Moss , Resalg Batteriveien 43 (A2-2)

Verkstoppen - Moderne og lekker 3-roms i fremste rad - Sentrumsnært - Flott utsikt - Salg av kontrakt.

5 900 000

Visninger

 • Visning etter avtale med megler

  Husk påmelding til visning

 • Prisantydning:

  5 900 000,-

 • Totalpris:

  6 048 872,-

 • Fellesutgifter:

  4 140,-

Beregnet totalkostnad: 5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) -------------------------------------------------------- 148 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 048 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  86m²

 • Bruksareal:

  86m²

 • Etasje:

  2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  3125

 • Finnkode:

  265794230

 • Sist endret:

  18.07.2022 19:35

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 82%

  eier sin egen bolig

 • 91%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 78%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 89%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 17%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Tilvalg

Følgende tilvalg er gjort i leiligheten
Bad, flis: Tilvalgspakke 2 er valgt på begge bad. Med Lafenice Core taupe 60x60 fliser på gulv, vegger og i dusjnisje. Kr. 22 540,-
Parkett: Det er valgt hvitlaserte eikeister i boligen. Kr. 3500,-
Dører: Det er valgt tilvalg 1 i boligen. Med kompaktdører med dempelist. Kr. 21 350,-

Utstyr

RØYKVARSLER OG BRANNSLUKNINGSUTSTYR
Brannslukningsutstyr og røykvarsler leveres i henhold til forskriftskrav. Hele bygningen har sprinkleranlegg inklusive leiligheter. Synlige
sprinkelhoder i leilighetene.

PORTTELEFON/LÅSSYSTEM
Det monteres ringetablåer ved hovedinngangsparti og callinganlegg.
Svarapparat med åpningsknapp monteres i hver leilighet.
Ringeknapp utenfor hver inngangsdør. Hver enkelt leilighet får systemnøkler (3 stk.) som passer til leilighet, fellesdører i trapperom/ganger/
kjeller, eksterne boder (hengelås) og garasje/port.

VENTILASJON
Det vil bli installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Separat aggregat leveres i hver leilighet. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken
kobles til aggregatet. Tilluft føres til øvrige rom.
Ventilasjonsaggregat er plassert i bod eller over kjøkkenventilator.
Det vil kunne bli synlige føringsveier der hvor disse er plassert i bod.

ELEKTRISK
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra ved betongvegger/leilighetsskillevegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkt i betonghimling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov og etter forskrift NEK400/2018-NEK399. Det leveres belysning i bod. På bad og i entré leveres LED-downlights i himling med dimmer. Det vil bli montert stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Boligene leveres med smarthusløsning. Systemet styrer lys og varme i boligen og har app for nettbrett og smarttelefon i tillegg til veggbrytere for belysning Systemet har store utvidelsesmuligheter for styring av solskjerming, alarmsystem, lyd & bilde etc.

SANITÆR
Det leveres integrert oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og opplegg for vaskemaskin på bad som vist på tegning.

TV / RADIO / TELEFON / BREDBÅND
Det leveres spredenett med fremføring til hver leilighet for TV/bredbånd. Kontaktpunkt leveres i stue. Sameiet vil tegne kollektiv avtale med signalleverandør (med bindingstid) for alle leiligheter. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for telefon/nettverk. Parabolantenner tillates ikke.Leverandør av TV og bredbånd er ikke besluttet p.t. Utbygger vil tegne avtale med en leverandør som kan levere til gode konkurransemessige vilkår. Abonnementsavtaler og kostnader for dette avregnes i månedlige felleskostnader via Sameiet, alternativt faktureres direkte fra leverandør.

INSPEKSJONSLUKER/-DØRER
Flere av de tekniske installasjonene krever inspeksjonsluker, som for eksempel rør-i-rør system, fordelerskap vannbåren varme, klosett og elektroskap. Slike dører og luker vil i størst mulig grad bli plassert i bod, gang og bad. I enkelte tilfeller kan det bli nødvendig å plassere dem i
oppholdsrom.

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG
Alle tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt, men det utarbeides punktplaner for elektro og signalanlegg i ettertid. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for tekniske føringer.

HEIS
Det etableres heiser fra parkeringskjeller og hovedinngang til alle boligetasjer.

ELBIL
Det vil bli tilrettelagt for montering av ladebokser på den enkelte parkeringsplass. Dette vil være et tilvalg som bestilles av den enkelte leilighetskjøper.

GARDEROBESKAP
På plantegning er det illustrert foreslått plassering av garderobeskap. Skaper inngår ikke i leveransen, men kan kjøpes som et tilvalg.

Salg av kontraksposisjon

Denne salgsoppgaven gjelder salg av kontraktsposisjon av en bolig som er under oppføring. Ny kjøper overtar alle selgers rettigheter og forpliktelser iht. opprinnelig kontrakt, herunder betalingsvilkår og de lovpålagte garantier. Opprinnelig salgsoppgave og kontrakt følger vedlagt salgsoppgaven. Det forutsettes at kjøper har gjennomgått grundig den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garanti. Eventuelle forbehold som opprinnelig kjøper har tatt må også være avklart.

Innhold

Beliggende i 2. etg i A bygget. med enkel adkomst via heis eller trapp.
Inneholder; Gang, 2 bad, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom. Utgang til veranda fra stue og hovedsoverom.

Kjøkken

Som standard leveres kjøkkeninnredning med glatte fronter i fargen varmgrå fra Drømmekjøkkenet eller tilsvarende kjent leverandør. Det leveres takhøye skap (ca. 225 cm fra gulv) med foring til taket. Ledbelysning under overskap. Skuffer leveres med demping. Benkeplate leveres i 30mm laminat i fargen grå, med nedfelt grafittgrå komposittvask av typen Franke Mythos eller tilsvarende. Ettgreps blandebatteri av typen Grohe Eurosmart DN15 eller tilsvarende. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer.

Bad

Innredning på hovedbad leveres med grå glatte fronter, hvit heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Bredde på servant er hovedsakelig på 100 cm. Det leveres speil med innfelte LED lys og med stikk på vegg ved innredning (evt. integrert i speil). Down-lights i himling, vegghengt toalett i hvit porselen samt dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjevegger i glass. Dusjssone er nedsenket med ca. en flishøyde. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin i alle leiligheter.
Prosjektet kan bli levert med prefabrikerte baderomskabiner.

Balkong

Balkonger og terrasser blir i betong og tekket med tremmegulv. Balkongrekkverk leveres i stål, glass og enkelte tette platefelt.

Beliggenhet

Verkstoppen er en forlengelse av Verket - den nye bydelen som en gang var byens vugge og som gjennom årene har utviklet seg i takt med tiden. Nå er Verket åpnet opp og blitt en bydel som er tilgjengelig for alle. Liv blir skapt med arbeidsplasser, boliger, grønne møteplasser og kulturelle
opplevelser. Verket er en ny del av sentrum hvor det urbane møter sol og sjø og et yrende liv.

Helt på toppen av Verket, ja faktisk i byens øverste etasje, bygges nå Verkstoppen. Med en fantastisk utsikt over hele Moss bor du midt i naturen
og skogens ro, samtidig som du kun er noen få minutter unna Verket og alle tilbudene sentrum har å by på.

På Verkstoppen bor du sentralt til det meste, enten du vil oppleve sentrum eller flotte (rekreasjonsområder) turområder. Hva med å ta med fiskestanga opp i Vansjø, vedlikeholde løpeformen i skogen, eller padle en rolig søndagstur? Dette er et perfekt sted å bo for deg som liker et aktivt liv med mange muligheter.

Både barnehage og skoler ligger i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til både matbutikker og kollektiv transport. Verkstoppen ligger nær sentrum med jernbanestasjon og Bastø Fosens ferjeforbindelse over Oslofjorden. Det går lokaltog fra Moss til Oslo så det er hyppige togavganger og en reisevei på ca 45 min. Hopper du på toget sørover er du i Gøteborg i løpet av 3 timer.

Moss ligger sentralt til ved Oslofjorden østside, mellom Oslo og Sverige. Dette er en by med en spennende historie. En historie som også har spilt en vesentlig rolle for resten av landet med blant annet signeringen av Mossekonvensjonen i 1814. Moss har mye å by på; Et rikt sjøliv i både ferskvann og saltvann. Her finner du mange deilige strender, fiskeplasser og båtliv. Moss har også nydelig skog i ulike varianter fra løv og barskog til Jeløya hvor
man finner innslag av eksotiske planter.

Moss har gode transportforbindelser, handlemuligheter, fotball, industri, pølse i vaffel, urban vekst og gammel historie, et rikt kulturliv
med flere scener plassert rundt om i byen, variert natur, og ikke minst; mennesker som brenner for byen sin sånn at byen hele tiden er i bevegelse.

Oppgjør

Det forutsettes en delinnbetaling på 10 % av opprinnelig kjøpesum, i tillegg til vederlag for kontrakt, ved signering av kontrakt.
Delinnbetaling fra kjøper forutsetter at utbygger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12.
Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen.
Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen.

1: Kontant ved kontraktsignering: 10% av opprinnelig kjøpesum kr. 520.000,- + kr. 652 610,- for vederlag for kontrakt, totalt kr. 1.172.610,-.

2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger ihht. begge kjøpekontraktene: Kr. 4.769.468,-.

Total innbetaling 1. og 2.: kr.  5.942.078 ,-.

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Ved signering av kontrakt skal kjøper av kontraktsposisjonen betale opprinnelig kjøpers (selger) innbetalt forskudd, samt beløpet for selve kontraktsposisjonen. Kjøpesummen for kontraktsposisjonen (vederlag for kontrakt) vil stå på eiendomsmeglerforetakets klientkonto inntil
boligen er overtatt og hjemmel tinglyst på ny kjøper.

Er det i avtalen mellom entreprenør og selger avtalt at kjøper skal foreta en innbetaling til eiendomsmeglers klientkonto i forbindelse med budaksept skal kjøper av kontraktsposisjonen betale et tilsvarende beløp inn på eiendomsmeglers klientkonto. Selgers innbetalte beløp
frigis og utbetales etter dette til selger. Dersom det i avtalen mellom entreprenør og selger er avtalt forskuddsbetaling i samsvar med bustadoppføringslova § 47 aksepterer kjøper at kjøpers innbetalte beløp frigis til fordel for selger mot at kjøper overtar selgers fordring mot entreprenøren.

Felleskostnader

Kr. 4 140 pr. mnd.,-

Felleskostnadene skal betjene sameiets typiske driftskostnader som; kommunale avgifter (vann, kloakk og renovasjon), oppvarming, bygningsforsikring, trappevask, drift av innvendige og utvendige fellesarealer inklusive garasjeanlegg, drift og service av heis og andre felles tekniske installasjoner, årsavgift kabel-TV/bredbånd - grunnpakke, forretningsførsel, revisjon og styrehonorar. Kostnader til strøm i egen leilighet, innboforsikring, eiendomsskatt, kabel-TV og bredbånd utover grunnpakke samt sameiets edlikeholdskostnader og påkostninger utover normalt drift er ikke en del av de stipulerte felleskostnadene. Felleskostnader på innflyttingstidspunktet er stipulert, og er basert på erfaringstall. De faktiske felleskostnadene ved innflytting kan avvike fra de stipulerte felleskostnadene ved salgsstart. Dette kan f.eks, skyldes at en eller flere tjenester faller fra eller må legges til som følge av endringer i prosjektet. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 46,- pr. kvm. BRA/mnd. I prislisten er det oppgitt stipulert størrelse på felleskostnadene.

De små leilighetene vil få en noe høyere felleskostnad pr. kvm., mens de større leilighetene vil få en noe lavere felleskostnad pr. kvm. Dette skyldes at noen typer felleskostnader fordeles likt mellom seksjonene, og at noen felleskostnader fordeles etter sameiebrøk. Disse fordelingsnøkler kan man lese om i sameiets vedtekter. I prisliste er det anslått fellesutgifter som inkluderer kommunale avgifter og oppvarming. Dersom det blir krav til målere i hver enkelt leilighet så kan fordeling av fellesutgifter bli endret som følge av dette. Ved kjøp av ekstra p-plass tilkommer det en økning i felleskostnaden på kr. 200,-/mnd. til drift og vedlikehold.

Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for sameiet. Budsjett vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører. Driftsbudsjett og
fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets generalforsamling.

Selger forbeholder seg retten til på vegne av sameiet å inngå bindende avtaler vedr. serviceavtaler som er nødvendige for drift av bygget. Eiendommene 3/3124 (12 kommende rekkehus) og 3/3125 skal fra det tidspunktet 3/3124 er utbygd og første leilighet overtatt, være med å  dekke sin forholdsmessige andel av utgifter drift og vedlikehold av felles funksjoner som felles adkomst, lekeplass renovasjonsanlegg o.l. I tråd med det som vil bli tinglyst om rettigheter på de respektive eiendommer, skal kostandene fordeles mellom eiendommene i tråd med det antall boliger som er/vil bli oppført på eiendommene.

Sameie

Vansjø Boligbyggelag er valgt som forretningsfører for sameiet.

Verkstoppen Moss vil bli organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven. Sameiet vil bestå av ca. 60 boligseksjoner fordelt
på 5 bygg. Hver seksjon utgjør en sameiedel med tilknyttet enerett til bruk av bruksenhet. Bruksenheten vil i tillegg kunne omfatte andre deler av eiendommen.

Med de unntak som følger av eierseksjonsloven §23 kan ingen direkte eller indirekte erverve mer enn to boligseksjoner i et boligsameie. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Sameiet er pliktig til å avholde årlige sameiermøter hvor blant annet regnskap behandles. Sameiets styre har ansvar for forvaltningen av sameiets anliggender m.v. i samsvar med lov, vedtekter og vedtak i sameiermøtet. Utbygger utarbeider utkast til vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene. Det presiseres at endelige vedtekter vil kunne fravike fra de foreløpige utkast til vedtekter, og at byggherre står fritt til å endre disse.  En foreløpig oppstilling over antatte fellesutgifter er spesifisert under avsnitt om fellesutgifter.

Selger forbeholder seg videre retten til å organisere og fordele bruksrett til sportsboder og parkeringsplasser på den måten som utbygger anser
mest hensiktsmessig. Det vil bli etablert en ordning for omfordeling som sikrer tilgang til livsløpdimensjonert parkeringsplass. Dette innebærer
at den som tildeles HC-parkeringsplass, og som ikke kan dokumentere faktisk behov for denne, må forplikte seg å bytte dersom det melder seg
behov for slik plass i annen seksjon i sameiet jf. §26.

Sameiet har, i henhold til Eierseksjonslovens § 31, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Kjøpere vil bli innkalt til ekstraordinært sameiermøte hvor sameiets styre vil bli valgt. I tillegg vil det bli en gjennomgang av sameiets budsjett og  vedtekter. Utkast til driftsbudsjett for første driftsår vil bli utarbeidet av forretningsfører og vil bli forelagt på første ekstraordinære generalforsamling. Det tas forbehold om endringer i budsjettpostene og fellesutgiftene.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger

Vedtekter / husordensregler

Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet som ligger som vedlegg til prospektet. Endelige vedtekter kan endres og tilpasses av årsmøtet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 90 kvm

De oppgitte arealene er ikke å betrakte som eksakte areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5%mindre/større enn markedsført areal.

Arealbekreftelse

Arealberegningene er foretatt av arkitekt/utbygger, og er oppmålt etter tegninger. Areal på leilighetene er angitt som bruksareal (BRA) som er arealet
innenfor boligens yttervegger inklusive boder og sjakter, samt primærrom (P-ROM) som er BRA fratrukket innvendig bod/sjakter og sekundærrom. Det tas forbehold om avvik i de oppgitte mål og de faktiske mål.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Fellesareal.

Utomhus arealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Denne er imidlertid av illustrativ karakter og utbygger
forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv. Grøntområder vil bli beplantet og tilsådd. Adkomst til parkeringskjeller samt internveier vil ha overflater av asfalt/betongstein/shingel og betong. Det leveres LED utebelysning, utvendige felles vannkraner og felles avfallsbrønner type nedgravde løsninger.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass for 1 bil i felles garasjekjeller medfølger.

Det bygges biloppstillingsplasser i felles parkeringskjeller. Leilighetene som selges med biloppstillingsplass tildeles plass ved overlevering.
Til hver parkeringsplass leveres 1 stk. portåpner eller annet system for automatisk åpning av garasjeport. I parkeringskjeller leveres overflater
på gulv i støpt betong. Vegger og himling leveres i betong som leveres støvbundet i lys farge. Fri kjørehøyde vil være ca. 2,2 meter. Lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme, spesielt inn mot yttervegger. Fordeling av garasjeplasser utføres av utbygger.

Det vil bli oppmerkede biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. Til de leiligheter som har medfølgende parkeringsplass vil disse bli
organisert som tilleggsdeler til eierseksjonene i sameiet. Ekstra parkeringsplass kan erverves i henhold til prisliste. Utbygger foretar førstegangstildeling av bruksretter til biloppstillingsplass. Utbygger vil disponere usolgte bruksretter til parkeringsplasser. Utbyggers bruksretter vil være omsettelige, utbygger vil kunne leie ut bruksrettene - i begge tilfelle uten begrensninger av noen art. Eiendommen Gnr. 3, Bnr. 3124 er planlagt utbygd med 12 rekkehus. Disse vil få tinglyst rett til X-antall parkeringsplasser og boder. Eiere av rekkehus er pliktige til å betale for sin andel av drift- og vedlikeholdsutgifter

Byggemåte

Nye boliger bygges etter forskrifter gitt i TEK 17. Alle boliger leveres med komplett FDV dokumentasjon som viser hvilke materialer, produkter og
fargevalg som er benyttet i leiligheten. Kontaktinformasjon til alle underleverandører vil også finnes der.

KONSTRUKSJON
Bygningen fundamenteres til fjell. Byggets bærekonstruksjon blir utført i betong og stål. Skillevegger i betong eller plassbyggede lyd og rannvegger. Etasjeskille betong. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles utvendig med panel, puss eller plater. Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger leveres med tremmer over betonggulv. Drypp fra overliggende balkonger må påregnes ved nedbør. Utformingen av rekkverk vil være i stål, glass og tette plater. Enkelte balkonger vil få tette glass på tilnærmet full høyde til himling der dette viser seg være påkrevd av hensyn til støyberegninger.

INNGANGSPARTI OG FELLESAREALER
Det leveres flis på gulv i innvendige fellesareal i alle etasjer. Malte betongvegger og himling. Himling i inngangspartier kan bli nedforet med gips evt. himlingsplater der hvor dette er hensiktsmessig. Postkasser blir montert i tilknytning til 1. etasje.

SPORTSBOD
Alle leiligheter får bruksrett til 1 stk. sportsbod. Sportsboder blir organisert i egne bodrom. Gulv leveres med støvbundet betong.
Hver bod leveres med dører og hengelås. Fordeling av boder utføres av utbygger.

VINDUER / BALKONGDØRER
Innvendig karmer og rammer leveres ferdig malt fra fabrikk i grå farge innvendig og utvendig.
 
HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET
Hovedinngangsdør leveres malt, og i hvit utførelse.

INNVENDIGE VEGGER
Innvendige vegger (ikke leilighetsskillevegger) utføres i stål/trestenderverk og kledd med gipsplater. Støpte vegger mot naboleilighet og i heis/
trappesjakter vil bli malt. Innvendig høyde til himling vil generelt være 2,5 m. Unntatt er områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre, gang, bad og enkelte områder i øvrige rom.

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING GULV:
Stue, kjøkken, soverom, gang og bod leveres med 14 mm 1-stavs parkett i hvit eik som standard.
På bad leveres keramiske fliser (30*30 lys grå). I nedsenket dusjssone på bad leveres tilsvarende gulvflis i mindre format (5*5). På gulv i alle rom leveres det vannbåren gulvarme. (Fjernvarme)

VEGGER:
Innvendige vegger av gips og betong males. Som kjøper vil man kostnadsfritt velge mellom 6 standardfarger (gjelder pr. rom og maks 2 farger
pr. leilighet. Ved fargekombinasjoner utover dette tilkommer det et gebyr). Enkelte vegger vil få synlige sprinkelhoder.

HIMLINGER/INNKASSINGER:
I boligrom leveres hvitmalt himling i betong. Avhengig av valgt entreprenør kan himling bli levert med synlige v-fuger. Der himling fores ned,
leveres malt gips. Boder kan leveres med systemhimling. Rør- og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger eller helt eller delvis i nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bod, bad og over kjøkkenskap. I bod vil det kunne bli delvis synlige rør og kanaler samt himlingsplater. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder.

INNVENDIGE DØRER
Innvendige dører type hvit glatt med flat terskel, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. Dørkarmer leveres med dempelister.

LISTVERK
I rom med parkett leveres det hvitmalte gulvlister. Gerikter rundt dører leveres ferdig malt fra fabrikk. Det leveres med synlige stifter på lister/
gerikter. Lister i betongvegg skrues. Overgang mellom vegg og himling utføres uten taklister, men fuges og males.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Dersom det kun foreligger Midlertidig brukstillatelse ved overtagelse, er det utbyggers ansvar å besørge ferdigattest.

Barnehage / skole i området

Peterson barnehage (1-6 år), 1 km
Røysåsen barnehage (0-6 år), 1 km
Skarmyra barnehage (0-5 år),1.2 km

CIS (Childrens International School) (1-7 kl.) 3 min
Verket skole (1-10 kl.), 1.2 km
Bytårnet skole (1-10 kl.), 1.3 km
Krapfoss skole (1-7 kl.), 1.9 km
Kirkeparken videregående skole, 1 km
Malakoff videregående skole, 1.8 km

Adgang til utleie

Seksjonseier har full juridisk råderett over egen seksjon og kan således leie ut egen seksjon om ønskelig. Eierseksjonsloven setter begrensninger på korttidsutleie. Grensen er på 90 døgn, men sameiet kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Det legges vannbåren gulvvarme i alle
rom, foruten innvendig bod, med egen termostat til hvert rom/sone. Det monteres fellesmåler for varmeanlegget. Oppvarming og varmt vann er inkludert i de stipulerte felleskostnadene. Alternativ vil det leveres med måler for hver leilighet slik at varmt tappevann og oppvarming belastes iht. forbruk.

Energimerking

Byggene og leilighetene er prosjektert i henhold til Teknisk Forskrift 2017. Energikarakter vil utarbeides ifm. detaljprosjektering.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien vil normalt være på ca. 25-
30% av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper skal selv sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Regulering

Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for bolig i reguleringsplan for «Verksåsen» m/bestemmelser vedtatt 18.06.2019. Verkstoppen er en del av et større område som er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsplan for «Sponvika» ble vedtatt i 2015, og består av delfelter som videre skal detaljreguleres før bebyggelse. Det er ikke kjent hva den endelige utbyggingen på nærliggende tomter vil bli. Eiendommene 3/3125 og 3/3124 (12 kommende rekkehus) er omfattet av samme reguleringsplan som regulerer flere felles funksjoner som adkomst, lekeplasser mm. Det vil derfor bli tinglyst rettigheter for 3/3124 på 3/3125 til å bruke av felles funksjoner beliggende på 3/3125 og vise versa på 3/3124. Dette for å sikre gjennomføring av reguleringsplanen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Grunnboksutskrift følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Seksjonene vil være fri for pengeheftelser. Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. I tillegg kan utbygger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Internveier i sameiet er privat.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.hør.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lena@meglergaarden.no eller SMS: 97 73 06 30 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Overtagelsesdato er satt til den 24. august 2022.
Overtagelse av felles- og uteareal skal gjennomføres av selger, og sameiets styre får fullmakt til å se over fellesarealet og «godkjenne» dette for frigivelse av penger som holdes tilbake som sikkerhet for uferdig arbeid. Overtagelse av leilighetene skjer uavhengig av dette. Avhengig av årstiden vil ferdigstillelse av utomhusarealer kunne bli utført etter overtagelse av boligene. Overtagelse av leilighet kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer ikke er ferdigstilt.

Diverse

Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som måtte bli funnet hensiktsmessig, eller nødvendig i forbindelse med gjennomføring av byggesaken, uten å forringe den generelle standarden. Utbygger tar forbehold om endringer pålagt av offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets gjennomførelse. Det tas forbehold om mindre avvik i areal, også på balkonger og uteplasser. Andre utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard kan medføre tillegg i leveringstid og/eller pris. Endringer skal være skriftlig avtalt i egen tilvalgskontrakt. Utbygger forbeholder seg retten til å tildele parkeringsplasser og boder. Utomhusarealene kan bli ferdigstilt etter overtagelse av leilighetene. Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at den ikke kan ansees som endelig, men en illustrasjonsskisse. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse, ment ikke ment som en fotografisk gjengivelse av sluttproduktet. Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.
Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse mv.) før budgivning. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/internettside og leveranse-beskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Byggestart er avhengig av at styret i selskapet vedtar byggestart. Dette kan avhenge av oppnåelse av et tilfredsstillende forhåndssalg, oppnåelse for selger av en tilfredsstillende finansiering, oppnåelse for selger av en tilfredsstillende avtale med entreprenør, at ramme- og igangsettingstillatelse blir gitt. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at anslaget vedrørende overtagelses-tidspunkt ikke er å anse som en avtalt frist for overtagelse i forhold til Bustadoppføringslova § 10. Anslaget er kun et estimat, og endelig overtagelsesdto vil bl.a. avhenge av kommunal behandling, inngåelse av en for selger tilfredsstillende entreprisekontrakt og byggelånsavtale, samt fremdrift i prosjekt- og byggearbeid. Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtagelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte overtagelsestidspunkt som avtalt frist for ferdigstillelse/overtagelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt med tilhørende vedlegg. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Selger står fritt til å bestemme bolignummer samt endre antall eierseksjoner i sameiet. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte boliger og biloppstillingsplasser.
Utbygger tar forbehold om trykkfeil i prospektet.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Transport av opprinnelig kjøpekontrakt fra forbruker reguleres av kjøpsloven og avhendingslovens § 1-1, 4. ledd. Ny kjøper trer inn i opprinnleig kjøpekontrakt som er regulert i henhold til budstadoppføringslovens bestemmelser. Dersom kjøper 2 er forbruker, faller pliktene hans til å betale merverdien bort hvis entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingslova § 1-1, 4. ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selger sin side, og kjøper 2 har plikt til å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger. Dersom kjøper 2 ikke er forbruker, har partene avtalt at kjøper 2 må betale vederlaget for kontraktposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Merverdien og eventuelt forskudd vil bli utbetalt selger selv om kjøper 2 ennå ikke har tatt over og fått rettsvern for kjøpet. Kjøper 2 vil ha den fulle vederlagsrisikoen for kontraktposisjon, også dersom selgeren ikke på noen måte leverer i henhold til kontrakten. En forutsetning for salget er at utbygger samtykker i transporten der dette er påkrevd.

Kjøp av bolig baseres på prospektet med følgende innhold/vedlegg:
1) Prisliste gjeldene for tidspunkt for kjøp
2) Leveransebeskrivelse
3) Salgsoppgave & Viktig informasjon
4) Salgstegninger
5) Foreløpig utomhusplan
6) Plankart
7) Erklæring om felles uteoppholdsareal (rekkehus/boligblokker)
8) Bestemmelser til reguleringsplan
9) Grunnboksutskrift
10) Bestemmelser til reguleringsplan, datert 18.06.2019
Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge
som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle vedlegg.

Garantistiller

Navn: Tryg Garanti
Beløp: § 47: Kr. 395.000,- § 12: Kr. 87.000,- frem til overtagelse, deretter kr. 145.000,- i 5 år.

Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtakelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Kjøper vil likke ha krav på garanti av merverdien eller av tilvalg.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det foreligger ikke forkjøpsrett.

Adresse og matrikkel

Resalg Batteriveien 43 (A2-2), 1534, Moss, Gnr. 3 bnr. 3125 snr. 7 i Moss kommune

Eiendommen har i dag matrikkelnummer gnr 3, bnr 3125 og snr. 7 i Moss kommune. Matrikkelnummer vil kunne endres i forbindelse med utviklingen av prosjektet. Eiendommen har i dag adresse Batteriveien 43 - 1534 Moss.
Adressen kan bli endret og vil bli endelig fastsatt av kommunen innen overtagelse.

Selger

Fossekallene Eiendom AS Per Arne Thomassen

Oppdragsnummer

92-22-0241

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering