Moss , Vesleveien 12

Kallum - Enebolig i rekke beliggende i ende over 2 plan med carport og hage - Gode solforhold og usjenert uteplass

5 990 000

Visninger

 • Visning etter avtale med megler

  Husk påmelding til visning

 • Prisantydning:

  5 990 000,-

 • Totalpris:

  6 179 092,-

 • Fellesutgifter:

  1 500,-

Beregnet totalkostnad: 5 990 000,- (Prisantydning) 29 600,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 019 600,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 150 470,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 019 600,-)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 159 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 179 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Rekkehus

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  101m²

 • Bruksareal:

  101m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2018

 • Gårdsnummer:

  194

 • Bruksnummer:

  292

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  262450641

 • Sist endret:

  28.06.2022 11:05

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 61%

  eier sin egen bolig

 • 97%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 33%

  har bolig på over 120 kvm

 • 56%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 20%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Vesleveien 12!
En flott bolig beliggende på enden i en rekke med kjedede eneboliger. Moderne bolig med åpne flater, rikelig med vindusflater, to flislagte bad og to flotte uteplasser. I boligen er det installert SAVECair, et betjeningspanel som gjør det enkelt å regulere luftkvaliteten i boligen. Boligen fremstår moderne og holder en god standard.

Boligens innholdsrike planløsning strekker seg over 2 plan og inneholder:
1. etasje: Entré, gang, 2 soverom, bad, bod under trapp.
2. etasje: Stue, kjøkken, bad. Utgang til en stor terrasse.

Bilen parkerer du enkelt i tilliggende carport, skulle familien ha to biler er det plass til dette i innskjørsel. Det er en utebod i tilknytning til carporten, perfekt for oppbevaring av hageutstyr, verktøy og annet. Grunnet sin beliggenhet kan boligen by på en skjermet hage. Hovedsoverom har utgang til denne, her kan du enkelt møblere og nyte sommer morgninger.

Vesleveien 12 er beliggende på Kallum og byr på en sentral beliggenhet med Høyden handelsområde i umiddelbar nærhet. Videre ligger området tett inntil Oslofjorden som er et eldorado for sport og friluftsliv.

En bolig som må ses!

Innhold

Enebolig i rekke som inneholder:
1. etasje: Entré, gang, 2 soverom, bad, bod under trapp.
2. etasje: Stue, kjøkken, bad. Utgang til en stor terrasse.

Innvendige overflater:
1. etasje:
Gulv med fliser og parkett.
Vegg med fliser og malte flater.
Himling i malte flater.

2. etasje:
Gulv med parkett og fliser.
Vegg med malte flater og fliser.
Himling i malte flater med downlights.

Entré

Entré er delikat og lys med fliser på gulv og plass til garderobeskap. I direkte tilknytning til entré finner du trapp opp til 2. etasje, boligens 2 soverom og bad.

Stue

Stuens atmosfære oppleves sosial og lun, med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Her har du plass til en sofagruppe og spisebordområde og peisen kan nytes fra alle hjørner i rommet. Fra spisebordområdet er det utgang til terrasse.

Kjøkken

Kjøkkenet har en åpen løsning i rommet noe som kan by på sosiale dager. Kjøkkenet er utstyrt med slette fronter, høyskap med integrerte hvitevarer og benkeplate av kompositt. Av integrerte hvitevarer kan det bys på kjøleskap med frys, oppvaskmaskin, innfelt ovn, kombiovn og en stor induksjonstopp. Svært god skap- og benkeplass.

Bad

Baderom i 1. etasje er flislagt i lyse 60x60 fliser og utstyrt med boblekar, vegghengt toalett og helstøpt servant på innredning. Badet har downlights i taket og plass til vaskemaskin og tørketrommel.  Rommet har gulvvarme.

I 2. etasje ligger det et delikat flislagt baderom med 60x60 fliser og utstyrt med helstøpt servant på innredning, speil med integrert lys, vegghengt toalett og dusjkabinett. Rommet har inngang fra oppholdsrom/kjøkken og har gulvvarme.

TG2:
Overflater vegger og himling
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet.

Terrasse

Med utgang fra boligens oppholdsrom kommer du til en terrasse med gode møbleringsmuligheter. Det er bygd en pergola på deler av terrassen og glassrekkverk med sorte lister gir boligen en flott helhet samt. utsyn. Det er montert vindskjerm langs den ene lengden, noe som er med på å skjerme området.

Med utgang fra hovedsoverom og carport finner du en privat og hyggelig uteplass. Et perfekt sted å ta morgenkaffen. I tilknytning til carport finner du en bod med mulighet for oppbevaring av hageutstyr, diverse verktøy, leker etc.

Soverom

Boligen byr på totalt 2 soverom. Hovedsoverom er stort og malt i en luksuriøs farge og har god plass til garderobekskap og dobbeltseng. Rommet har utgang til uteplass. Soverom 2 har plass til dobbeltseng og annet møblement.

Beliggenhet

Den unike beliggenheten tett inntil Oslofjorden er et eldorado for sport og friluftsliv, og Moss sitt rykte som kunst- og kulturby er viden kjent.
Nydelige Melløsparken kan by på ro og rekreasjon med sine majestetiske trær og grønne plener. De nærliggende turområdene sydover i Ryggelandet har gode tur- og rekreasjonsmuligheter, samtidig som du finner populære Festestranda en kort sykkeltur unna. En liten biltur unna finner du Evje Golfpark, en av Norges flotteste 18-hulls golfbaner.

Moss har et flott og bredt kulturliv, samt variert fjord- og innlandsnatur med Jeløya, Mossemarka og Vansjø. Langs kyststien på Jeløya finner du flere populære badeplasser, vakkert kulturlandskap, store friområder og landets rikeste flora. I Mossemarka er det mulighet for et aktivt friluftsliv med merkede turløyper/stier og lysløype.

For den fotballinteresserte må det nevnes at fotballarenaen Melløs stadion ligger sentralt plassert i området.

For de mer shoppingglade, ligger Rygge Storsenter, samt handelsområdet Høyden/ Varnaveien bare noen minutters kjøretur unna. Her finner du mer eller mindre alt du trenger. Det samme gjelder Moss sentrum, som i tillegg byr på Møllebyen kino, Parkteateret og andre kulturelle innslag.

Dagligvarehandelen gjøres enkelt i handelsområdet Høyden / Varnaveien. Her finner du en rekke dagligvarebutikker, samt spesialforretningen Ertnes kjøtt.

For barnefamilier er det verdt å nevne at det er gangavstand til skole, barnehage, idrettsanlegg.

Det er kort vei til bussholdeplass med hyppige lokale bussavganger.
I Moss sentrum finner man ytterligere busstilbud, ferjeforbindelse til Horten samt jernbanestasjon med meget god kommunikasjon i retning Oslo og Halden. Du bruker ca. 45 minutter til Oslo S med tog eller bil. Det er få minutters kjøring fra Melløs til E6.

Felleskostnader

1 500 pr. mnd. Felleskostnader er forespeilet å øke innen kort tid. Dette på grunn av økte renter på lånet som ble tatt. Det er enda ikke avklart nøyaktig sum, men i følge styret vil den ikke bli økt til mer enn kr. 2500,- i mnd.

Sameie

Vesleveien boligsameie, org.nr. 920 957 935. Sameiet består av 5 boligseksjoner på eiendommen Vesleveien 4-12.

Styreleder i sameiet er Pål Baastad.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og husordensregler. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
Innvendig > Radon
- Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.
2. etasje > Bad: Overflater vegger og himling
- Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 104 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 52 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, hall m. trapp, 2 soverom, bad/vaskerom.
Teknisk rom på 3 kvm går under etasjens sekundærareal.

2. etasje:
Bruksareal: 52 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, stue, kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Det er steinlagt gårdsplass som er pent opparbeidet med diverse prydebusker og plen. Det er integrert carport med bod i bakkant.

Garasje / Parkering

Parkering for den enkelte seksjon er i egen carport og i stikkvei til carport.

Byggemåte

Se vedlagt takstrapport avholdt av Stian Pettersen i Norsk takst. med rapportdato 16.06.2022 for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Taktekkingen er av pvc-duk og taket er besiktiget fra bakkenivå.
Tilstandsgraden er basert på alder. Renner, nedløpsrør og beslag er av plastbelagt sink.
Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår og stående bordkledning.
Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass.
Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør av tre.
Fra stuen er det utgang til balkong på ca 26 m² med rekkverk av glass og stål.
Det er oppført levegg og det er noe overbygg
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør) og er besiktiget i rørskap.
Det er avløpsrør av plast. Bygningen har balansert ventilasjon.
Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Sikringsskapet er oppført i entre med strømmåler, kursfortegnelse og automatsikringer.
Det er montert brannvarslere samt montert brannslukningsapparat i boligen.
Bygget er antatt fundamentert på komprimerte masser av sprengstein og sand.
Når gulvkonstruksjonen i sin helhet ligger over terrengnivå og er antatt plassert på sprengsteinsfylling eller andre drenerende masser, er det som regel ikke nødvendig med drensledning. Boligen har støpt plate på mark med ringmur. Terrenget rundt boligen er tilnærmet flatt og bygningen vurderes å ikke være spesielt utsatt for tilsig av overflatevann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 04.07.2018 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Ekholt barnehage, 0.4 km
Gubbeskogen barnehage as, 0.8 km
Ørejordet barnehage, 1.1 km

Melløs skole, 0.8 km
Ekholt skole, 0.9 km
Buen kristne skole, 1.4 km
Rygge ungdomsskole, 2.6 km
Hoppern ungdomsskole, 4.4 km
Malakoff videregående skole, 1.6 km
Kirkeparken videregående skole, 2.9 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming samt peis i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Det ble fakturert kr. 13 661,88 pr. 2021.

De kommunale avgiftene inkluderer: Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, sam feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
Renovasjon faktureres til Vesleveien boligsameie.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 996 175 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 586 230 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Kommuneplaner:
Id KP_3002
Navn Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.03.2021

Kommunedelplaner:
Id M222
Navn HØYDEN - VARNAVEIEN MELLØS
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 20.04.2009

Reguleringsplaner:
Id M261
Navn Gubbeskogen terrasse
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 26.03.2015

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

2016/572575-2/200  Erklæring/avtale  
24.06.2016

2018/794289-1/200  Seksjonering  
24.05.2018 21:00

Vei/vann/avløp

Privat vei, offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til thorbjornsen@meglergaarden.no eller SMS: 41 63 68 86 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vesleveien 12, 1526, Moss, Gnr. 194 bnr. 292 snr. 5 orgnr. 920957935 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-22-0206

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering