Det er mye å tjene på god forberedelse når det kommer til boligsalget. Salgsstatistikken viser store prisforskjeller på boliger solgt i Moss, og en stor del av forskjellen skyldes forberedelser og godt salgsarbeid.

Vi har salgsstatistikk som viser at prisen på eneboliger kan variere med opptil 5.000 kroner pr. kvadratmeter, sier Tommy Skovly, daglig leder i Meglergaarden.

Gode forberedelser krever litt ekstra tid og ressurser. Samtidig er det viktig å legge ressursene på de forberedelsene som teller mest.

Vurderer du å selge bolig, så ta gjerne kontakt med en lokalkjent megler som kan gi deg et anslag på salgspriser og hva du kan gjøre for å sikre verdiene i boligen din best mulig. Det kan også lønne seg å ta en prat med en boligstylist, som kan gi råd om rydding, enklere opp-pussing og små endringer i møblering. Det er det lille ekstra som øker interessen på visninger. God bilder trekker også flere til visning, og jo flere på visning jo større er sjansene for god pris.

Vi ser at de som bruker litt ekstra tid på å tenke gjennom hva de vil oppnå og systematisk forbereder salgsprosessen også sitter igjen med den største sluttsummen. Vær realistisk og søk gjerne råd om hva som skal til for å gjøre boligen mest mulig klar for salg. Det lønner seg å tanke økonomisk, rydde og fikse mindre feil og skader, men du får sjelden pengene igjen for en større opp-pussing.

Vi ser at det lønner seg å ha is i magen under budrunden, for prisstatistikken viser klart at de kjappeste salgene sjelden oppnår de beste prisene. Vi registrerer også at det er betydelige forskjeller mellom enkelte prisantydninger og hva boligen faktisk omsettes for.

Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere salgsprosessen. Vi kjenner boligmarkedet i Moss og omegn, og lokalkjente megler kan gi de beste salgsrådene, sier Tommy Skovly

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Boligtips og råd