Moss , Kulpeåsen 56

Sjøhagen - Pen halvpart av tomannsbolig med nærhet til sjø og strand - Flotte, solrike uteplasser - Carport

5 750 000

Visninger

 • Visning etter avtale med megler

  Husk påmelding til visning

 • Prisantydning:

  5 750 000,-

 • Totalpris:

  5 907 772,-

Beregnet totalkostnad: 5 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 143 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 750 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 157 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 907 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Tomannsbolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  106m²

 • Bruksareal:

  106m²

 • Bruttoareal:

  122 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2005

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  2838

 • Energimerking:

  D

 • Finnkode:

  269667102

 • Sist endret:

  22.09.2022 12:56

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 82%

  eier sin egen bolig

 • 51%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 46%

  har bolig på over 120 kvm

 • 92%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 36%

  er barnefamilier

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Kulpeåsen 56!
En pen halvpart av tomannsbolig i et veletablert boligområde på Sjøhagen. En meget populær beliggenhet med spaseravstand til sjø og strand, nærbutikk, barnehage og togstasjon.
Eiendommen ligger barnevennlig til i blindvei og kan friste med en pent opparbeidet tomt med solrike uteplasser. Nyere carport med takterrasse over med sol hele dagen og sjøutsikt.

Boligen er over 2 plan. 1. etasje inneholder entré, vaskerom, kjøkken og stue med spisestue. Loftsetasjen inneholder gang, tre soverom og et flislagt bad. Sommerhalvåret kan nytes ute på en av flere solrike uteplasser. Tomten er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Markterrassen er på ca. 53 kvm med vestvendt orientering og plass til flere soner. Her har du gode solforhold og god plass til ønsket utemøblement. Sydvestvendt terrasse på ca. 28 kvm med utgang fra soverom i 2. etasje med rikelig av sol og hyggelig utsikt mot sjøen.

Biloppstillingsplass i carport og på tomten.
Her kan du bo i et ettertraktet boligområde nær sjø og strand.

Innhold

Halvpart av tomannsbolig over 2 plan som inneholder følgende:
1. etasje: Entré, vaskerom, kjøkken, stue/spisestue. Bod.
Loftsetasje: Gang, bad, tre soverom. Kott, bod.

Innvendige overflater:
Gulv: Fliser, gulvbelegg og parkett.
Vegger: Flis, tapetserte og malte flater.
Himling: Malte flater.

Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i entré.

Entré

Overbygget inngangsparti med adkomst til utvendig bod. Innenfor døren blir du møtt av en flislagt entré med varme i gulv. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet.

Stue

En luftig og lettmøblert stue med gode innvendige lysforhold. Ildsted som sørger for varme og hyggelig atmosfære på vinterhalvåret. Det er god plass til sofagruppe med tilhørende møblement, samt spisebord. Fra stuen er det utgang til markterrasse og hagen.

Kjøkken

Hyggelig kjøkken med godt av skap- og benkeplass som gjør det praktisk til daglig bruk. Kjøkkeninnredning av glatte fronter, laminert benkeplate og flis mellom benk og overskap. Frittstående hvitevarer (følger ikke ved salg, med mindre annet avtales). Morgensolen skinner inn gjennom et av kjøkkenets to vinduer. God plass til spisebord hvor man kan dekke til hyggelige selskaper.
TG2:
Overflater gulv: Gulvflater bærer stedvis preg av alder/slitasje.

Bad

TG2:
Overflater gulv: Flisfuger i dusjsonen bærer preg av slitasje. Fuger bør fornyes.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader. Med bakgrunn i membranens alder gis TG2.

Markterrasse

Fra stuen har du utgang til markterrasse på ca. 53 kvm med utebelysning, stikk og markise. Markterrassen har vestvendt orientering og rikelig med sol. Her er det plass til flere utendørssoner, enten man ønsker å sitte i solen eller skyggen.

Terrasse

Fra hovedsoverom er det utgang til en sydvestvendt terrasse på ca. 28 kvm med god plass til utemøblement. Det er gode solforhold og hyggelig utsikt mot sjøen.

Hage

En pent opparbeidet og lettstelt hage med plen og diverse beplantning. Leveggen og hekken gjør så uteplassen oppleves som privat.

Soverom

Soveromsavdelingen finner du i 2. etasje med tilknytning til badet. Boligen har 3 soverom, alle av god størrelse. Hovedsoverom med plass til dobbeltseng og utgang til terrasse.

Beliggenhet

Kulpeåsen 56 ligger vestvendt til på attraktive Sjøhagen.
Boligen ligger solrikt til i enden av en blindvei, med noe sjøutsikt over Mossesundet.
Sjøhagen ligger i rolige og naturskjønne omgivelser midt mellom Son og Moss. Her ligger alt til rette for at du kan velge mellom å oppleve det intime maritime miljøet i Son sommerstid, eller det noe mer urbane som Moss sentrum kan tilby.
Felles for hele Sjøhagen er den rolige og avslappede atmosfæren du finner i området, samtidig som du har umiddelbar nærhet til sjøkanten.
I nærområdet finnes både småbåthavner og koselig sandstrand (Kulpestranda), som begge er innenfor få minutters gange. De dagligdagse innkjøpene kan du gjerne gjøre på Kiwi, en kort gåtur unna.
For øvrig byr alltid sjarmerende Son på et godt utvalg forretninger og spisesteder.
Verdt å nevne er også nærheten til Kambo togstasjon, ca 600 meter unna.
Enten du velger bil eller tog er Oslo innenfor ca. 45 minutter, mens Moss sentrum i motsatt retning er snaue 10 minutter unna.

Forsikring

If Polisenummer: 4213783

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
- Bad:
Overflater gulv: Flisfuger i dusjsonen bærer preg av slitasje. Fuger bør fornyes.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader. Med bakgrunn i membranens alder gis TG2.
- Vaskerom:
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader. Med bakgrunn i tettesjiktets alder gis TG2.
- Kjøkken:
Overflater gulv: Gulvflater bærer stedvis preg av alder/slitasje.
- Øvrige rom:
Overflater gulv: Gulvflater belagt med parkett bærer stedvis preg av alder/slitasje.
- Innredet loft:
Ventilasjon (gjelder kun P-rom): Kun tilluftventiler i vinduer. Tilfredsstillende ventilasjon bør etableres.
Overflater gulv: Gulvflater bærer stedvis preg av alder/slitasje.
- Loft uinnredet:
Kontroll av diffusjonssperre: Det observeres tegn til utettheter i dampsperren mot kald sone. Konsekvens er fare for kondensering. TG2 er satt for å belyse risiko, selv om synlige skader ikke er observert.
- Ildsteder:
Ildsteder inne i boligen: Ubrennbar plate under ildsted har ikke tilstrekkelig størrelse.
- Elektrisk anlegg:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999.
- Yttertak:
Tekking (undertak, lekter og yttertekking): Symptomer på elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand.
- Balkonger, terrasser, veranda etc:
Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Søyle har moderate råteskader.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Fra takterrasse til underliggende bod. Det er utbedret og tettet med silikon.
- Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Tilsynsrapport utført av Nettpartner Arena AS 1.11.2011 Ingen feil og mangler
- Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
Mangler ferdigattest på carport med takterrasse som ble oppført i 2012. Proff Bygg som oppførte dette, har sendt inn papirer for ferdigattest 4.august 2022.

Boligens areal

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 112 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, vaskerom, kjøkken, spisestue/stue.
Sekundærrom: Bod.

Loftsetasje:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, tre soverom.
Sekundærrom: Kott, bod.

Deler av loftsetasje er ikke måleverdig grunnet skråtak og delvis lav takhøyde. Loftsetasje har en gulvflate på ca 61 m².
Boligen har tre utvendige boder. En bod ved inngangsparti på ca 5 m² i gulvflate. To boder i tilknytning til carport på ca 1,5 m² og ca 2,5 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 408 kvm, Eierform: Eiet tomt
En solrik tomt med vestvendt orientering. Tomten er pent opparbeidet med plen, prydbusker, og diverse beplantning. Gruslagt gårdsplass.

Garasje / Parkering

Carport og flere biloppstillingsplasser på tomten.

Ellers parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Ståle Gran Skøien i Anticimex AS, med rapportdato 15.08.2022 for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Bolig over to plan. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong- og trekonstruksjoner.
Fasader utført i liggende trepanel. Yttertak av saltaksform med takopplett i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein. Profilert entrédør med
sikkerhetslås og felt av glass fra byggeår. Balkongdører og vinduer med karmer av tre i 2- og 3-lags glass fra byggeår og 2013.

På befaringstidspunktet foreligger det ikke ferdigattest for carport med terrasse.

For ytterligere informasjon henvises det til tilstandsrapporten vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Carport med terrasse er registrert som tatt i bruk 01.01.2019 iht. informasjon fra kommunen.
Tiltaket er søkt om.

Barnehage / skole i området

Sjøhagen barnehage as (0-6 år), 0.8 km
Solåsen FUS barnehage (0-6 år), 2.8 km
Store Brevik barnehage (0-5 år), 2.7 km

Nøkkeland skole (1-10 kl.), 3.5 km
Åvangen skole (1-7 kl.), 4.9 km
Rudolf Steinerskolen i Moss (1-10 kl.), 4.9 km
Verket skole (1-10 kl.), 6.4 km
Malakoff videregående skole, 8.2 km
Kirkeparken videregående skole, 8.4 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Ildsted i stuen. Gulvvarme på bad, vaskerom og entré. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter

Kr. 15 102 pr. år Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2.8 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Feieavgift kommer i tillegg.

Det er pliktig medlemsskap i Velforeningen, Kambo Vel. Årlig avgift kr. 200,-.
Til Kulpeåsen Velforening betales det kr. 750,- i årlig avgift for brøyting og vedlikehold av vei.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 866 167 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 118 199 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål.

Kommuneplaner:
Id: KP_3002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.03.2021
Delareal: 408 kvm, Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende

Reguleringsplaner:
Id: 272
Navn: KAMBO, KULPE, KULPEÅSEN, DRAGKISTEÅSEN
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 27.03.2000
Delareal: 408 kvm, Formål: Boliger

Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommen:

2005/2974-2/87  Best. om vann/kloakkledn.  
06.04.2005 
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Med flere bestemmelser

Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle kommunale skatt- og avgiftskrav.

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til muller@meglergaarden.no eller SMS: 97 96 09 47 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Kulpeåsen 56, 1539, Moss, Gnr. 3 bnr. 2838 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-22-0229

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering