Sperrebotn , Augerødlia 29B

Augerød - Flott vertikaldelt halvpart av tomannsbolig fra 2014 - 4 soverom, 2 bad, vaskerom, to uteplasser - Carport

4 200 000

 • Prisantydning:

  4 200 000,-

 • Totalpris:

  4 314 022

Beregnet totalkostnad: 4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 114 022,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 314 022,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Tomannsbolig

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  119 m²

 • Bruksareal:

  125 m²

 • Bruttoareal:

  136 m²

 • Etasje:

  2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  2014

 • Gårdsnummer:

  23

 • Bruksnummer:

  62

 • Energimerking:

  D

 • Finnkode:

  234575979

 • Sist endret:

  25.10.2021 10:03

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 89%

  eier sin egen bolig

 • 36%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 56%

  har bolig på over 120 kvm

 • 91%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 47%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Augerødlia 29B! En vertikaldelt halvpart av tomannsbolig over to plan med god standard fra 2014, beliggende på populære Augerød.
Boligen kan friste med blant annet 4 soverom, 2 flislagte bad, vaskerom, familievennlig kjøkken, stue med direkte adkomst til balkong med kveldssol, og en stor terrasse på ca. 25 kvm med adkomst fra gang i 1.etasje. En svært familievennlig bolig i barnevennlige omgivelser.
Gårdsplassen er pent opparbeidet med asfalt og skifer, og parkere kan du gjøre i carport. Det er ytterligere biloppstillingsplasser på gårdsplassen.
Med bolig på Augerød bor du i et veletablert boligområde med kort avstand til barnehage og barneskole. I tillegg er det flust med turmuligheter i nærområdet.

Innhold

Boligen inneholder:
Underetasjen: Entrè/gan, bad, vaskerom, 3 soverom, og bod/teknisk rom.
1.etasje: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad, soverom og bod.

Entré

Velkommen inn! Du møter en lys entrè med delikate fliser på gulv, og varmekabler i gulv. Det er garderobeskap i gang, med god plass til oppbevaring.

Stue

Stuen oppleves luftig og har store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Det i samråd med den gode takhøyden på 3,76 meter skaper en fantastisk romfølelse. Stuen lar seg enkelt møblere med sofaløsning og tilhørende møblement. Det er peis i stuen som varmer på kalde dager. Fra stuen er det utgang til balkongen, samt enkel adkomst til stor terrasse fra gangen ved stuen.

Kjøkken

Lyst og delikat kjøkken fra Sigdal som er L-formet og har godt med skap- og benkeplass. Den åpne stue-/kjøkkenløsning i samråd med den gode takhøyden på 3,76 meter skaper en delikat og luftig atmosfære. Ved kjøkkenet er det rom for spisebord. Kjøkkeninnredningen er med profilerte lyse fronter og laminert benkeplate. Det er nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur, ventilator med mekanisk avtrekk og komfyrvakt på ventilator. Av integrerte hvitevarer er det induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er frittstående kjøleskap. Benkeskapsbelysning mellom over-/ og underskap, samt stikkontakter.

Bad

Baderommet i 1.etasje har flislagt gulv med gulvvarme, og lyse flislagte vegger. Det er skråtakshimling med lyse slette flater. Baderommet er innredet med gulvstående toalett, vegghengt servant med ett-greps armatur, speil, belysning og stikkontakt over speil, dusjhjørne med skyvedører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Avtrekksventil med balansert ventilasjon på vegg.
Baderommet i underetasje er av god størrelse, har flislagt gulv med gulvvarme, og lyse flislagte vegger. Himling i slett lysmalt flate. Baderommet er innredet med gulvstående toalett, vegghengt servantinnredning med slette lyse fronter, vegghengt skap, speil, belysning og stikkontakt over speil, dusjhjørne med innfellbare glassdører. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Avtrekksventil med balansert ventilasjon i himling.
Vaskerommet ligger i direkte tilknytning til baderommet i underetasjen. Rommet er belagt med våtromsbelegg, har malte slette veggflater, og himling i malt lys flate. Vaskerommet er innredet med vegghengt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur og varmtvannsbereder på 200 liter. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekksventil med balansert ventilasjon i himling.

Balkong

Fra stuen er det utgang til vest-vendt overbygget balkong på ca. 4,2 kvm. Her kan man nyte ettermiddags- og kveldssolen. Gulvflaten er belagt med terrassebord, og rekkverket er av treverk. Det er belysning og stikkontakt på vegg.

Terrasse

Fra gangen i 1.etasje er det utgang til øst-vendt terrasse på ca. 25 kvm.  Hyggelig og lun uteplass hvor man kan nyte deilige sommerdager. Gulvflate er belagt med terrassebord, og skillevegg er av treverk.

Soverom

Boligen har 4 soverom av god størrelse. To av soverommene er innredet med garderobeskap.

Beliggenhet

Å vokse opp i Våler er en gave, har noen sagt.
Det kan vi forstå. De som har trådd sine barnesko i Våler snakker om en trygg oppvekst i en nesten grenseløs, uutforsket tumleplass.
Og ikke minst snakker de om vennskap som består hele livet, uansett hvor de senere måtte havne...både geografisk og sosialt.
Augerød har blitt ett etablert boligområde som inneholder alt du ser etter.
-Landlig, men sentralt
-Mye for pengene
-Enklere
-Barnevennlig
-Relativt nytt boligområde
-Fine omgivelser
-Trygt
-Praktisk
-Etablert
-Moderne
-Rolig, men ikke kjedelig
Kun 5 minutters kjøring fra Mosseporten senter ligger Augerød hvor det de siste årene er blitt bygget i overkant av 200 boliger. Moss sentrum, Moss stasjon ligger kun 10 minutters kjøring unna . Forøvrig kun 5 minutters kjøring til Middagsåsen alpinsenter, et meget populært skisenter blant barna i vintersesongen. Augerød ligger rett ved skogen, og her er flotte turmuligheter, samt flere vann med fine bademuligheter. Kort vei til naturskjønne Vansjø som byr på en rekke aktiviteter både på sommer og vinterstid.
Sommertid kan den by på fine opplevelser med båt, kano eller kajakk. Vinterstid er vannet dekket med is og snø og kan by på skøyter eller skiturer.

Forsikring

Fremtind Forsikring Polisenummer: 21388098

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 136 kvm
Underetasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entrè/gang, bad, vaskerom og tre soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad og gang.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 635 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er felles. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og innrammet med flott skifer, biloppstillingsplasser, forstøtningsmurer, utvendig trapp og terrasse. Deler av tomt har skrånende fjellgrunn.

Garasje / Parkering

Boligen har en tilliggende carport oppmålt til ca. 28 kvm. For øvrig flere frittstående biloppstillingsplasser på gårdsplassen.

Byggemåte

Byggemåte er beskrevet av takstmann Lars Petter Ausland v/Anticimex AS i boligsalgsrapport datert 30.09.2021:
"Tomannsbolig oppført i 2014. Støpt plate på mark. Grunnmur av betong. Etasjeskiller av treverk. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med
stående og liggende trekledning. Takkonstruksjon av pultaksform utvendig tekket med takpapp. Boligen har slett entrédør med glassfelt. Balkongdør
og vinduer med tre-lags glass fra 2013. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring."
TG2 er gitt på følgende punkter:
Bad, underetasjen: Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser ved baderomsdør, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Bad, 1.etasje. Overflater gulv: Det registreres bomlyd i en gulvflis utenfor dusjhjørne, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
ihht. egenerklæringsskjema datert 24.09.2021 så nevner vi følgende:
Oppføring av dobbel carport ble utført og ferdigstilt høsten 2019. Grunn og asfaltarbeider er utført av Gudøy Graveservice AS. Snekkerarbeidet er utført av Jans Byggeservice og Sønn AS.
Terrassen ble utført sommeren 2019 ed egeninnsats.
Det ble skiftet motor for ventilasjonsanlegget. Det ble utført på garanti ca. 2018.
Det medfølger digital dokumentasjon (via minnebrikke) fra Mesterhus som ble overlevert ved overtagelse av boligen i 2014.
I forbindelse med oppføring av carport så ble det lagt ned rør ferdig for trekking av strømkabel til ladeboks.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra Våler kommune datert 12.09.2014.

Barnehage / skole i området

Augerød barnehage, 0,5 km
NLM - Våk barnehage (0-5 år), 1,9 km
Sperbund familiebarnehage, ca. 5 min kjøring
Våk skole (1-7 kl.), 1,2 km
Kirkebygden barne- og ungdomsskole (1-10 kl.), 6,8 km
Malakoff videregående skole, 9,3 km
Kirkeparken videregående skole, 9,5 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 10 031,29,- pr. år. Kommunale avgiftene inkluderer: Tilsynsavgift feiing, avløpsgebyr, a konto kloakkavgift & eiendomsskatt.
I tillegg tilkommer det kostnader fra Movar på renovasjon og fra Våler vannverk på vann.
Movar: Årlige renovasjonskostnader for denne eiendommen er på kr. 2.860,- inkl. mva.
Våler vannverk: Stipulert forbruk for 2021: kr. 2.175,-. (Det er veldig lavt vannforbruk)
Det gjøre oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Eiendomsskatt

Det er i Våler (Viken) kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 4 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 842 215 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 031 973 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner:
Id: 013701, kommuneplan Våler 2011-2023
Kommuneplanens arealdel, endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 30.06.2011
Reguleringsplaner
Id:33, Augerød 3
Eldre reguleringsplan, endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 15.03.2007

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2013/102565-1/200BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. 05.02.2013
Rettighetshaver:Knr:3018 Gnr:23 Bnr:81
Rettighetshaver:Knr:3018 Gnr:23 Bnr:82
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Våler kommune
OVERFØRT FRA: 3018-23/62
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
-Servitutten er en rett til å anlegge og vedlikeholde private ledningsanlegg for vann og avløp over eiendommen.
2014/643229-1/200SEKSJONERING 04.08.2014
Opprettet seksjoner:
SNR: 2
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 1/2

Vei/vann/avløp

Privat vann via Våler vannverk. Offentlig vei og avløp i henhold til informasjon fra Våler (Viken) kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til anker-jensen@meglergaarden.no eller SMS: 48 26 34 59 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Augerødlia 29B, 1591, Sperrebotn, Gnr. 23 bnr. 62 snr. 2 i Våler (Viken) kommune

Oppdragsnummer

92-21-0291

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering