Moss , Batteriveien 57 (C1-2)

Verkstoppen - Splitter ny og innflytningsklar to-roms selveierleilighet med stor uteplass på toppen av Moss! - Garasje

4 050 000

Visninger

 • Visning etter avtale med megler

  Husk påmelding til visning

 • Prisantydning:

  4 050 000,-

 • Totalpris:

  4 152 622,-

 • Fellesutgifter:

  3 921,-

Beregnet totalkostnad: 4 050 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 101 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 050 000,-)) -------------------------------------------------------- 102 622,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 152 622,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  63m²

 • Bruksareal:

  63m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  3125

 • Finnkode:

  274139534

 • Sist endret:

  23.09.2022 14:36

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 82%

  eier sin egen bolig

 • 91%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 78%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 89%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 17%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Megler

Meglergaarden AS
Storgaten 8
1531 Moss
Orgnr. 987 708 204

Megler: Eiendomsmegler MNEF Mats Måleng
Epost: Maleng@meglergaarden.no
Mobil: 97 71 95 59

Eiendom

Batteriveien 57 (C1-2)
Gnr. 3 bnr. 3125 snr. 24, leilighetsnr. H0102, 3002 i Moss kommune

Boligvelger

SE BOLIGVELGEREN HER:
https://bricks.wec360.se/blocks/embed/verkstoppen/70a2b9ba-51f7-4251-92a6-a86965f116b1

Velkommen til Batteriveien 57

Leilighet C1-2 er en splitter ny leilighet på Verkstoppen i Moss.
Leiligheten ligger i 1.etasje og har stor vestvendt markterrasse med direkte utgang til grønne og fine fellesarealer.
Hele leiligheten er holdt i lyse og tidsriktige farger så man enkelt kan flytte inn med egne farger og stil.
Stor sosial sone med store vindusflater i kombinasjon med vannbåren varme skaper et godt og lunt innemiljø.
Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkkenet og det er lagt opp til sosial matlaging med åpen stue/kjøkkenløsning.
Badet er delikat og tidløst flislagt. Leiligheten har i tillegg et romslig soverom og en praktisk bod for lagring. 
Egen parkeringsplass pluss sportsbod i felles garasjekjeller.
I Batteriveien 57 vil du bo sentralt både med tanke på natur, by og påkjøring på E6.

Beliggenhet

Helt på toppen av Verket, ja faktisk i byens øverste etasje, bygges nå Verkstoppen. Topp moderne leiligheter med en fantastisk utsikt over hele Moss bor du midt i naturen og skogens ro, samtidig som du kun er noen få minutter unna Verket og alle tilbudene sentrum har å by på. Her kan du sitte som kongen på haugen i din splitter nye leilighet og bare nyte livet med panorama og gode solforhold.

Knyt på deg skoa og vær i sentrum før du får tenkt deg om. Dette må vel være det de kaller; "det beste fra to verdener". 

På Verkstoppen bor du sentralt til det meste, enten du vil oppleve sentrum eller flotte (rekreasjonsområder) turområder. Hva med å ta med fiskestanga opp i Vansjø, vedlikeholde løpeformen i skogen, eller padle en rolig søndagstur? Dette er et perfekt sted å bo for deg som liker et aktivt liv med mange muligheter.
 
Både barnehage og skoler ligger i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til både matbutikker og kollektivtransport. Verkstoppen ligger nær sentrum med jernbanestasjon og Bastø Fosens ferjeforbindelse over Oslofjorden. Det går lokaltog fra Moss til Oslo så det er hyppige togavganger og en reisevei på ca 45 min. Hopper du på toget sørover er du i Gøteborg i løpet av 3 timer.

Verkstoppen er en forlengelse av Verket - den nye bydelen som en gang var byens vugge og som gjennom årene har utviklet seg i takt med tiden. Nå er Verket åpnet opp og blitt en bydel som er tilgjengelig for alle. Liv blir skapt med arbeidsplasser, boliger, grønne møteplasser og kulturelle opplevelser. Verket er en ny del av sentrum hvor det urbane møter sol og sjø og et yrende liv.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Parkering

PARKERINGSKJELLER
Det er biloppstillingsplasser i felles parkeringskjeller. Fri kjørehøyde er ca. 2,2  meter. Det er lokale nedforinger for tekniske installasjoner, spesielt inn mot yttervegger. Fordeling av garasjeplasser er utført av utbygger.

Standard

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med glatte fronter i fargen varmgrå fra Drømmekjøkkenet.  Det er takhøye skap (ca. 225 cm fra gulv) med foring til taket. Led-belysning under overskap. Skuffer med demping.  Benkeplate i 30mm laminat i fargen grå, med nedfelt grafittgrå komposittvask.

BAD/WC
Innredning med grå glatte fronter, hvit heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Speil med innfelte LED lys. Downlights i himling, vegghengt toalett i hvit porselen samt dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjevegger i glass. Dusjssone er nedsenket med ca. en flishøyde.

Det er avsatt plass og opplegg for vaskemaskin. 

ELEKTRISK
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra ved betongvegger/leilighetsskillevegger hvor det er åpent anlegg. For lyspunkt i betonghimling er det stikkontakt i overgang mellom himling og vegg.  På bad og i entré er det LED-downlights i himling med dimmer. 

VENTILASJON
Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat aggregat i hver leilighet. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken er koblet til aggregatet. Tilluft føres til øvrige rom. Ventilasjonsaggregat er plassert i bod.

RØYKVARSLER OG BRANNSLUKNINGSUTSTYR
Brannslukningsutstyr og røykvarsler er levert i henhold til forskriftskrav. Hele bygningen har sprinkleranlegg inklusive leiligheter. Synlige sprinkelhoder i leiligheten.

PORTTELEFON/LÅSSYSTEM
Det er ringetablåer ved hovedinngangsparti og callinganlegg. Svarapparat med åpningsknapp i leiligheten. Ringeknapp utenfor inngangsdøren. Leilighet får systemnøkler (3 stk.) som passer til leilighet, fellesdører i trapperom/ganger/kjeller, eksterne boder (hengelås) og garasje/port.

TV / RADIO / TELEFON / BREDBÅND
Det er spredenett med fremføring tilleiligheten for TV/ bredbånd. Kontaktpunkt i stuen.
Sameiet vil tegne kollektiv avtale med signalleverandør (med bindingstid) for alle leiligheter. Parabolantenner tillates ikke.

SPORTSBOD
Leiligheten får bruksrett til 1 stk. sportsbod. Sportsboder blir organisert i egne bodrom. Gulv leveret med støvbundet betong. Hver bod har dører og hengelås. Fordeling av boder er utført av utbygger.

TILVALGSMULIGHETER
Tilvalgsprosessen er stengt.

VEGGER
Innvendige vegger er av gips og betong som er malt.

GULV
Stue, kjøkken, soverom, gang og bod har 14 mm 1-stavs parkett i hvit eik. På bad er det keramiske fliser (30*30). I nedsenket dusjssone på bad er det tilsvarende gulvflis i mindre format (5*5). På gulv i alle rom er det vannbåren gulvarme. (Fjernvarme)

HIMLINGER/INNKASSINGER
Hvitmalt himling i betong. Rør- og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger eller helt eller delvis i nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bod, bad og over kjøkkenskap. I bod er det delvis synlige rør og kanaler samt himlingsplater. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder.

Oppvarming

OPPVARMING / VARMTVANN
Leiligheten forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Det er vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten innvendig bod, med egen termostat til hvert rom/sone.

EIERFORM OG ORGANISERING
Verkstoppen Moss er organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven. Sameiet vil bestå av ca. 60 boligseksjoner fordelt på 5 bygg.

Tomt

Utomhusarealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Denne er imidlertid av illustrativ karakter og utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv.

Grøntområder vil bli beplantet og tilsådd. Adkomst til parkeringskjeller samt internveier voverfhar ater av asfalt/betongstein/shingel og betong. Det er LED utebelysning, utvendige felles vannkraner og felles avfallsbrønner type nedgravde løsninger.

Fremdrift

Leiligheten er innflyttingsklar.

Garantier

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Ved kontraktens underskrift utsteder selger en bankgaranti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jf bufl. § 12, pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtagelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtagelse.

Utgifter på eiendommen

Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 46,- pr. kvm. BRA/mnd. I prislisten er det oppgitt stipulert størrelse på felleskostnadene. De små leilighetene vil få en noe høyere felleskostnad pr. kvm, mens de større leilighetene vil få en noe lavere felleskostnad pr. kvm. Dette skyldes at noen typer felleskostnader fordeles likt mellom seksjonene, og at noen felleskostnader fordeles etter sameiebrøk. Disse fordelingsnøkler kan man lese om i sameiets vedtekter.
I prisliste er det anslått fellesutgifter som inkluderer kommunale avgifter og oppvarming. Dersom det blir krav til målere i hver enkelt leilighet så kan fordeling av fellesutgifter bli endret som følge av dette.
Ved kjøp av ekstra p-plass tilkommer det en økning i felleskostnaden på kr. 200,-/mnd. til drift og vedlikehold

Ligningsverdi

Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper skal selv sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.

Bustadoppføringslova

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) retti gheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. I ti lfeller hvor kjøper er profesjonell i henhold ti l Bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan utbygger kreve at avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova). Tilsvarende gjelder dersom boligen er ferdigsti lt på avtaleti dspunktet, slik at avhendingslova rett messig kan benytt es istedenfor bustadoppføringslova. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameie og drift en av dette.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Batteriveien 57 (C1-2), 1534, Moss, Gnr. 3 bnr. 3125 snr. 24 orgnr. 929315413 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-22-0305

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering