KOMMER FOR SALG

 • Ringvollkollen
  Ringvollkollen

  Ringvollkollen er et nytt og spennende boligprosjekt i Hobøl, bestående av arkitekttegnede eneboliger, rekkehus og tomannsboliger. Boligene vil ligge i et barnevennlig og etablert boligområde omgitt av vakker natur. Tomtene har svært gode solforhold og de skråner pent i terrenget mot syd-sydvest.

  Området er tilbaketrukket fra hovedvei, støy og tungtrafikk.

  Skole, barnehage, lekeplasser, matbutikk og diverse servicetilbud ligger i umiddelbar nærhet. Til tross for at området ligger naturnært og landlig, tar du deg til Vestby og Son på ca. 15.minutter og til Oslo på rundt 40.minutter. Gode bussforbindelser til både Moss og Askim.

  Les mer
 • SJØHAGEN BRYGGE TRINN 2
  SJØHAGEN BRYGGE TRINN 2

  Suksessen fortsetter - 38 nye leiligheter på bryggekanten mellom Son og Moss - bare 400 m fra perrongen!

  Første byggetrinn på Sjøhagen Brygge ble revet bort på få dager, og vi forventer stor pågang også i denne omgang. Prosjektet har naturlig nok truffet blink hos boligjegere med en forkjærlighet til sjø og strand, og ikke minst hos dem som ser etter en komfortabel pendling og nærhet til Oslo. Plassert helt i sjøkanten, midt mellom idylliske Son og kystbyen Moss, bor du bokstavelig talt på bryggekanten: Solrikt, vestvendt og med skjærgården som nærmeste nabo. Med bare 400 m til Kambo stasjon er du i hovedstaden på en drøy halv time når den nye Follobanen står klar i god tid før innflytting. Foretrekker du bilen befinner du deg komfortabelt nær E6, og ikke minst tett på bykjerne i Moss og Son. Sjøhagen Brygge er også i ferd med å utvikle første del av småbåthavnen som er forbeholdt prosjektets beboere. Det vil gi deg muligheten til virkelig å utnytte alle kystens gleder som følger denne fabelaktige beliggenheten. I nærmiljøet finner du forøvrig også dagligvarebutikk, barnehage og skole.

  I dette byggetrinnet kan du velge blant et flott og variert utvalg av leiligheter; fra effektiv «bryggeperle» på 33 m2 til luftig, elegant penthouse på 121m2 med 52m2 vestvendt balkong og panoramautsikt. Meld interesse nå, så er du sikker på å få mer informasjon straks den foreligger. Vi opplever allerede at mange er nysgjerrige, så pass på slik at du ikke går glipp av et virkelig unikt boligkjøp.

  Les mer

Verdivurdering