Moss , Kulpeveien 19D (resalg rekkehus H4)

Sjøhagen Brygge - Rekkehus med flott intern beliggenhet og mye tilvalg! (salg av kontraktpos.)

7 600 000

Visninger

 • Visning etter avtale med megler

  Husk påmelding til visning

 • Prisantydning:

  7 600 000,-

 • Totalpris:

  7 791 372,-

 • Fellesutgifter:

  2 820,-

Beregnet totalkostnad: 7 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 190 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 600 000,-)) -------------------------------------------------------- 191 372,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 791 372,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Rekkehus

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  137m²

 • Bruksareal:

  137m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  4068

 • Finnkode:

  238310354

 • Sist endret:

  11.01.2022 11:13

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 82%

  eier sin egen bolig

 • 51%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 46%

  har bolig på over 120 kvm

 • 92%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 36%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK

Salg av kontraksposisjon

Denne salgsoppgaven gjelder salg av kontraktsposisjon av en bolig som er under oppføring. Ny kjøper overtar alle selgers rettigheter og forpliktelser iht. opprinnelig kontrakt, herunder betalingsvilkår og de lovpålagte garantier. Opprinnelig salgsoppgave og kontrakt følger vedlagt salgsoppgaven. Det forutsettes at kjøper har gjennomgått grundig den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garanti. Eventuelle forbehold som opprinnelig kjøper har tatt må også være avklart.

Innhold

Rekkehus som inneholder følgende: Entré, 4 soverom, stue, kjøkken, 2 bad, vaskerom og takterrasse.

Standard

Gulv.
Vindfang og Entré med hexagon flis og varmekabler. I Stue, kjøkken, soverom, og bod leveres 145 mm 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett.
Bad i 1. etg leveres med  grå 60x60 cm flis type Calx Antracite SQ. Dusjsone leveres med samme type flis i 5x5 mosaikk for fall til sluk.
På bad i 3. etg flislegges gulv med PT city Terra Nat 30x30 med PT City Terra Esagono 10x10 i dussjone.
Det må som følge av prosjekteringen påregnes høydeforskjell fra bad til tilstøtende rom. Vaskerom leveres med vinylbelagt gulvflate med oppkanter på vegg og varmekabler.

Vegger.
Innvendige vegger leveres sparklet og malt. På WC leveres sokkelflis, lys grå, matt, og sparklet og malte vegger.
Det males en fontvegg i stuen i farge S4010-B30G som er en svært tidsriktig grønnfarge. De øvrige veggene males i S2502-G.
Bad i 1.etg vil det leveres SAP ARTICA BIANCO NAT 30x60 flis på tre vegger, på den siste vegg vil det bli VOGUE TR MASTICE MATERIA 10x20 som en pen kontrast vegg. På bad i 3.etg leveres Pt City Beige Nat 30x60 med unntak av dusjsone der det leveres PT City Terra Esagono 10x10.

Himling.
Der himling fôres ned i boligen på grunn av tekniske anlegg leveres malt gips. Rørføringer og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult over himlinger, men innkassinger kan forekomme. Himlinger males med standard hvit takfarge NCS S 0500 N.

Garderobe.
Det er avsatt plass til garderobeskap iht. tegninger. Skap og garderober leveres ikke som standard.

Dører.
Innvendige dører i boligene leveres i hvit slett massiv dør, med dørvridere i børstet stål. Mellom vindfang, entrè og stue/kjøkken leveres det glassdører med sidefelt i glass. Inngangsdør til den enkelte bolig leveres fabrikkmalt.

Vinduer.
Vinduer leveres som trevinduer utvendig kledd med lakkert aluminium. Innsiden er ferdig malt fra fabrikk. Det leveres takvindu i trapperommet.

Listverk.
I rom med parkett leveres rektangulære gulvlister i tilpasset parkettens struktur og farge i størst mulig grad. Rundt dører og vinder i yttervegg samt i overgang mellom vegg og tak leveres det løsning uten belistning.  Det leveres blomsterbrett av malt heltre i bunn av vindussmyg.

Boder.
Evt. boder innvendig i hver enkelt bolig vil bli utført iht. tegninger, og har åpen himling med synlige tekniske føringer. Sportsbod utføres som utvendig uoppvarmet bod. Disse er ikke beregnet for lagring av fukt og temperatursensitive gjenstander.

Elektro.
Det elektriske anlegget leveres iht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan bli åpent anlegg på vegger mellom boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner).
Lampepunkt til tak leveres i vegg. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende standard, på bad, i gang og stue/kjøkken leveres det LED downlights. i tillegg har selger utvidet leveransen med ekstra punkter i alle rom samt kablet internett til 3 av soverommene. Det leveres belysning i bod. Det leveres belysning under overskap på kjøkken. Takterrasser og inngangsparti får belysning tilpasset utendørs bruk.
Selger har gjort tilvalg på elektro for kr. 161.275,- som blant annet omfatter, LED downlights i stue og gang, varme i gulv på vaskerom, ekstra stikkkontakter i alle rom og kablet datapunkter på 3 soverom. Det er bestilt ekstra utestikk og Elbillader fra Zaptec som monteres når endelig parkeringsplass er tildelt.

Det leveres ringeklokke ifbm inngangsparti.

Ventilasjon.
Det leveres separat delvis balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregatet plasseres i bod, vaskerom, gang, kjøkkenskap eller annet egnet sted

TV/Bredbånd.
Det leveres ett sentralt tilknytningspunkt for TV / DATA til boligen og ett ferdig kablet TV uttak i stue og alle soverom.Utbygger besørger avtale med signalleverandør som tiltransporteres sameiet. Det legges opp til 3 års binding til signalleverandør.

Avfallshåndtering.
Nedgravde avfallsbrønner vil bli plassert på egnet sted, iht. godkjent utomhusplan.

Selger har gjort følgende tilvalg:
Innredning kjøkken/garderobe kr. 7.299,-
Overflater fargevalg kontrastvegger i stue, massiv dører 6 stk kr. 9.700,-
Tilvalg elektro kr. 155.875,-
Tilvalg VVS utstyr kr. 68.776,-
Tilvalg fliser kr. 78.468,-
Totalt kr. 320.118,-

Entré

Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy.

Stue

Stue og kjøkken i delvis åpen løsning med god plass til både spisestue og sofamøblement.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning leveres som hvit glatt fra Sigdal. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til himling. Leveres med belysning under overskap, laminat benkeplate i sort marmor i 30 mm tykkelse med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri med uttrekk, simens SlimLine utrekksventilator. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens, Det leveres oppvaskmaskin og  induksjonsplatetopp. Det er klargjort for ettermontering av stekeovn og mikro i høyskap samt at selger har bestilt opplegg for vann til kjøleskap og fryser med tilkobling og ekstra fuktføler, Og i Og i denne forbindelse klargjort for en eventuell fremtidig utvidelse av kjøkkenet dersom dette skulle være ønskelig.

Bad

På hoved bad leveres oppgradert og tilpasset innredning med 120 cm servantskap i lys eik fra Vikingbad, med krom servantbatteri. Dusjsonen er utvidet til 100 cm og leveres med regndusj type frøya fra Vikingbad, sluk i dusj er av type tile insert fra purus, med skjult flislagt sluk.
Det leveres vegghengt toalett med innebygget sisterne type Aida fra Vikingbad.
Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på vaskerom.

På badet i forbindelse med hovedsoverommet leveres det hvit innredning av type Eli fra Vikingbad med korm servantbatteri. Dusjsonen er også her utvidet til 100 cm og leveres med regndusj type frøya fra Vikingbad, sluk i dusj er av type tile insert fra purus, med skjult flislagt sluk. Det leveres vegghengt toalett med innebygget sisterne type Aida kompakt fra Vikingbad.

Takterrasse

Takterrassen utføres med impregnert furu på gulv ( tremmegulv ). Rekkverk utformes som plassbygget vegg med pusskledning og rund håndløper av lakkert metall. Det tillates ikke innglassing av takterrasser.  Der hvor rømning krever åpningsbare porter leveres disse i glass, metall eller treverk.

Uteareal

Eksklusiv bruksrett på begge sider av bebyggelsen ref. plantegning.

Utomhus leveres ferdig opparbeidet med beplantning og tilsådd plen. Det blir opparbeidet lekeplasser iht. godkjent utomhusplan.

Soverom

Boligen har totalt 4 soverom av god størrelse. To beliggende i 1. etasje og to i 3. etasje. Hovedsoverommet har tilgang til eget privat bad og bod.

Beliggenhet

Med spennende rekkehus, nydelig beliggende på strandtun, finner du kystidyll og skjærgårdslivet bare 400 meter fra toget på Sjøhagen Brygge.

Dette elegante boligfeltet med navnet Strandtunet byr på totalt 46 enheter, samtlige med takterrasser og utsikt i kombinasjon med nydelig, vestvendt beliggenhet.

Her blir du en del av kystnaturen, med det vakre friområdet mellom boligfelt og strandkant som på en naturlig måte visker ut skillet mellom hage, tun og strand.

Sjøhagen Brygge handler om bølgeslag og skjærgård. Strand og lyse sommernetter. Spennende og skiftende årstider i takt med havet - og ikke minst den sjeldne tilgjengeligheten som gjør at skjærgårdslivet kan kombineres med en spennende og aktiv arbeidshverdag.

STRANDSTASJONEN KAMBO - 32 minutter fra Oslo S
Å pendle er et av livets mange kompromisser. Det repeterende pendel- svinget mellom arbeidsplass og hjemmets lune favn er en øvelse så mange av oss ser på som en naturlig del av hverdagen til tross for at  de fleste ønsker å være det foruten. Derfor er det ikke rart at pendlerforholdene rekker høyt opp på listen ved valg av bolig for de som har dette som sin del av hverdagen. 

KAMBO-OSLO: SOM Å BO I STOR-OSLO
Sjøhagen Brygge ligger i en rett akse og knappe 400 meter fra Kambo stasjon. Med det nye dobbeltsporet, som vil stå klart i tide for innflytting, er reisetiden til Oslo S helt nede 32 minutter. Det er konkurransedyktig med en mengde pendlersituasjoner godt innenfor bygrensene til Oslo. I tillegg gjør den svært korte avstanden fra bolig til påstigning deg uavhengig av bil eller annen mellomstransport. Hyppige avganger gir også en komfortabel frihet og fleksibilitet i en skiftende og variert arbeidshverdag. Med dette i tankene er det helt på sin plass å vurdere en bygård i Oslo opp mot strandbolig på Sjøhagen Brygge - nærheten til effektive kommunikasjonsårer beholder du uansett.

BYTT BYPULS MED SKJÆRGÅRDSPULS - PÅ 32 MINUTTER
Kambo stasjon er for strandnabo å regne. Her er avstigning nærmest i sjøkanten, og skjærgårdsbris en del av opplevelsen pendleropplevelsen. Det gjør noe med deg å forlate en myldrende travel hovedstad når arbeidsdagen er over, bare for en drøy halvtime senere lande mykt ved fjorden hvor du praktisk talt er hjemme når du trår på perrongen samtidig som du kjenner havbrisen hilse deg velkommen hjem.

NÆRHET
Sjøhagen Brygge ligger landlig, fredelig og vakkert.  Samtidig er du sentralt plassert i forhold til en effektiv hverdag når dagligdagse gjøremål og plikter står på timeplanen. Barnehage og skole er en del av nærmiljøet. Her bruker du heller ikke mange minuttene fra skjærgård, frodig kystnatur og strand, til ferskvaredisk, kjøpesenter, bytur eller sågar europavei strake veien til kontinentet.

Barnehage: 290 m / 4 min til fots
Skole: 1,9 km /7 min på sykkel
Butikk: 550 m / 2 min på sykkel
Kjøpesenter (mosseporten): 5,7 km / 8 min i bil
Moss sentrum: 6,3 km / 9 min i bil
Son sentrum: 6,1 km / 9 min i bil
Marka: 1,8 km / 6 min på sykkel
E6, nærmeste påkjøring: 5,1 km / 6 min i bil.

Seil, sjø og strand - bryggekos og skjærgårdsliv

Moss kalles gjerne porten til indre Oslofjord. Fra det lune Mossesundet, hvor Sjøhagen Brygge ligger nydelig og vestvendt, er det kort vei til det som fort blir blå horisont og ytre Oslofjord. Herfra venter en formidabel ytre skjærgård som skapt for seiling, fritidsbåter, solskinn og badeliv.

BÅT, BRYGGE OG BØLGER
Strand og bryggekant venter bokstavelig talt utenfor stuedøren, og med bryggeanlegg for fritidsbåter under planlegging som en del av selve tomten, vil skjærgårdsfølelsen bli komplett. Dette er en boligopplevelse laget for sol, smil og sommer, samtidig som skiftende årstider alltid sørger for holde utsikt og opplevelsen av kysten levende og spennende. Er du båtentusiast legger du enkelt ut båten via Kambo Marina, som er nabo til Sjøhagen Brygge. Her finner du også servicefasiliteter, verkstedstjenester og kiosk i sesongen.

SOMMERELDORADO
Moss, Jeløy og Son omkranser Sjøhagen Brygge og er viden kjent for sine mange strender og fjordidyll. Med litt motorkrefter ligger fjorden for dine føtter, og foretrekker du seil, er du tett på åpen fjord og nydelige vindforhold. Son, med sin sørlandsaktige småbysjarm, er en perfekt kveldstur unna hvis du henter frem kajakken. Og vender du nesen sydover mot Moss, kan du padle langs naturskjønne Jeløy og klappe til kai i Moss sentrum hvor såvel bryggeservering, byliv og et stadig mer sydende kulturtilbud venter deg.

FRILUFTSLIV
Samme hvilken grad av natur og friluftsliv du foretrekker er Sjøhagen Brygge et fantastisk utgangspunkt. Sjø og skjærgård har du selvsagt utenfor stuedøren og det smule farvannet i Mossesundet er perfekt til nære aktiviteter som padling, svømming og strandbaserte aktiviteter. Området er forøvrig godt kjent for å være fruktbart jaktterreng for sjøørret. Lenger ut i fjorden gir åpent hav nye muligheter. Men Sjøhagen handler om mer enn sjøbaserte aktiviteter.

KYSTSTI OG TURTERRENG
Gjennom friområdet til Sjøhagen brygge, helt nede i vannkanten, vil Kyststien slynge seg forbi på sin spektakulære vei langs Østfolds kyst. Det betyr at du har noe av fylkets vakreste turterreng rett utenfor døren. Selve Kyststi prosjektet er forøvrig et samarbeid mellom Østfoldkommunene og deler av Bohulän, med mål om å lage en sammenhengende sti som tilrettelegger for å vise frem kystperlene langs hele ruten fra Moss til Orust i Sverige. Her og der snor stien seg helt ned i strandsonen, slik den gjør forbi Sjøhagen Brygge og videre langs Mossesundet.

MARKA
Mossemarka smyger seg tett og grønn langsmed hele Kambo. Oppmerkede stier og løypenett om vinteren knytter området sammen med store skogspatier innover mot Våler og mot Son/Vestby. Tar du sykkelen er du på vei inn i tykkeste marka i løpet av 5-6 minutter, men mange velger også å benytte bilen de 10 minuttene det tar å kjøre til Ødemørkstuen i den nordlige enden av marka. Herfra er mulighetene nærmest ubegrenset for friluftsentusiaster, både til bens, til ski eller sykkel.

VANSJØ
Selv om du bor på bryggekanten, kan fabelaktige Vansjø, men sin ferskvannsidyll gi deg naturopplevelser av det unike slaget året rundt. Ivrige turskøytere kommer f.eks. langveis fra for å bruke den vidstrakte innsjøen vinterstid og sportsfiskere lokkes av et sjeldent artsmangfold og rik fangst. Sommerstid er Vansjø et sant eldorado og Nesparken er et ypperlig utgangspunkt for å starte utforskingen. Hit kjører du på under ti minutter. Begynn med et ferskvannsbad på bystranda og fortsett med en kanotur oppover mosse-elva, som knytter Vansjø sammen med havet. Kano leier du hos Moss Kajakk klubb som holder til samme sted.

Sykkel og kajakk til låns
Trå til! El-sykkelen et fantastisk fremkomstmiddel som forenkler såvel handleturer som utforskertrangen. Sjøhagen Brygge er perfekt tilpasset sykkelen. Derfor legges det opp til en sykkel- og ladestasjon i forbindelse med boligene hvor du enkelt kan løse ut en sykkel til eget bruk som det passer deg. Planen er å ha et antall vanlige sykler kombinert med varesykler som gjør det enklere å håndtere matinnkjøp i hverdagen.

KAJAKKSTASJON
I likhet med sykkelutlån, planlegges også en lignende løsning med kajakk. Med en fabelaktig beliggenhet som skapt for kajakkpadling, vil du fritt kunne løse ut en farkost og oppsøke havblikket sene sommerkvelder - eller kanskje en tidlig helgemorgen. Mossesundet gir det de intime, grønne naturopplevelsene og er du klar for en utfordring kan du alltids satse på en tur rundt Jeløy.

Oppgjør

Det forutsettes en delinnbetaling på 10 % av opprinnelig kjøpesum, i tillegg til vederlag for kontrakt, ved signering av kontrakt.
Delinnbetaling fra kjøper forutsetter at utbygger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12.
Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen.
Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen.

1: Kontant ved kontraktsignering: 10% av opprinnelig kjøpesum kr.690.000,- + kr.700.000,- for vederlag for kontrakt, totalt kr.1.390.000,-.

2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger ihht. begge kjøpekontraktene: Kr.6.236.372,-.

Total innbetaling 1. og 2.: kr.7.626.372,-.

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Ved signering av kontrakt skal kjøper av kontraktsposisjonen betale opprinnelig kjøpers (selger) innbetalt forskudd, samt beløpet for selve kontraktsposisjonen. Kjøpesummen for kontraktsposisjonen (vederlag for kontrakt) vil stå på eiendomsmeglerforetakets klientkonto inntil
boligen er overtatt og hjemmel tinglyst på ny kjøper.

Er det i avtalen mellom entreprenør og selger avtalt at kjøper skal foreta en innbetaling til eiendomsmeglers klientkonto i forbindelse med budaksept skal kjøper av kontraktsposisjonen betale et tilsvarende beløp inn på eiendomsmeglers klientkonto. Selgers innbetalte beløp
frigis og utbetales etter dette til selger. Dersom det i avtalen mellom entreprenør og selger er avtalt forskuddsbetaling i samsvar med bustadoppføringslova § 47 aksepterer kjøper at kjøpers innbetalte beløp frigis til fordel for selger mot at kjøper overtar selgers fordring mot entreprenøren.

Felleskostnader

2 820 pr. mnd.

Fellesutgiftene for hver enkelt rekkehus er stipulert til ca. kr. 20,-/ m2 pr. mnd. og vil dekke fellesutgifter til oppvarming, stell av grøntarealene, snømåking, vedlikehold felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd (grunnpakke), renovasjon, forretningsførsel og revisjon. Eget budsjett vil være vedlegg til kontrakt og vil bli utlevert under kontraktsmøte. Fellesutgiftene vil kunne variere ut ifra hvilke leveranser sameiene rekvirerer. Fellesutgifter for bruksrett til parkeringsplass i midlertidig og permanent parkeringsanlegg tilkommer med ca. kr. 200 pr. parkeringsplass pr. mnd.  

Følgende kostnader er ikke inkludert i fellesutgiftene, og betales av den enkelte seksjonseier: Eiendomsskatt, vann- og kloakkavgift, innboforsikring, strømforbruk i egen seksjon, og kabel TV/bredbånd utover grunnpakke.

Sameie

Sameie: Mikvold vestre borettslag, Orgnr: 948145596

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 141 kvm

1. etasje
Bruksareal: 52,8 m².
Primærrom: 49,1 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

2. etasje:
Bruksareal: 55,1 m².
Primærrom: 55,1 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

3. etasje:
Bruksareal: 33,4 m².
Primærrom: 33,4 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Arealbekreftelse

Arealberegningene er foretatt av arkitekt/utbygger, og er oppmålt etter tegninger. Det tas forbehold om avvik i de oppgitte mål og de faktiske mål.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Tomt

Areal: 7 972 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Kjøpere av seksjonene vil ha midlertidig bruksrett til parkeringsplass i et carportanlegg etter tilvisning fra utbygger. I fremtiden vil seksjonene bli tildelt permanent bruksrett til parkeringsplass i parkeringsanlegg etter anvisning fra utbygger.

Byggemåte

Boligene oppføres etter gjeldende byggeforskrift TEK 17.
Generelt leveres boligen med toleranseklasser etter NS 3420 med normalkrav for boliger.

KONSTRUKSJON Fasadene utføres hovedsakelig som gjennomfarget pussfasade med inntil fem ulike farger. Trapperekkverk utformes som spilerekkverk med runde balustre av stål og håndløper og trinn av malt treverk. Innvendige vegger utføres i hovedsak som stenderverk med min. 50 mm isolasjon, kledd med gipsplater. Takkonstruksjonene får isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk. På skråtak leveres båndtekking av lakkert metall med snøfangere der dette er påkrevd.

Ferdigattest / brukstillatelse

Utbygger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en stund etter overtagelsen, og avhenger blandt annet av årstid knyttet til ferdigstillelse av utomhusområdene. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtagelsestidspunket gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Oppvarming vil skje via elektriske panelovner og elektriske varmekabler i entrê og bad.

Energimerking

Boligen blir prosjektert iht. Teknisk Forskrift av 2017 og vil med stor sannsynlighet holde energiklasse B. Som konsekvens av høy isoleringsevne i glasset vil det kunne oppstå dogg/rim på utsiden av glasset under spesielle værforhold.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Området Sjøhagen Brygge er regulert for ca. 650 enheter.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til maleng@meglergaarden.no eller SMS: 97 71 95 59 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Overtagelsesdatoen satt for denne boligen av utbygger er 24.01.2022.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra tegningsgrunnlag. Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra den opprinnelige salgsoppgaven til prosjektet og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg..

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Transport av opprinnelig kjøpekontrakt fra forbruker reguleres av kjøpsloven og avhendingslovens § 1-1, 4. ledd. Ny kjøper trer inn i opprinnleig kjøpekontrakt som er regulert i henhold til budstadoppføringslovens bestemmelser.

Dersom kjøper 2 er forbruker, faller pliktene hans til å betale merverdien bort hvis entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingslova § 1-1, 4. ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selger sin side, og kjøper 2 har plikt til å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.

Dersom kjøper 2 ikke er forbruker, har partene avtalt at kjøper 2 må betale vederlaget for kontraktposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Merverdien og eventuelt forskudd vil bli utbetalt selger selv om kjøper 2 ennå ikke har tatt over og fått rettsvern for kjøpet. Kjøper 2 vil ha den fulle vederlagsrisikoen for kontraktposisjon, også dersom selgeren ikke på noen måte leverer i henhold til kontrakten.

En forutsetning for salget er at utbygger samtykker i transporten der dette er påkrevd.

Garantistiller

Navn: Builders direct S.A.
Beløp: kr. 207.000,- oppjusteres til kr. 345.000,- ved overtagelse.
Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtakelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Kjøper vil likke ha krav på garanti av merverdien eller av tilvalg.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kulpeveien 19D (resalg rekkehus H4), 1538, Moss, Gnr. 3 bnr. 4068 snr. 33 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-21-0387

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering