Moss , Rosenvinges vei 28 leil.102

Rosenvinge Park/ Moss - Lekker leilighet i Parkhus 1- Garasjeplass - Heis (Salg av kontraktposisjon.)

5 390 000

Visninger

 • Visning etter avtale med megler

  Husk påmelding til visning

 • Prisantydning:

  5 390 000,-

 • Totalpris:

  5 411 372,-

 • Fellesutgifter:

  3 400,-

Beregnet totalkostnad: 5 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 10 000,- (Dokumentavgift av andel tomteverdi kr. 400.000,-) 10 000,- (Oppstartskapital til sameiet) -------------------------------------------------------- 21 372,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 411 372,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  76m²

 • Bruksareal:

  76m²

 • Etasje:

  1

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2023

 • Gårdsnummer:

  2

 • Bruksnummer:

  2929

 • Finnkode:

  272400142

 • Sist endret:

  23.09.2022 12:48

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 48%

  eier sin egen bolig

 • 84%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 62%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 78%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 57%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Rosenvinge Park og parkhus 1, her finner du i 1. etasje en lekker selveierleilighet under oppføring.
Leiligheten kan by på bl.a: 2 soverom, 1 bad, en romslig stue og en terrasse på ca. 12 kvm.

Leiligheten befinner seg i populære Rosenvinge Park. Her har du alle fasiliteter du trenger i det daglige rett utenfor dørstokken.

Fra leiligheten vil du ha fantastisk utsyn over den vakre parken og nærområdet. Prosjektet er godt i rute og innflytting er planlagt 1. kvartal 2023.

Salg av kontraksposisjon

Denne salgsoppgaven gjelder salg av kontraktsposisjon av en bolig som er under oppføring. Ny kjøper overtar alle selgers rettigheter og forpliktelser iht. opprinnelig kontrakt, herunder betalingsvilkår og de lovpålagte garantier. Opprinnelig salgsoppgave og kontrakt følger vedlagt salgsoppgaven. Det forutsettes at kjøper har gjennomgått grundig den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garanti. Eventuelle forbehold som opprinnelig kjøper har tatt må også være avklart.

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder følgende:
Entré, garderobe, bad, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til terrasse på ca. 12,6 m².

Beliggenhet

Fra Rosenvinge Park ligger alle veier åpne for å ta deg raskt fram, om du elsker å reise. Med E6 kun noen rundkjøringer unna, tar du deg til Oslo med til i løpet av en drøy halvtime.

Foretrekker du å kjøre kollektivt, er det hyppige buss - og togavganger å velge i. Innen en radius på 200 meter ligger to bussholdeplasser med stopp for samtlige bussruter.

På Høyda er handelsmulighetene unike, med forretninger liggende på rekke og rad. For ikke å glemme Rygge Storsenter, med sine mer enn 40 butikker, "rett borte i gata" en kort sykkeltur unna.

Moss sentrum er inne i en spennende utvikling, hvor du finner en rekke urbane og kulturelle tilbud i tillegg til de mange shoppingmulighetene sentrum kan friste med. Herfra tar du deg kjapt til bystranda, Sjøbadet, på varme sommerdager - eller om du heller frister fiskelykken fra brygga ved kanalen for å sjekke om makrellen er på hugget!

Lilleng Helsepark, inne på Rosenvinge Parks område, ble etablert i 2016 og består av tannlege, fastlege, kardiolog, gynekolog, plastikkirurg, psykolog, psykiater, bedriftshelsetjeneste, apotek, fysikalsksenter, fotterapeut, hudpleie, frisør og treningssenter.

Dersom du foretrekker å få maten servert på tallerken, vil Restaurant Ro beliggende inne i parken, servere alt fra pizzaer til ulike grillretter med gode og fyldige sauser.

Med bosted i Rosenvinge Park, vil du med andre ord ha alle muligheter innen rekkevidde. Du vil ha tilgang til alt du måtte behøve av varer og tjenester i eget nabolag, og du vil ha enkel tilgang til resten av verden.

Oppgjør

Det forutsettes en delinnbetaling på 10 % av opprinnelig kjøpesum, i tillegg til vederlag for kontrakt, ved signering av kontrakt.
Delinnbetaling fra kjøper forutsetter at utbygger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12.
Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.
Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen.

1: Kontant ved kontraktsignering: 10% av opprinnelig kjøpesum kr. 485.000,- + kr. 540.000,- for vederlag for kontrakt, totalt kr. 1.025.000,-.

2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger ihht. begge kjøpekontraktene: Kr. 4.386.372,-.

Total innbetaling 1. og 2.: kr. 5 411 372,-.

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Ved signering av kontrakt skal kjøper av kontraktsposisjonen betale opprinnelig kjøpers (selger) innbetalt forskudd, samt beløpet for selve kontraktsposisjonen. Kjøpesummen for kontraktsposisjonen (vederlag for kontrakt) vil stå på eiendomsmeglerforetakets klientkonto inntil
boligen er overtatt og hjemmel tinglyst på ny kjøper.

Er det i avtalen mellom entreprenør og selger avtalt at kjøper skal foreta en innbetaling til eiendomsmeglers klientkonto i forbindelse med budaksept skal kjøper av kontraktsposisjonen betale et tilsvarende beløp inn på eiendomsmeglers klientkonto. Selgers innbetalte beløp
frigis og utbetales etter dette til selger. Dersom det i avtalen mellom entreprenør og selger er avtalt forskuddsbetaling i samsvar med bustadoppføringslova § 47 aksepterer kjøper at kjøpers innbetalte beløp frigis til fordel for selger mot at kjøper overtar selgers fordring mot entreprenøren.

Felleskostnader

3 400 pr. mnd.

Fellesutgiftene for hver enkelt leilighet er stipulert til gjennomsnittlig ca. kr. 40,-/ m2 pr. mnd. Det betyr at mindre leiligheter vil få noe høyrere pris pr kvm, mens større leiligheter vil få noe lavere. Fellesutgiftene vil dekke utgifter til oppvarming, stell av grøntarealene, snømåking, vedlikehold og pliktig service av heis, trappevask, felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd, kommunale avgifter (eks. eiendomsskatt) og forretningsførsel. Fellesutgiftene vil kunne variere ut i fra hvilke leveranser sameiene rekvirerer. Fellesutgifter for parkeringsplass i garasjeanlegg tilkommer med ca. kr. 200 pr. parkeringsplass og bod pr. mnd. For kjøpere som velger bort parkeringsplass tilkommer fellesutgifter på ca. kr 50,- for sportsbod pr. mnd.

Vedtekter / husordensregler

Det er utarbeidet utkast til vedtekter som følger vedlagt i salgsoppgave.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 80 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, 2 soverom, bad, og stue med åpen kjøkkenløsning.

Arealbekreftelse

Arealberegningene er foretatt av arkitekt/utbygger, og er oppmålt etter tegninger. Det tas forbehold om avvik i de oppgitte mål og de faktiske mål.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Selveiet tomt som disponeres av sameiet i fellesskap.
Fellesarealer er pent opparbeidet med asfaltert parkering- og gangveier.
Forøvrig tilsådd med bruksplen og variert beplantet.

Garasje / Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass til boligen med netto bredde 2,40 m. Fellesutgifter for parkeringsplass i garasjeanlegg tilkommer med ca. kr. 200 pr. parkeringsplass og bod pr. mnd.

Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.

Med samtykke fra styret kan en seksjonseier anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider ved parkeringsplassen som seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 25.

Leveransebeskrivelse

GENERELLE OPPLYSNINGER: Boligene oppføres etter gjeldende byggeforskrift TEK 17. Generelt leveres boligen med toleranseklasser etter NS 3420 med normalkrav for boliger.

KONSTRUKSJON: Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikerte elementer. Fasadene utføres hovedsakelig som panel med mulighet for sokkel i betong. Rekkverk på balkonger utformes i metall. Innvendige vegger utføres i hovedsak som stenderverk, kledd med gipsplater. Vegger mot naboleiligheter og trapperom kan ha overflate i sparklet og malt betong. Takkonstruksjonene får isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk.

TAKHØYDE: Arealer uten nedforet himling vil få takhøyde ca. 2,6 meter. Nedforede arealer får lavere takhøyde.

GULV: Entré, stue, kjøkken, soverom, og bod leveres med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Bad leveres med lys grå, matt 30x30 cm flis. Dusjsone leveres med samme type flis i mindre format med fall til sluk.

VEGGER: Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres med, lys grå, blank, 30x60 cm flis.

HIMLINGER: I rom med full takhøyde leveres himling i malt betong . Der himling fores ned i leiligheten leveres malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Himlinger males med standard hvit takfarge.

KJØKKEN: Kjøkkeninnredning leveres som hvit glatt fra Sigdal eller tilsvarende. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til himling. Leveres med belysning under overskap, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri, avtrekksvifte type volumhette, plassert i overskap. Innredning leveres forberedt for hvitevarer.

BAD / WC INNREDNING: På bad leveres antall enheter innredning som vist på kontraktstegning, med underskap, (evt. også overskap), servant og benkeplate i nærmeste standardstørrelse (ikke veggtilpasset). Utførelse i standard hvit melamin skrog og fronter, og laminat benkeplate. Over servant monteres speil. Videre leveres ettgreps servantbatteri, samt dusjbatteri og dusjgarnityr. Rette svingbare dusjvegger i glass med aluminiumsprofiler og nedsenket dusjsone.

Det leveres vegghengt toalett. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for kombinert vaskemaskin/tørketrommel (kombimaskin) på bad eller vaskerom. I leiligheter med ekstra WC-rom leveres disse med hvit servant med ettgreps servantbatteri og vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.

GARDEROBE: Det er avsatt plass til garderobeskap iht. kontraktstegning, men de er ikke inkludert. Skap og garderober kan leveres som tilvalg.

BODER: Eventuelle boder innvendig i hver enkelt leilighet, vil bli utført ihht. tegninger, og har åpen himling med synlige tekniske føringer. Til hver leilighet medfølger bruksrett til en 5 kvm /2,5 kvm stor sportsbod i garasjekjeller. Sportsbod utføres som uoppvarmet nettingbod. Disse er ikke beregnet for lagring av fukt og temperatur sensitive gjenstander.

DØRER: Innvendige dører i leilighetene leveres i hvit slett med dørvridere i børstet stål utførelse. Inngangsdør til den enkelte leilighet leveres fabrikkmalt med nødvendig brann- og lydisolering.

VINDUER: Vinduer leveres som trevinduer utvendig kledd med lakkert  aluminium etter utbyggers fargevalg. Innside er ferdig malt fra fabrikk.

LISTVERK: I rom med parkett leveres profilerte eikelister. Vindussmyg leveres geriktfritt. Gerikter rundt dører leveres ferdig sparklet og malt uten synlige spikerhull. Overgang mellom vegg og himling fuges uten taklister.

TV / BREDBÅND: Det leveres ett sentralt tilknytningspunkt for TV / DATA til leiligheten og ett ferdig kablet TV uttak i stue. Det vil være mulig til å velge flere uttak som tilvalg. Utbygger besørger avtale med signalleverandør som tiltransporteres sameiet. Det legges opp til 3 års binding til signalleverandør.

OPPVARMING: Det leveres vannbåren gulvvarme med termostater i alle oppholdsrom. Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral basert på fjernvarme. Fordelerskap og styringer vil bli plassert etter utbyggers vurderinger.

BOLIGSPRINKLING / BRANNMELDER: Det leveres boligsprinkling/vanntåkeanlegg i leilighetene samt brannslukningsutstyr i henhold til forskriftskrav. Sentralt brannvarslingssystem med tilkobling til brannsentral.

VENTILASJON: Det leveres separat balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregatet plasseres i bod, himling, kjøkkenskap eller annet egnet sted.

ELEKTRISK: Det elektriske anlegget leveres iht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan bli åpent anlegg på vegger mellom boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner). Lampepunkt til tak leveres på vegg ved tak der det er betonghimlinger og i himling der det er nedforede himlinger. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende standard. Det leveres belysning i bod. På bad leveres LED downlight i tak med dimmer. Det leveres belysning under overskap på kjøkken. Balkonger og inngangsparti får belysning tilpasset utendørs bruk.

PORTTELEFON: Det leveres porttelefonsystem med bilde og toveis kommunikasjon med lyd fra utvendige hovedinnganger, knappetablå plassert for hver inngang. Apparatet med åpnerfunksjon monteres på vegg i entré.

BALKONGER, TAKTERRASSER OG UTEPLASSER: Private balkonger utføres enten i stål med impregnert furu på gulv, eller som betong med synlig ubehandlet betongoverflate. Rekkverk utført i metall. Privat uteplass på terreng leveres med overflate i impregnert treverk, betongheller eller tilsvarende i samme størrelse som overliggende balkong. For øvrig tilsådd gress.

INNGANGSPARTI OG FELLESAREALER: Det leveres flis, alternativt slipt betong på gulv i inngangsparti og innvendige fellesarealer. Vegger utføres som malt betong. Trappene utføres i slipt betong eller flislagte inntrinn eller annet egnet belegg.

POSTKASSER: Ved inngangsparti i første etasje blir det montert innvendige postkasser i stål med sylinderlåser.

PERSONHEIS: Prosjektet leveres med heis med direkte talevarsling til alarmsentral. Heisen går til alle bolig- og garasjeetasjer.

SKILTING: Det leveres skilting av bygg, til innganger, etasjeanvisning og boder.

GARASJEANLEGG / PARKERING: Det er etablert garasjeanlegg i kjeller. Det følger ikke med garasjeplass til denne seksjonen.

UTOMHUSAREALER: Utomhus leveres ferdig opparbeidet med beplantning og tilsådd plen. Det blir opparbeidet lekeplass, aktivitetsplass samt felles uteplass.

AVFALLSHÅNDTERING: Nedgravde avfallsbrønner vil bli plassert på egnet sted.

EIERFORM OG ORGANISERING: Leilighetene selges som selveierleiligheter, og organiseres i et boligsameie etter eierseksjonsloven. Det vil bli utarbeidet vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene, og det legges opp til felleskostnader som er spesifisert under avsnitt om felleskostnader. Kjøper har full rettslig råderett over sin eierseksjon, og hver seksjon kan pantsettes særskilt og uavhengig av de øvrige i sameiet. Alle kjøpere får eget skjøte. Eierseksjonssameiets navn er foreløpig ikke bestemt. Foreløpige vedtekter foreligger. Husordensregler er under utarbeidelse og vil tildeles senere. Boligsameiet vil i tillegg eie en forholdsmessig andel av et større felles tomteareal på utbyggingseiendommen, også kalt «Parken», i sameie med de øvrige byggetrinn. Se nærmere om dette nedenfor.

OVERTAGELSER OG INNFLYTTING: Leilighetene antas å være klare til overtagelse 1. Kvartal 2023.

FELLESUTGIFTER / BUDSJETT: Fellesutgiftene for hver enkelt leilighet er stipulert til gjennomsnittlig ca. kr. 40,-/ m2 pr. mnd. Det betyr at mindre leiligheter vil få noe høyrere pris pr kvm, mens større leiligheter vil få noe lavere. Fellesutgiftene vil dekke utgifter til oppvarming, stell av grøntarealene, snømåking, vedlikehold og pliktig service av heis, trappevask, felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd, kommunale avgifter (eks. eiendomsskatt) og forretningsførsel.

Fellesutgiftene vil kunne variere ut i fra hvilke leveranser sameiene rekvirerer. Fellesutgifter for bod tilkommer på ca. kr 50,- for sportsbod pr. mnd.

OMKOSTNINGER: Det skal betales dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien. Tomteverdien fordeles likt på alle leilighetene. Avgiftsgrunnlaget pr. boenhet er stipulert til kr. 400 000,-, tilsvarende kr. 10 000,- pr. enhet i dok. avg. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 585,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 787,- pr. obligasjon inkl. attest. Totalt ca. kr. 11 372,- pr. leilighet. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted. I tillegg innbetales à konto kr. 10 000,- pr. boenhet til sameiet for likviditet i oppstartsfasen.

GARANTIER: Boligene selges i henhold til Lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

AREALANGIVELSER: Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten - dette er boligens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse.

LIGNINGSVERDI: Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av Skatt Øst. Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres oppmerksom På nye regler for fastsettelse av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.

FORRETNINGSFØRER: Utbygger vil engasjere Vansjø Boligbyggelag som forretningsfører for å forestå sameiets drift- og regnskap. Forretningsfører vil bli engasjert for 3 driftsår. Forretningsfører kan erstattes ved valg av ny forretningsfører på sameiets årsmøte e etter endte 3 år.

FORSIKRING: Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til og med overtagelsen, deretter tegnes en bygningsforsikring på vegne av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

MATRIKKEL: Gnr. 2, Bnr. 2929 i Moss kommune. Boligsameiets eiendom vil bli fradelt denne eiendommen før seksjonering og vil bli gitt et eget gnr/bnr. Den fradelte eiendom vil bli seksjonert. Seksjonsnummer for hver bolig fastsettes i forbindelse med seksjoneringen.

SERVITUTTER / RETTIGHETER: Eiendommen vil være fri for pant med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for den enkelte sameiers fellesforpliktelser. Selger kan også tinglyse bestemmelser som er nødvendige for å gjennomføre prosjektet og de fremtidige byggetrinn fradelt fra 2/2929, som er pålagt av offentlige myndigheter eller nødvendige bestemmelser knyttet til sameiet eller naboforhold. Selger har rett til å plassere nødvendige tekniske installasjoner på fellesarealer og sikre tinglyste rettigheter tilknyttet disse. For servitutter eldre enn fradelingsdato som kan ha betydning for denne matrikkelenheten henvises til hovedbruket/avgiver eiendommen. Konferer evt. megler.

LOVGRUNNLAG: Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

TILVALG OG ENDRINGER: Tilvalgsprosessen er stengt. Selger har hatt tilvalg for kr. 114.496,-
Se vedlagte tilvalgsskjema for mer informasjon.

PARKERING OG BODER: Boligsameiets parkering, boder og tekniske installasjoner ligger i underjordisk anlegg tilknyttet boligene. Boder vil ligge inntil p-plasser. Enkelte boder vil kunne plasseres i kjeller uavhengig av p-plasser i egne arealer. Parkeringskjeller vil kunne bli knyttet sammen med tidligere byggetrinn fradelt fra 2/2929, med felles adkomst og rettigheter for de forskjellige byggetrinn.

Selger har rett til å tildele bruksrett til parkeringsplasser og boder på den måten selger finner mest hensiktsmessig. Selger har også rett til å organisere parkering på annen måte enn ovenfor beskrevet dersom en annen organisering er mest hensiktsmessig for selger. Selger vil fritt kunne disponere over usolgte bruksretter til parkeringsplasser og sportsboder, og kan selge og/eller leie ut disse også til interessenter som ikke har bruksenhet i sameiet

REALSAMEIET ROSENVINGE PARK: Utbyggingsprosjektet "Rosenvinge Park" består av den utførte, planlagte og fremtidige utbyggingen av eiendommen 2/2929, der dette utgjør det fjerde byggetrinnet på eiendommen. Det er planlagt at byggetrinnet vil bli et eget eierseksjonssameie, som vil eie sin egen tomtegrunn.

Den gjenværende tomtegrunn mellom de forskjellige byggetrinns grunneiendom vil tjene som fellesområde for alle byggetrinn. Fellesområdet, også kalt "Parken", vil være eid i et realsameie mellom de enkelte byggetrinn.

Realsameiets navn vil være Realsameiet Rosenvinge Park. Realsameiernes rettigheter og forpliktelser er regulert i en sameieavtale.

Realsameiet vil bestå av den sentrale delen av parken inkl. gangveien, torvet, vakta med området rundt vakta og veien/trafikkområdet foran vakta, til sammen kalt "Sentralparken". Etter hvert som de forskjellige byggetrinn ferdigstilles vil realsameiet bli tillagt tomtegrunnen mellom de enkelte byggetrinns grunneiendom, der grunneiendommene ikke grenser inntil hverandre. Tomtegrensene til hvert enkelt byggetrinns grunneiendom blir endelig fastsatt i forbindelse med hver enkelt utbygging, og realsameiets endelige tomteareal vil derfor kunne bli både noe større og noe mindre enn opplyst.

Peisestuen, Skistallen og Gjesteboligen inngår i realsameiet og vil stå til disposisjon for beboerne i Rosenvinge Park på de bruks- og leievilkår som realsameiet fastsetter.

Allmenheten vil ha tilgang til Parken slik det følger av reguleringsplanen, og allmenheten vil ha tinglyst rett til adkomst til parken over sameiets eiendom, slik det gjelder for naboeiendommen 2/2943. Tilliggende eiendommer 2/2923, 2/2226, 2/2230 og 2/2234 (samt matrikkelenheter som i fremtiden måtte bli fradelt disse) vil ha visse rettigheter til enkelte aktiviteter/adkomst på eiendommen mm.

Etter overtakelsen vil sameiet, og tidligere utbygde sameier, eie den andel av realsameiet som tilsvarer sine andeler av den totalt regulerte utbygging, mens Utbygger vil eie resten av realsameiet. Etter hvert som de forskjellige byggetrinn ferdigstilles vil disse bli medeiere i realsameiet ved å overta eierandeler fra utbygger tilsvarende sin andel av den totalt regulerte utbygging. Når eiendommen er ferdig utbygget eies realsameiet 100 % av de oppførte byggetrinn/sameier.

ØVRIGE FORBEHOLD: Alle illustrasjoner, skisser," møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Stiplet linje på plantegninger viser forslag til løsninger og innredning som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgsmateriell vil ikke nødvendigvis passe for alle leiligheter. Vedtektene for eierseksjonssameiet er foreløpige. Utbygger kan gjøre endringer i disse for å tilpasse dem endringer i prosjektet. Ved avvik gjelder leveransebeskrivelsen foran tegninger, illustrasjoner og annet salgsmateriell. Omfanget av leveransen er begrenset til leveransebeskrivelsen. Spesifikke formuleringer gjelder foran generelle. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.

Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for utbygger, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan f.eks. omfatte bærende konstruksjoner, innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal, tilpassinger av utearealer, høydejusteringer, støttemurer eller lignende. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn. Ved evt. endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr til megler på kr. 15 000,- inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers forutgående samtykke. Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere.

Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner. Det gjøres oppmerksom på at vedlagt utomhusplan ikke er endelig og at det kan forekomme endringer i omfang og plassering. Utomhusarealene vil bli opparbeidet i takt med byggetrinnene i prosjektet så fremt årstidene tillater det. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn. Mindre arealavvik mellom tegninger og ferdig bygg kan forekomme. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og
tegninger som er presentert i prospektet og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse og vil ikke gi kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikerte elementer. Fasadene utføres hovedsakelig som panel med mulighet for sokkel i betong. Rekkverk på balkonger utformes i metall. Innvendige vegger utføres i hovedsak som stenderverk, kledd med gipsplater. Vegger mot naboleiligheter og trapperom kan ha pverflate i sparklet og malt betong. Takkonstruksjonene får isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger 1 skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en stund etter overtagelsen, og avhenger blandt annet av årstid knyttet til ferdigstillelse av utomhusområdene. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtagelsestidspunket gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Barnehage / skole i området

Ørejordet barnehage (0-5 år), 0.6 km
Ekholt barnehage (0-6 år), 0.9 km
Gubbeskogen barnehage as (0-6 år), 0.9 km

Buen kristne skole (1-10 kl.), 0.7 km
Øreåsen skole (1-7 kl.), 1 km
Melløs skole (1-7 kl.), 1.1 km
Ekholt skole (1-7 kl.), 1.3 km
Rygge ungdomsskole (8-10 kl.), 2.3 km
Malakoff videregående skole, 1.3 km
Kirkeparken videregående skole, 3 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme med termostater i alle oppholdsrom. Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral basert på fjernvarme. Fordelerskap og styringer vil bli plassert etter utbyggers vurderinger.

Energimerking

Leiligheten blir prosjektert iht. Teknisk Forskrift av 2017 og vil med stor sannsynlighet holde energiklasse B. Enkelte leiligheter i blokken med mye glassfasade vil kunne få klasse C. Som konsekvens av høy isoleringsevne i glasset vil det kunne oppstå dogg/rim på utsiden av glasset under spesielle værforhold.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Eiendomsskatt sendes separat til hver enhet.

Formuesverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt SMS fra meglers system, til megler per e-post til ole-morten@meglergaarden.no eller SMS: 99 12 92 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Innflytting er planlagt 1. kvartal 2023.

Diverse

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Transport av opprinnelig kjøpekontrakt fra forbruker reguleres av kjøpsloven og avhendingslovens § 1-1, 4. ledd. Ny kjøper trer inn i opprinnleig kjøpekontrakt som er regulert i henhold til budstadoppføringslovens bestemmelser.
Dersom kjøper 2 er forbruker, faller pliktene hans til å betale merverdien bort hvis entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingslova § 1-1, 4. ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selger sin side, og kjøper 2 har plikt til å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.
Dersom kjøper 2 ikke er forbruker, har partene avtalt at kjøper 2 må betale vederlaget for kontraktposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Merverdien og eventuelt forskudd vil bli utbetalt selger selv om kjøper 2 ennå ikke har tatt over og fått rettsvern for kjøpet. Kjøper 2 vil ha den fulle vederlagsrisikoen for kontraktposisjon, også dersom selgeren ikke på noen måte leverer i henhold til kontrakten.
En forutsetning for salget er at utbygger samtykker i transporten der dette er påkrevd.

Garantistiller

Navn: Navn: Nordea Bank Abp, filial i Norge
Beløp: Kr. 145.000,- til 242.500,-

Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtakelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Kjøper vil likke ha krav på garanti av merverdien eller av tilvalg.

Navn: Nordea Bank Abp, filial i Norge
Beløp: Kr. 8.353.525,-

Bustadoppføringslova § 47.
Garantien gjelder for Forbrukerens rett til å få tilbakebetalt forskudd ved entreprenørens mislighold av kontrakten, som fører til heving.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Rosenvinges vei 28 H0102, 1523, Moss, Gnr. 2 bnr. 2999 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-22-0285

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering