Moss , Elvebredden 3

Moss/Verket - Moderne 4-roms leilighet fra 2019 - Toppetasje med gode solforhold og flott utsikt - Garasjeplass - Heis!

5 000 000

Visninger

 • Visning etter avtale med megler

  Husk påmelding til visning

 • Prisantydning:

  5 000 000,-

 • Totalpris:

  5 134 022,-

 • Fellesutgifter:

  3 411,-

Beregnet totalkostnad: 5 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 134 022,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 134 022,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  88m²

 • Bruksareal:

  88m²

 • Etasje:

  3

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2019

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  3127

 • Energimerking:

  D

 • Finnkode:

  250881616

 • Sist endret:

  28.06.2022 14:08

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 82%

  eier sin egen bolig

 • 91%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 78%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 89%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 17%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Elvebredden 3 - en moderne og delikat leilighet oppført i 2019 som holder en gjennomgående god standard - nærmest som ny!  Boligen ligger i 3. etasje, og har en sydvendt balkong med gode solforhold og fint utsyn ut mot vansjøelven. Elvebredden boligsameie ligger idyllisk til på bredden av vansjøelven. Det er umiddelbar nærhet til sjø, by og fine turstier.

Parker enkelt i garasjen som ligger i kjelleren under leiligheten, her følger det også med en stor kjellerbod. Du kan ta heis eller trapp opp til boligen og komme deg tørrskodd til inngangsdøren.

Entré med god plass til garderobe slik at du enkelt kan rydde unna yttertøy. Leiligheten har tre soverom, alle av god størrelse med plass til både dobbeltseng og garderobeskap. Hovedsoverommet har eget bad og walk-in garderobe.

Romslig åpen stue-/ kjøkkenløsning. Stuen er lys og trivelig med plass til salong med tilhørende møblement. Boligen har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn i alle rom samtidig som man får godt utsyn. Fra kjøkkenet er det en skyvedør som fører deg ut til en sydvest-vendt balkong på ca. 7 m².  Fra balkongen er det flott utsikt ned mot Mosseelven. 

Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Leilighet i 3. etasje og inneholder: Entré, to bad, tre soverom, omkledningsrom, stue med åpen kjøkkenløsning og innvendig bod.

Leiligheten disponerer i tillegg en garasjeplass i felles garasjeanlegg samt en kjellerbod på ca. 7,2 kvm.

Innvendige overflater:
Fliser på gulv i entré og bad. Øvrige rom med en-stavs parkett.
Malte vegg- og himlingsflater.

I 2021 ble det lagt ny parkett i gang, stue, kjøkken og på soverom 1.

Utstyr

Røykvarslere tilkoblet felles alarmsentral.
Tilknyttet sprinkleranlegg.
Sikringsskap med automatsikringer.
Vannbåren varme i alle oppholdsrom.
Plissè- og lamellgardiner montert på alle vinduer.
Motorisert markise m/fjernkontroll over balkong.
Vinskap på kjøkkenet.

Entré

Velkommen inn i en lys og hyggelig entré med god plass til å henge fra seg yttertøyet

Stue

Romslig stue med god plass til sofa med møblement. Store vindusflater som som slipper inn mye naturlig lys. Stuen og kjøkkenet glir sømløst inn i hverandre og gir en sosial atmosfære. God plass til spisebordet ved kjøkkenet, perfekt for den gode samtalen.

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredningen er fra kjøkkenspesialisten Sigdal med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat og det er nedsenket oppvaskkum med ettgreps armatur. Det er fliser mellom benkeplate og overskap samt overbelysning og stikkontakter under overskap. Det er kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn, nedsenket induksjonstopp og vinskap. Mye skap- og benkeplass for oppbevaring og god boltreplass for den som er glad i å kokkelere.

Bad 1

Tilknytning til hovedsoverom.
Pent, flislagt bad med varme i gulv. Det er nedsenket, malt himling med downlights. Det er et vindu på badet som slipper inn både frisk luft og dagslys. Vegghengt servantskap med glatte fronter. Innredet med vegghengt klosett fra Villroy&Boch tilkoblet sisternekasse fra Geberit., servant på innredning, speil med lys og dusjhjørne med svingbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin.

Bad 2

Et separat gjestetoalett ligger tilbaketrukket i gangen. Badet er innredet med: vegghengt servantskap med glatte fronter, toalett fra Villroy&Boch, og dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Balkong

Fra kjøkkenet er det utgang til en sydvest-vendt balkong på ca. 7 m². Balkongen er belagt med terrassebord og har rekkverk av trekonstruksjoner.
Rekkverkshøyden er målt til 104 cm. Det er utebelysning, stikkontakt og markise.

Uteareal

Fellesområdet opparbeidet med blandt annet internstier, sykkelstativer, plenarealer og diverse beplantning.

Soverom

Det er tre soverom i leiligheten.
Hovedsoverommet gir en suite følelse med eget bad og walk-in garderobe.
Det er plass til seng og garderobeskap på soverom nr. 2 og 3. Det er passer ypperlig som barne- gjesterom, eller kanskje et kontor?

Beliggenhet

Elvebredden er et flott og moderne boligområde sentralt i Moss. Beliggenheten er tilbaketrukket nok til å finne roen, samtidig som det er kort vei til alle fasiliteter. Elvebredden vil bli et eldorado for store og små med nærhet til skog, sjø og natur, samtidig som det er skoler, barnehager, kollektivtransport, shopping og byliv i nærmiljøet. En liten spasertur tar deg til Moss' spennende og splitter nye urbane bydel - Verket. Her vil du finne et mangfold av kulturtilbud, restauranter, butikker og arbeidstilbud. Verket fører deg igjen over fossen til kulturelle Møllebyen og videre til gågata - alt innenfor ca. 8 min gange.

Verket Barnehage og Verket Skole er nærmeste nabo på Verkslia. Her vokser man opp trygt med lekekameratene rundt seg og det blir en naturlig overgang fra barnehage til skole. Ønsker man andre utdanningstilbud finnes det flere private skoler og barnehager innen en radius på 2,5 km.

Moss er et flott utgangspunkt for det meste, og er en spennende by å investere i fremover.
Utviklingen av Moss inkluderer nytt dobbeltspor for tog og ny togstasjon. Togturen til Oslo S vil ved ferdigstillelse reduseres med ca. 15 minutter. Det er også kun 40 min. med bil til Oslo. Bastøfergen frakter deg raskt over til Vestfoldsiden.

Felleskostnader

Kr. 4.628 pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer renovasjon, vedlikehold felles uteareal, snørydding/plenklipp, strøm fellesarealer, bygningsforsikring, forretningsførsel, revisjon, vaktmestertjenester, årsavgift TV/internett, styrehonorar, serviceavtale heis, brannvarsling, ventilasjon og vedlikehold garasje.
I felleskostnadene betales det  for garasje pr. mnd. på kr. 69,- og avsetning vedlikeholdsfond, kr 543,-.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Andel formue

Kr. 20 858

Sameie

Elvebredden boligsameie 1, Org.nr 921 843 240, består av 39 seksjoner.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Nabotomten vil bebgygges på et senere tidspunkt.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i KLP Forsikring polisenr. 79966622.

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

3. etasje:
Bruksareal: 91 m².
Primærrom: 88 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, to bad, tre soverom, omkledningsrom og stue med åpen kjøkkenløsning.
En innvendig bod på 3 kvm går under boligens sekundærareal.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 8 176 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesområdet opparbeidet med blandt annet internstier, sykkelstativer, plenarealer og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Boligen disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Øystein Solberg i Anticimex AS, med rapportdato 07.03.2022 for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Boligbygg over 3 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner.
Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger utvendig kledd med liggende panel. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med
membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra byggeår. Viljandi glatt entredør med brannklasse EI30 og lydklasse 35db samt
dørpumpe. Balkongskyvedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass. Tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Balansert ventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 04.02.2021 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Peterson barnehage (1-6 år) 0.7 km
Røysåsen barnehage (0-6 år) 0.7 km
Verket barnehage (0-6 år) 0.7 km

CIS (Childrens International School) (1-7 kl.) 4 min
Verket skole (1-10 kl.)  0.7 km
Bytårnet skole (1-10 kl.) 1.3 km
Krapfoss skole (1-7 kl.) 1.9 km
Kirkeparken videregående skole, 1 km
Malakoff videregående skole, 1.8 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Boligen har vannbåren gulvvarme.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 8 804 pr. år
Kommunale avgifter sendes samlet til sameiet Elvebredden 1. Eiendomsskatt sendes til hver seksjon og tilsvarer nevnt sum.

Det betales et  a-konto beløp på kr. 1.217,- for varme og vannforbruk, fakturasendes fra sameiet/forretningsfører. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 027 831 pr. 20.12.31
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 700 190 pr. 20.12.31

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Kommuneplaner:
Id KP_3002
Navn Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.03.2021

Id 363
Navn Sentrumsplan Moss
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 15.06.2015

Kommunedelplaner:
Id 363
Navn Sentrumsplan Moss
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 15.06.2015

Reguleringsplaner:
Id 367
Navn Sponvika - Felt B1.1 og B1.2
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 19.09.2016
Faresone Høyspenningsanlegg (inkl høyspentkabler)
Id 323
Navn VERKET
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 15.02.2010

Reguleringsplaner under bakken:
Reguleringsplaner under bakken
Id 271
Navn SENTRUM - SAMORDNET REGPLAN JERNBANE/VEG/HAVN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 02.09.1999

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2017/163402-1/200  Utbyggingsavtale 22.02.2017 
Rettighetshaver:MOSS KOMMUNE Org.nr: 920817521
Gjelder utbyggingen knyttet til reguleringsplanen for Sponvika
Bestemmelser om adkomst, vei, vann og avløp
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3002-3/3127
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/714002-2/200 Diverse påtegning 03.07.2017 21:00 
Utvidet til å gjelde gnr 3 bnr 3124

2018/1597972-1/200  Seksjonering 26.11.2018 21:00 
opprettet seksjoner: snr: 7
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 90/2728

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til johnsen@meglergaarden.no eller SMS: 99 12 60 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett for øvrige seksjonseiere.
Det kreves ikke styregodkjennelse av nye eiere. Men skal leiligheten leies ut, skal styret og forretningsfører informeres.

Adresse og matrikkel

Elvebredden 3, 1534 i Moss kommune.
Gnr. 3 bnr. 3127 snr. 7 orgnr. 921843240.

Oppdragsnummer

92-21-0357

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering