Moss , Skredderveien 17D

Trolldalen - 2-roms andelsleilighet - Romslig vestvendt veranda- Garasje!

1 950 000

 • Prisantydning:

  1 950 000,-

 • Totalpris:

  2 156 089

 • Fellesutgifter:

  3 751,-

Beregnet totalkostnad: 1 950 000,- (Prisantydning) 198 077,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 148 077,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 156 089,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  41 m²

 • Bruksareal:

  41 m²

 • Bruttoareal:

  45 m²

 • Etasje:

  1

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  1974

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  1492

 • Energimerking:

  E

 • Finnkode:

  234303755

 • Sist endret:

  27.10.2021 15:01

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 86%

  eier sin egen bolig

 • 31%

  har bolig på over 120 kvm

 • 100%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 37%

  er barnefamilier

 • 25%

  er gift

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Skredderveien 17D!
En 2-roms andelsleilighet med stor vestvendt veranda beliggende i et veletablert og populært område.

Innhold

Leiligheten består av entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og soverom.
Leiligheten disponerer en bod i samme etasje på ca. 2,5 m²
Overflater i leiligheten med unntak av bad:
Gulvflater belagt med laminat.
Veggflater i malte tappetserte flater.
Himlingsflater i malte flater.
Profilert listverk og profilerte innerdører.

Utstyr

Callinganlegg.
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gang utenfor leiligheten.
Det medfølger røykvarsler og brannslukningsapparat.
Markise på veranda.

Entré

Innenfor døren blir du møtt av en entré med god plass til å henge fra deg ytterklær i skyvedørsgarderobe.

Stue

Lys stue med god plass til sofagruppe. De store vinduene sørger for rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til en stor vestvendt veranda med gode solforhold.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og benkeplate av laminat. Nedfelt rustfri oppvaskkum og ett-greps armatur. Frittstående komfyr.
Frittstående kjøleskap med fryser. Ventilator med kullfilter.

Bad

Baderom oppusset med nye overflater i 2016. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Veggflater med baderomsplater. Servantinnredning med
overliggende servant med ett-greps armatur. Gulvstående toalett. Dusjkabinett med hånddusj.

Terrasse

Vestvendt veranda på 34 m². Her er det rikelig med plass til utemøblement. Gode solforhold og fin utsikt til naturen.

Soverom

Soverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Fint utsyn fra vindu.

Beliggenhet

Skredderveien 17D har en fin beliggenhet ca. 5 km nord for Moss sentrum og ligger i et veletablert og populært boområde. Leiligheten tilhører Trolldalen 1 Borettslag og består totalt av 408 enheter fordelt på rekkehus og blokkbebyggelse. Området er ansett som et barne- og familievennlig boligområde med kort vei til både barneskole, lekeplass og barnehager. Ungdomsskole og videregående skoler er heller ikke langt unna.
Er det ønskelig med litt shopping er det 10 minutters gange til Mosseporten senter som tilbyr en rekke klesbutikker, cafèer, matbutikker og apotek.
Turen til nærmeste matbutikk er heller ikke langt unna, på Tigerplassen finner du både Kiwi og Rema 1000 og i andre retning finner du Kambo Senteret med Coop Extra. Tar du beina fatt en flott tur dag er du i sentrum på ca. 20-30 minutter. Med buss eller bil er du der på ca. 10 min.
I umiddelbar nærhet finner du flotte Mossemarka og skihytten. Her er det trivelig både på sommer og vinterstid, som tilbyr både skiløype, kunstsnøløype og rulleskiløype som sommertid. Motsatt retning finner du et annet trivelig turområde rundt Molbekktjernet, her kan du gå langs vannet. Kanskje ta en søndag for å grille i solen?
Det er gangavstand til bussholdeplasser for lokalbuss, mens ekspressbussforbindelser i retning Oslo og videre sydover i fylket stopper ved Mosseporten senter. Det er også meget enkel adkomst med bil, blant annet til og fra E6. Til Oslo bruker du normalt ca. 45 minutter og til Sverige ca. 1 time. I Moss sentrum finner man jernbanestasjon med avganger i retning Oslo og Halden, men du har også Kambo Stasjon noen minutter unna med bil.

Felleskostnader

Kr. 3 751,- pr. mnd hvorav kr. 2 633,- er faste fellesutgifter inklusive eventuelle avsetninger til fremtidig vedlikehold og sparing. 
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Varmtvann, TV/ internett grunnpakke, renter og avdrag på fellesgjeld, utv. forsikring, forr.fører, kommunale avgifter og div. utvendig vedlikehold.
Styret i Trolldalen 1 borettslag har vedtatt på ekstra generalforsamling at det må foretas nødvendig utskifting av rørstammer med dertil tilhørende oppføring av nye bad. Felleskostnadene og fellesgjeld vil som følge av dette øke. Felleskostnadene vil gradvis bli økt gjennom prosjektet til man er ferdig i løpet av 2 år. Dvs fordelt på 4 stk økninger. Første økning ble foretatt i oktober 2021.

Andel fellesgjeld

Kr. 198 077,-

Andel formue

Kr. 29 296,-

Borettslag

Borettslaget Trolldalen 1, org.nr. 948207737, består av 408 andelsleiligheter.
Styreleder i borettslaget er, Janne Marie Kronberg Ekelund
Forretningsfører: Vansjø Boligbyggelag
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
Det er pliktig medlemskap i Vansjø boligbyggelag.
Andelstegning koster kr. 350,-

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret i Trolldalen 1 borettslag har vedtatt på ekstra generalforsamling at det må foretas nødvendig utskifting av rørstammer med dertil tilhørende oppføring av nye bad. Felleskostnadene og fellesgjeld vil som følge av dette øke. Felleskostnadene vil gradvis bli økt gjennom prosjektet til man er ferdig i løpet av 2 år. Dvs fordelt på 4 stk økninger. Første økning er oktober 2021.
Det er blitt jobbet med å få lading for el-biler i borettslaget og det er inngått avtale med Ladeklar. For beboere som ønsker dette kan de nå skrive abonnement med Ladeklar.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.
Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader.
Avtalens varighet: Til den sies opp av en av partene.
Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp fra sikringsfondet dersom kravene for deltagelse ikke lenger er oppfylt. Avtalen kan sies opp fra borettslaget innen 1. desember, med virkning fra kommende årsskifte.
Det kan opplyses av borettslaget ikke har IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Type A - Lån hvor det betales både renter og avdrag:
Type lån: Annuitetslån.
Rente pt.: 1,9 %.
Renter og avdrag pr. mnd. med dagens rente: Kr. 114,-, hvorav renter utgjør kr. 84,-, og avdrag utgjør kr. 30-,
Lånets løpetid: 2042  
Lånenr.: 61188239341  
Bankforbindelse: Nordea
Type B - Lån hvor det betales fastrente og avdrag:
Type lån: Annuitetslån
Rente pt.:  3,6%.
Renter og avdrag pr. mnd. med dagens rente: Kr. 1004,-, hvorav renter utgjør kr. 629,-, og avdrag utgjør kr. 375,-
Lånets løpetid: 2047  
Lånenr.: 67140519268  
Bankforbindelse: Nordea
Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
I en ekstraordinær generalforsamling den 29.06.21 ble det presentert et foreløpg budsjett beregnet til kr. 225. millioner kroner, i forbindelse med rør og våtromsprosjektet. Dette vil bli finansiert ved et låneopptak i borettslaget.
I forbindelse med dette prosjektet er det forventet en økning på felleskostnadene, eks tv, trappevask etc. I henhold til vedtak av 29.06.21.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 82373922

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Husdyrhold ifølge vedtakene / husordensreglene er kun tillatt innenfor de begrensinger og i overensstemmelse med de vilkår som er fastsatt i borettslagets ordensregler. Samtykke til husdyrhold omfatter kun et dyr og ved ønske om flere må det søkes til borettslaget om samtykke.
For mer info se dokument om husordensregler, under punkt 5. Husdyrhold.

Boligens areal

Primærrom: 41 m²
 Bruksareal: 41 m²
 Bruttoareal: 45 m²
1. etasje:
Bruksareal: 41 m².
Primærrom: 41m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/ kjøkken, bad, soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 53 100m²
Eierform: Eiet fellestomt
Tomten disponeres av borettslaget i fellesskap.
Fellesarealer er pent opparbeidet med asfaltert parkering- og gangveier.
Forøvrig tilsådd med bruksplen og variert beplantet.

Garasje / Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser på stedet.

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Erik Wiklund Nordnes i Anticimex AS, med rapportdato 30.09.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Utvendig fasade forblendet med teglstein, liggende panel og stålplater.
Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2011.
Verandadør med tre-lags glass fra 2011.
Veranda på 34 kvm med rekkverk av aluminium og glass.
Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran.
Det kommer frem i tilstandsrapporten at følgende punkter har fått TG2:
Bad: Baderomsplater bærer preg av ufagmessig utførelse. Hjørner er ikke tilstrekkelig tettet. Mangler bunnlist. Defekte varmekabler. Det bemerkes at badet skal pusses opp i regi av borettslaget.
Kjøkken:
Slitasje i bunnplate i underskap. Ett hakk i benkeplate.
Øvrige rom: Stedvis noe sprekker i skjøter på laminatgulv i stue og soverom

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.08.1975 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Skredderåsen barnehage (0-5 år), 0,4 km
Steinerskolens barnehage i Moss (3-5 år), .2 km
Luenbakken barnehage (0-5 år), 1.2 km
Åvangen skole (1-7 kl.), 0.6 km
Rudolf Steinerskolen i Moss (1-10 kl.), 1.2 km
Nøkkeland skole (1-10 kl.), 1.6 km
Malakoff videregående skole, 5.1 km
Kirkeparken videregående skole, 5.3 km

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler. Varmekablene er defekte.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 401 052 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 443 787 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner
Id KP_3002
Navn Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.03.2021
Reguleringsplaner
Id 90
Navn TROLLDALEN ØST. DEL AV GNR. 27/3 OG GNR. 36/4 11. BOLIGOMRÅDE
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 22.08.1973
Navn AAVANGEN INDUSTRIOMRÅDE GNR 27/181, DEL AV GNR 27/49 OG
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 18.06.1976
Delarealer Delareal 1 m
Formål Industri

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei. Private veier på borettslagets tomt. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt SMS fra meglers system, til megler per e-post til ekeland@meglergaarden.no eller SMS: 40 22 38 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

I dette salgsoppdraget avklares forkjøpsretten til borettslaget og til Vansjø BBL`s medlemmer ved forhåndsavklaring. I forbindelse med dette må kjøper, I TILLEGG TIL KJØPESUM OG TINGLYSINGSOMKOSTNINGER, betale følgende beløp til forretningsfører Vansjø Boligbyggelag.:
Gebyr for forhåndsavklaring av forkjøpsretten - 5 R + mva., for tiden kr. 7.493,-. Faktura sendes direkte fra VBBL til kjøper straks bud er akseptert, salgsmelding er mottatt fra megler, og forkjøpsretten er avklart.
Gebyret blir ikke mellomregnet i megleroppgjøret mellom selger og kjøper. Kjøper av leiligheten må også være medlem i Vansjø Boligbyggelag. Kjøper som ikke er medlem må melde seg inn i VBBL straks forkjøpsretten er avklart og de har fått melding om dette. Innmelding og medlemskontingent (andel i VBBL) kr. 350,- + medlemskontingent kr. 250,- pr. år.

Adresse og matrikkel

Skredderveien 17D, 1537, Moss, Gnr. 3 bnr. 1492, andelsnr. 244 i Trolldalen 1 borettslag med orgnr. 948207737 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-21-0295

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering