Når huset blir et ork, går boligverdien ned. Mange venter for lenge med å flytte. I Moss har boligene steget sterkt i verdi de siste årene. Men du får ikke del i verdistigningen hvis du ikke hele tiden vedlikeholder huset og eiendommen. Mange tar utgangspunkt i hva de kjøpte huset for, og ser på verdistigningen i området. Men hvis du ikke hele tiden pusser og steller, kan du få en lei overraskelse når du ønsker å flytte, sier Andreas Thoring i Meglergaarden.

Hvis hus og hage er blitt et ork, er du allerede sent ute. Det kan være krevende med hus og hage når man blir eldre. Det som før var forbundet med glede kan fort bli krevende. Det kan lønne seg å planlegge fremtiden i god tid. Vi ser alt for ofte at boligselgere blir skuffet fordi de ventet for lenge med å flytte fra hus til leilighet, sier Andreas Thoring.

Hvis du følger med på prisutviklingen, gir det en indikasjon på hva huset ditt er verd. Men vil du være sikker, så ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig boligprat. Som erfarne og lokalkjente meglere kan vi gi deg råd om hva vi tror er best for deg. Det koster ingenting. Det hjelper ofte å snakke med noen utenfra, for det er ingen tvil om at huset ikke bare er et hus, men et hjem og et sted for sterke følelser, sier Andreas Thoring.

Vurderer du å selge eller kjøpe bolig, så ta kontakt for en prat over en kopp kaffe:)

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Boligtips og råd