Moss , Sjøgata 37

Sjøbadet Park/Moss - Lekker 2-roms med sjøutsikt og "badekåpeavstand" til stranden - Garasjeplass - Heis - Sentralt!

3 800 000

 • Prisantydning:

  3 800 000,-

 • Totalpris:

  3 904 022

 • Fellesutgifter:

  2 671,-

Beregnet totalkostnad: 3 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 104 022,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 904 022,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  52 m²

 • Bruksareal:

  52 m²

 • Bruttoareal:

  5 m²

 • Etasje:

  2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2013

 • Gårdsnummer:

  1

 • Bruksnummer:

  2269

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  234413040

 • Sist endret:

  20.10.2021 15:06

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 76%

  eier sin egen bolig

 • 86%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 75%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 78%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 42%

  er gift

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Sjøgata 37, en 2-roms selveierleilighet med god planløsning. Standarden er god med integrerte hvitevarer, fliser, parkett, vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon m.m. Med "badekåpeavstand" til et herlig morgen- eller kveldsbad, kan Sjøgata 37 gi den lille feriefølelsen i hverdagen. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje med adkomst via felles trappeoppgang eller heis.
Vel inn finner du en lys entré med god plass til å henge fra deg yttertøy. Stuen er delikat og holdt i lyse farger. Store vindusflater i kombinasjon med skyvedør i glass gir en god romfølelse. Herfra er det utgang til en overbygget balkong som gir en fin forlengelse av stuen i sommerhalvåret.  Herfra kan både utsikt til sjøen og kveldssolen nytes.
Kjøkken i god standard som er innredet med glatte hvite fronter fra HTH, heltre benkeplate og enkel underlimt kum. Integrert induksjonstopp, komfyr, kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin. Det er montert beskyttelsesplate mellom benkeplate og overskap, noe som gjør det enkelt å holde det rent.  Det er montert komfyrvakt og lekker belysning under overskap samt stikkontakter.
Pent bad innredet med heldekkende servant med underskuffer, speil på vegg med belysning og vegghengt toalett. Videre er badet innredet med badekar med hånddusj og glass skille. Dobbel stikkontakt på vegg og opplegg for vaskemaskin. Badet har varme i gulv via vannbåren gulvvarme.
Stort soverom med god plass til dobbeltseng. Her følger det med garderobeskap med god plass til oppbevaring.
Sjøgata 37 er den perfekte boligen for deg som vil bo lyst og delikat med kort vei til sjø, strand, by!

Innhold

Leilighet beliggende i 2.etasje som inneholder følgende:
2.etasje: Entré, bad/vaskerom, stue med åpen kjøkkenløsning og soverom.
Seksjonen disponerer egen bod i kjeller og egen parkeringsplass i felles garasjekjeller.
Innvendige overflater:
Gulv med fliser og parkett.
Vegger med slettmalte flater, fliser og dekortapet.
Himling med slettmalte flater.

Utstyr

Vannbåren gulvvarme.
Heis.
Porttelefon med døråpner og kamera.
Utebelysning.
Utestikk.
Romslig overbygget balkong på ca.8,5 kvm..
Røykvarslere iht. forskrifter.
Brannslukningsapparat iht. forskrifter.
Sprinkelanlegg.
Tv/internett via Altibox.
Garasjeplass m/elbillader.

Entré

Vel inn finner du en lys entré med god plass til å henge fra deg yttertøy.

Stue

Delikat stue som er holdt i lyse farger og gir rom for både sofagruppe og spisegruppe. Den åpne løsning mellom stue og kjøkkenet gir en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til en overbygget balkong som gir en fin forlengelse av stuen i sommerhalvåret.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra HTH med glatte hvite fronter, heltre benkeplate og enkel underlimt kum. Integrert induksjonstopp, komfyr, kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin. Det er montert beskyttelsesplate mellom benkeplate og overskap, noe som gjør det enkelt å holde det rent. Det er montert komfyrvakt og lekker belysning under overskap samt. stikkontakter.

Bad

Pent bad som er innredet med heldekkende servant med underskuffer, speil på vegg med belysning og vegghengt toalett. Videre er badet innredet med badekar med hånddusj. Dobbel stikkontakt på vegg og opplegg for vaskemaskin. Badet har varme i gulv via vannbåren gulvvarme.

Balkong

Lun og romslig balkong som er overbygget, her kan både utsikt til sjøen og kveldssolen nytes.

Soverom

Stort soverom med plass til dobbeltseng og ønsket innredning. Her følger det med garderobeskap med god plass til oppbevaring.

Beliggenhet

Velkommen til idylliske Sjøbadet Park!
Sjøbadet Park ligger på vakre Jeløy og består av moderne, lyse leiligheter i forskjellige størrelser med stranden som nærmeste nabo. Lydene, luktene, og en uendelig utsikt skaper den unike følelsen av frihet som mange ofte lengter etter, men som har en tendens til å føles utenfor rekkevidde for de fleste.
Det er ikke uten grunn at Sjøbadet er et meget attraktivt sted å bo. Her har du alt i umiddelbar nærhet, både sjø, strand, by, kyststien til Alby og  friluftsområder. Badestranden Sjøbadet har blått flagg. Strandpromenaden langs Sjøbadet og Fiskestranden har nylig blitt opprustet med flotte badeanlegg, lekeplasser og sandvolleyballbane. Her finner man også to fritidsbåthavner.
Videre kan naturskjønne og kulturrike Jeløya tilby et mangfold av turområder samt de kjente galleriene Alby - Galleri F15, Galleri Varden og Røed gård med gallerier, kafé og annet utsalg.
Vakkert beliggende på vestsiden av Jeløy er Hotell Refsnes Gods, hvor man kan nyte en bedre middag i herskapelige omgivelser. Hotellet har en av Norges beste vinkjellere!
For de mer shoppingglade, ligger gågaten, Amfi Moss, Mosseporten Senter og Rygge Storsenter, samt handelsområdet Høyden/ Varnaveien bare noen minutters kjøretur unna.
Dagligvarehandlene kan enkelt gjøres i Rema 1000 eller Kiwi, som ligger en kort spasertur unna. Spesielt bør også spesialforretningene ved kanalen nevnes, som Ertnes Kjøttforretning og Jeløy Fisk og Vilt. I disse butikkene er det et rikholdig utvalg av flotte varer.
Nært sentrumskjernen ligger togstasjonen med flere avganger både til Oslo og de øvrige Østfoldbyene. Det samme gjør fergeforbindelsen Moss-Horten. Bussterminalen ligger praktisk plassert midt i sentrum. Altså alle muligheter for pendlere.

Felleskostnader

Felleskostnader pr. mnd. er: Kr. 2 .781,- og  inkl. Komm.avg. (ikke eiendomsskatt), Kabel-TV/ Internett grunnpakke fra Altibox, forretningsfører og revisjon, vaktmestertjenester, renhold fellesarealer, bygningsforsikring, vannbåren varme, vedlikehold og div. serviceavtaler for å ivareta teknisk anlegg og brannvarsling.
Eiendomsskatten utgjør Kr.5.621,- pr. år. Eiendomsskatten faktureres direkte til seksjonseier.
Det er vedtatt en økning i fellesutgiftene fra 01.01.2022 på 2%, det vil si til kr. 2.837,-.

Sameie

Sjøbadet Park Moss Sameie, org.nr: 911727943. Sameiet består av 91 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.
Styreleder i sameiet er Aadne Skolt.
Forretningsfører i sameiet er Regnskapssentralen AS.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

På årsmøtet 27.Mai 2021 er følgende forslag blitt tatt opp:
- Økning av felleskostnader med 2% fra 01.01.2022 er blitt godkjent.
- El-bil kontakter: Styrets forslag ble godkjent med 33 for, en blank og 6 mot.
- Endringer av vedtekter: Styrets forslag om å slette etterfølgende setning fra vedtektenes punk 2.2 ble godkjent. "Seksjonseieren betaler et utleiegebyr på kr. 5000,- til sameiet ved endring av leietaker". Styret ble bedt om å se på muligheter for tilpassing av rammene for utleie av seksjoner.
- Levegg - fullmakt til styret: styrets forslag ble enstemmig vedtatt. Vedtektenes punkt 5.3 får da følgende tillegg til avsnitt 1; "Styret har fullmakt fra årsmøtet til å godkjenne montering av levegg på maks høyde 180cm og øvrige retningslinjer ifølge våre vedtekter punk 5.3.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i Sparebank 1 forsikring med polisenummer: 16025508/8.

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Det tillates dyrehold jfr. vedtektene § 5-6. og § 4 i Husordensreglene.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 5 kvm
Leiligheten ligger i 2 etasje:
Bruksareal: 52 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, bad/vaskerom, stue med åpen kjøkkenløsning og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 8 290 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fellesområdene er meget pent opparbeidet med steinbelagte gangveier. Fine grøntområder med pen beplantning og prydbusker. Meget gode sol og lysforhold.

Garasje / Parkering

Egen oppmerket parkeringsplass i felles garasjekjeller med mulighet for lading av elbil.

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Erik Pedersen i Norsk Boligtakst, med rapportdato 04.10.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Bygningsmassen antas oppført på stabile masser/konstruksjoner. Støpt dekke til grunn. Armert og isolert såle med radonsperre. Bygningsdeler i gulv, etasjeskiller og vegger mellom seksjoner i antatt mur/betong. Yttervegger i trekonstruksjon, antas isolert etter byggetidspunktet standard. Utvendig trepanel med vedlikeholdsfri utførelse. Blokken har flatt tak, antatt dekket med papp, banemembran eller tilsvarende. Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra byggeår. Ytterdør i tre fra byggeår. Brann og lydklassifisert. Balkongdør i tre med stort glassfelt med isolerglass fra byggeår.
Det fremkommer av tilstandsrapporten at følgende har fått TG2:
Bad/vaskerom 2.etasje: Rommet vurderes fagmessig utført. Fukt er ikke mulig å måle grunnet vannbåren varme. Fall til sluk er ivaretatt, lekkasjevann vil renne til sluk fra alle deler av rommet. Ingen bom registreres. Drensåpning er etablert under veggfestet WC. Luftespalte er etablert i innebygget badekar. Tilstanden vurderes samlet sett til normal/god.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 21.05.2014 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Glassverket barnehage, 0.4 km
Søly barnehage, 9 min
Kråka FUS kulturbarnehage (0-6 år), 0.7 km
Skoler:
Torderød skole (1-10 kl.), 0.8 km
Reier skole (1-7 kl.), 1.2 km
Bytårnet skole (1-10 kl.), 1.5 km
CIS (Childrens International School) (1-7 kl.) 22 min
Hoppern ungdomsskole (8-10 kl.), 1.6 km
Kirkeparken videregående skole, 1.1 km
Malakoff videregående skole, 2.7 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Sameiets styre skal skriftlig underrettes om alle overdragelser og leieforhold, ref. Vedtekter § 2-2.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 5 621,-
De kommunale avgiftene sendes samlet til Sjøbadet Park Moss Sameie. E-skatt sendes til hver seksjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 658 975 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 372 310 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner:
Id: KP_3002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 24.03.2021
Reguleringsplaner:
Id: 294B
Navn: Delfelt B5 og B6 i reguleringsplan for Glassverkstomta
Plantype: Mindre reguleringsendring
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 25.05.2010
Id: 294
Navn: Glassverket
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 29.04.2003
Reguleringsplaner under bakken:
Id: 294B
Navn: Delfelt B5 og B6 i reguleringsplan for Glassverkstomta
Plantype: Mindre reguleringsendring
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 25.05.2010

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Tinglyst 03.04.1990 med dagboknr. 1990/3664- 1/87 Erklæring/avtale. Moss kommune har rett til å anlegge og ha liggende, samt rett og plikt til å vedlikeholde kommunalt ledningsnett for avløp.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Hus forsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lena@meglergaarden.no eller SMS: 97 73 06 30 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige bygge meldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sjøgata 37, 1516, Moss, Gnr. 1 bnr. 2269 snr. 64 orgnr. 911727943 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-21-0292

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering