I en verden hvor det meste er digitalt er det viktig å henge med i svingene. Vi i Meglergaarden er opptatt av å ha enkle og trygge digitale løsninger, samtidig som vi også skal ta oss god tid til å møte kundene. Det gjør også vår samarbeidspartner, Marker Sparebank.

Samarbeidet mellom Meglergaarden og Marker Sparebank har ikke oppstått uten grunn. Hos begge skal det være personlig og trygt, og kundene skal føle seg ivaretatt gjennom hele prosessen.

– Begge parter ønsker en personlig tilknytning hvor kundene kan kontakte én bestemt megler og én bestemt rådgiver i banken. Her skal man ikke møte stengte dører – her skal man møte folk, forteller Andreas Thoring, som har jobbet som eiendomsmegler i Meglergaarden i en årrekke.

Ta direkte kontakt

Mossingen Endre Skolt er blant fire kunderådgivere i Marker Sparebank. Han har god kjennskap til sine kunder og mener det er en stor fordel at kundene kan ta direkte kontakt.

– Kundene i Marker Sparebank trenger ikke å stå i kø inn til vår sentraltelefon. Her kan man ringe eller sende mail direkte til sin rådgiver. Kundene skal bli sett og ikke minst få rask og god oppfølging, forteller Skolt.

– Samarbeidet med Meglergaarden gjør at vi kan tilby kundene en veldig god totalopplevelse, hvor kundene trenger å forholde seg til få personer i forbindelse med salg eler kjøp av bolig, tilføyer han.

Trygghet for de nyetablerte

Når man skal kjøpe sin første bolig og ta opp sitt første boliglån, er det naturlig at man ofte har noen spørsmål og kanskje er litt usikker. Hos oss i  Meglergaarden og Marker Sparebank har vi kompetansen som trengs for å gjøre opplevelsen optimal.

– Vi møtes ofte for å diskutere hvilke tiltak vi kan gjøre for å styrke vårt tilbud. Å kjøpe sin første bolig skal være en fantastisk opplevelse og vår oppgave er å gjøre det enklest og tryggest mulig for kundene, sier eiendomsmegler Thoring, og avrunder:

– Jeg har for øvrig et lite tips til førstegangskjøperne: Ha finansieringsbeviset klart før visning. Plutselig finner man drømmeboligen og da er det lurt å ha beviset klart.

Ta gjerne kontakt med oss:
Andreas Thoring (Meglergaarden)
Telefon: 918 21 500

Endre Skolt (Marker Sparebank)
Telefon:69810431

Hva er et finansieringsbevis? Les mer her
Til Aktuelt