Etter å ha jobbet iherdig med faget i flere år, har Vilde Svarstad Johnsen (24) endelig fått eiendomsmeglerbrevet. – Det er stas å kunne kalle meg eiendomsmegler! jubler hun.

Den blide mossejenta er riktig nok ikke fersk i gamet. Hun har jobbet i Meglergaarden i over to år og bistått mange personer med både kjøp og salg av bolig fram til i dag.

– Nå er jeg ferdig med bachelorstudiet og dermed ikke «bare» eiendomsmeglerfullmektig lenger. Nå er jeg selv ansvarlig og ingen trenger å se over arbeidet mitt, forteller Vilde.

Elsker byen
Vilde er født og oppvokst på Jeløy i Moss, og det å jobbe i Moss og omegn er noe hun setter stor pris på – spesielt med tanke på hvor mye som skjer i boligmarkedet om dagen.

– Det er superkult. Først ble jeg jo veldig godt tatt imot her i Meglergaarden og deretter har jeg fått vært med på en spennende tid i byen vår. Det er helt topp å få jobbe med både prosjekter og bruktboliger, sier den ferske eiendomsmegleren.

Gir alt
Når man skal selge sin egen bolig, er det mange ting å tenke over. For Vilde er det viktig at kundene føler seg trygge og komfortable gjennom hele prosessen, og at opplevelsen blir optimal. Derfor er hun ekstremt påpasselig med å være tilgjengelig for kundene.

– Når man er eiendomsmegler skjer det mye hele tiden. Jeg liker selv å være aktiv og jeg liker det kjøret som er i yrket. Mobilen min er så å si aldri mer enn en halvmeter unna. Det er viktig å være på, presiserer hun med et smil.

Har du planer om å selge bolig og ønsker en eiendomsmegler med fantastisk humør og stå på-vilje? Da bør du ta kontakt med Vilde på telefon 99 12 60 50.

Se hvilke boliger Vilde og Meglergaarden har for salg her

Til Aktuelt