 75 m2 og 2 av leilighetene vil være på 85 m2.
  Byggene er over 2 etasjer og alle leilighetene har store solrike balkonger og egen carport og sportsbod.

  Halmstad ligger i landlige omgivelser, men har skoler, barnehager, dagligvare, restauranter, blomsterbutikk og diverse butikker i umiddelbar nærhet.

  Kort vei ut på E6, samt til Rygge togstasjon, gjør pendlerhverdagen enkel.

  For mer info eller for å sette deg på interesseliste, kontakt Bjørn Erik Thorbjørnsen416 36 886 / prosjekt@meglergaarden.no

 • Ringvollkollen
  Ringvollkollen

  Ringvollkollen er et nytt og spennende boligprosjekt i Hobøl, bestående av arkitekttegnede eneboliger, rekkehus og tomannsboliger. Boligene vil ligge i et barnevennlig og etablert boligområde omgitt av vakker natur. Tomtene har svært gode solforhold og de skråner pent i terrenget mot syd-sydvest.

  Området er tilbaketrukket fra hovedvei, støy og tungtrafikk.

  Skole, barnehage, lekeplasser, matbutikk og diverse servicetilbud ligger i umiddelbar nærhet. Til tross for at området ligger naturnært og landlig, tar du deg til Vestby og Son på ca. 15.minutter og til Oslo på rundt 40.minutter. Gode bussforbindelser til både Moss og Askim.

  Meld din interesse

Verdivurdering