Solfylte Perlebukta har utviklet seg til å bli et idyllisk område på Jeløy – et område som beboerne virkelig har satt sitt preg på.

– Du kan jo bare se deg rundt. Det er kjempeflott, sier Marit Ileby, som sammen med datteren Mette og barnebarnet Ulrik sitter helt nede ved strandkanten. Der soler de seg i det fantastiske april-været og nyter utsikten over vannet, kanalen og den nydelige naturen.

Marit har selv bodd i Perlebukta i cirka tre og et halvt år, og legger ikke skjul på at hun stortrives.

– Her har vi det idyllisk, sier hun med et bredt smil, før hun følger barnebarnet ned til vannkanten igjen.

SOL: På Perlebukta er det fantastiske solforhold og nærhet til strand.

Stor dugnadsånd
Beboerne er flinke til å stelle med området, slik at det ser like flott ut gjennom hele året. Megler i Meglergaarden, Bjørn-Erik Thorbjørnsen, er imponert ovner måten som stranden og naturen rundt blir ivaretatt.

– Beboerne har omfavnet sandstranden her, forteller Thorbjørnsen.

– Her har de dugnader og rydder hvert år. Bademulighetene er veldig gode, tilføyer han.

Få leiligheter igjen
Det siste byggetrinnet er godt i gang og mange av disse leilighetene har allerede blitt solgt. Det gjenstår noen boliger og Thorbjørnsen regner med at det kommer til å gå relativt raskt før samtlige leiligheter er solgt.

– Dette prosjektet blir så flott. Det er lagt så mye arbeid i det – både på arkitektnivå og standard. De som skal ha en flott bolig på Jeløy bør kjenne sin besøkelsestid nå, avrunder megleren.

Fra 3. etasje og oppover er det også flott havutsikt, så her kan man virkelig realisere boligdrømmen på vidunderlige Jeløy.

Les mer om prosjektet her
Se priser og prospekt her

 

 

Til Aktuelt