Ser du etter hus til salgs i Råde? Vi averterer leiligheter, bolig og hytter i Råde og omegn. La oss hjelpe deg å finne din drømmebolig. Er ikke boligen på markedet nå? Registrer dine ønsker, vi kontakter deg når noe passende dukker opp.
La en eiendomsmegler hos oss Meglergaarden hjelpe deg. Vår lokalkunnskap om boligmarkedet i Råde, sørger for at du finner din drømmebolig til best pris.

Kort vei til det meste

Råde kan by på stille og rolige familievennlige områder nærme skole, barnehage, sentrum, butikker, kort vei til buss, ferge og jernbane. Ligger i nærheten av ulike idrettsanlegg.er sentralt plassert mellom de voksende byene Moss, Fredrikstad og Sarpsborg. Med bil og tog er det i underkant av en time inn til Oslo sentrum. Til Svinesund (svenskegrensa) er det 30 minutter å kjøre. Kommunen grenser mot Oslofjorden i vest og ville vakre Våler i nord. Det gir muligheter for kystliv, og flotte turer i skog og mark.
Fakta om Råde:
– Har tre tettsteder: Karlshus, Saltnes og Missingmyr
– Areal på 118 kvadratkilometer
– Har 7465 innbyggere.
– Grenser til kommunene Rygge, Våler, Sarpsborg og Fredrikstad

Selge bolig i Råde

Skal du selge bolig, hytte eller leilighet i Råde, så er det Meglergaarden som kjenner markedet. Med lokal forankring i Moss og omegn, har vi over tid opparbeidet hos et stort nettverk. Våre dyktige meglere hjelper deg gjennom salgsprosessen, og sørger for at du får høyest mulig pris på din bolig. Vi bistår med befaring og verdivurdering, markedsføring, salg og flytting. Kontakt en eiendomsmegler hos oss, for en hyggelig uforpliktende prat.

Vi hjelper deg som skal selge eller kjøpe, hus eller leilighet i Råde. Vi bistår med finansiering, prisvurdering og hjelper deg gjennom salgsprosessen. Vi kjenner lokal markedet i Råde, og sørger for at du får best mulig pris enten du skal kjøpe eller selge.

Til Aktuelt