Nå kommer trinn to for salg!

Verkslia er et flott og moderne boligområde sentralt i Moss, med 22 eneboliger i kjede. Andre salgstrinn kommer nå for salg og består av 6 eneboliger – alle fra 115 kvm fordelt på 3 plan. Beliggenheten er tilbaketrukket nok til å finne roen, samtidig som det er kort vei til alle fasiliteter. Verkslia vil bli et eldorado for store og små med nærhet til skog, sjø og natur, samtidig som det er skoler, barnehager, kollektivtransport, shopping og byliv i nærmiljøet. Boligene ligger kun 3 minutter unna den nyetablerte bydelen Verket.

Kveldssola mot vest har vært et særlig fokusområde i prosjektet.

Hovedvekten av vindusarealer og private uteplasser er vendt denne veien, hvor spesielt de inntrukne toppetasjene gir mulighet for store private takterrasser med gode solforhold. Innvendig er det lagt opp til gode oppholdsrom med store vindusarealer som henvender seg ut mot uteplassene. Adkomsten til huset er via en stor carport med kjøkkenterrassen over, og romslig plass til at både bil og sykler kan stå beskyttet for vær og vind.

En mørk og lysbeiset trekledning er valgt som hovedmateriale på fasadene for å gi et moderne uttrykk som er varig og robust over tid. Det er lagt opp til en variasjon av mørkbeiset stående trekledning ved uteplassene som gir en taktil varme til solveggen der en er tettest på materialene. En lysbeiset liggende trekledning er valgt for de nedre delene av huset, som vil reflekter lyset der det trengs mest.
Fasadekomposisjonen skal i sum være variert og bygge opp under de indre kvalitetene i husene.

Vi har i planleggingsfasen også søkt å legge til rette for å enkelt kunne endre toppetasjens planløsning til å skape en god ramme for endringer i hjem og livssituasjon. Her kan man etter behov velge mellom å ha en generøs stue, et soverom + en loftstue eller to ekstra soverom. Slike endringer kan ved første øyekast vurderes som ubetydelige, men vil i dagliglivet kunne vise seg som gode og tilrettelagte løsninger som gjør hjemmet praktisk i enhver situasjon.

Vi håper du vil trives i ditt nye hjem på Verkslia!

Simen Vedvik Evensen
Arkitekturverket AS

Ta kontakt med en av våre eiendomsmeglere for mer informasjon:

Tommy Skovly
Tlf: 994 00 600
Epost: skovly@meglergaarden.no

Bjørn Erik Thorbjørnsen
Tlf: 416 36 886
Epost: thorbjornsen@meglergaarden.no

Lena Johnsen
Tlf: 977 30 630
Epost: lena@meglergaarden.no

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Boligtips og råd