En tøff mars-måned, sterkt preget av koronaviruset, kunne enkelt sørget for flere permitteringer i Meglergaarden. Men for daglig leder Tommy Skovly var det aldri aktuelt. Det angrer han ikke akkurat på nå.

Noen uker har gått siden nedstengningen av landet som følge av COVID 19-viruset. I dag er samfunnet heldigvis på vei til å normalisere seg igjen, selv om det fortsatt er en lang vei å gå før alt er tilbake som før.

I Meglergaarden har tiden også vært spesiell og krevende, men akkurat nå er daglig leder svært fornøyd med avgjørelsene som har blitt tatt underveis.

– Vi vurderte situasjonen nøye, men vi følte ikke at vi trengte å permittere noen da landet ble stengt ned. Vi har i alle år hatt troen på at aktivitet skaper aktivitet, så vi valgte å ha alle ansatte på plass, fra både kontoret og hjemmekontor, forteller Tommy Skovly.

Stor suksess
Mars-måned ble litt som forventet – en svak økonomisk måned. Men det skapte ingen panikk hos Skovly. Han og resten av teamet holdt motet oppe og fortsatte på samme måte som før. Det ga resultater.

– April ble jo veldig bra og mai ser ut til å bli helt fantastisk. Beslutningen vi tok ser ut til å ha vært riktig. Resultatene så langt i år er faktisk bedre enn i fjor og det er vi stolte av. Det sier litt om de menneskene vi har her på huset. De har levert så til de grader, forteller en engasjert Skovly.

Takker kundene
For Tommy Skovly er det også viktig å takke alle kundene som har hatt tillit til de ansatte i den utfordrende tiden.

– Vi må få takke kundene våre som valgte å høre på oss, og vi er veldig glad for å ha innfridd. Det selges mange nye og brukte boliger om dagen, og boligene har blitt solgt for gode priser. Budene har i en periode sittet litt langt inne hos noen, men salgssummen totalt sett har vært veldig bra, forklarer han.

Men koronakrisen er på ingen måte over. Tommy Skovly og resten av teamet i Storgata i Moss følger situasjonen tett hver eneste dag og overvåker boligmarkedet slik at hver eneste kunde skal føle seg trygg på rådene som blir gitt.

– Selv om koronakrisen ikke er over riktig ennå, skal vi gjøre alt vi kan for å bidra til å fortsette utviklingen i boligmarkedet i Moss og omegn. Med engasjement og aktivitet kommer man langt, påstår Skovly med et smil avslutningsvis.

Ta kontakt med en av våre meglere dersom du ønsker å ta en prat om bolig – enten det gjelder kjøp eller salg.

Trykk her for å få kontaktinformasjon til våre meglere.

Til Aktuelt