Ser du etter hus til salgs i Våler Østfold? Meglergaarden averterer bolig, leiligheter og hytter i Våler. Vi hjelper deg å finne din drømmebolig. Er den ikke på markedet for øyeblikket, så registrer dine ønsker hos oss. Vi kontakter deg, når det dukker opp noe som passer.

La en eiendomsmegler hos oss Meglergaarden hjelpe deg. Vi kjenner boligmarkedet i Våler, og hjelper deg å få finne din drømmebolig til best mulig pris.

Ville vakre Våler

Våler er en kommune i Østfold. Den grenser mot Morsa vassdraget. Kommunens rike dyreliv, vakre innsjøer og store skoger har gitt kommunen tilnavnet ville vakre Våler. Kommunen med dens mange vakre områder, passer perfekt for deg som trives med fotturer i skog og mark. Den ligger sentralt i forhold til byene Moss, Sarpsborg og Fredrikstad. Og med bil og tog, er det i underkant av en time inn til Oslo sentrum.

Fakta om Våler:

• Grenser til kommunene Moss, Rygge, Råde, Sarpsborg, Skiptvet, Spydeberg, Hobøl og Vestby.
• Kommunen har 5471 innbyggere.
• Areal 257 kvadratkilometer.
• Har fire tettsteder: Kirkebygden, Våk, Augerød og Svinndal.

Selge bolig i Våler

Skal du selge bolig, leilighet eller hytte i Våler, så er det vi som kjenner markedet best. Med lokal kunnskap og forankring i Moss og omegn, har vi gjennom mange år opparbeidet hos stort nettverk. Våre erfarne eiendomsmeglere bistår deg gjennom hele salgsprosessen, og hjelper deg å få høyest mulig pris. Vi bistår med alt fra befaring og verdivurdering, til markedsføring, salg og flytting. Kontakt en av våre meglere for en hyggelig uforpliktende prat.

Vi bistår med flere ulike tjenester for deg som skal kjøpe eller selge bolig. Vi kan hjelpe deg med finansiering, prisvurdering og bistår deg gjennom hele salgsprosessen. Vi kjenner lokal markedet i Våler, og hjelper deg å få best pris enten du skal kjøpe eller selge.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Boligtips og råd