Moss , Resalg Sjøhagen Brygge C42

Sjøhagen Brygge - 3-roms selveier i 4.etasje - Sjøutsikt og solrik balkong - P-plass i kjeller - Salg av kontraktspos.

6 250 000

 • Prisantydning:

  6 250 000,-

 • Totalpris:

  6 291 372

 • Fellesutgifter:

  3 623,-

Beregnet totalkostnad: 6 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 600.000,-)) 10 000,- (Likviditetsinnskudd) 15 000,- (Eierskifte) -------------------------------------------------------- 41 372,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 291 372,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  77 m²

 • Bruksareal:

  81 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  1902

 • Finnkode:

  233011989

 • Sist endret:

  26.10.2021 13:46

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 82%

  eier sin egen bolig

 • 51%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 46%

  har bolig på over 120 kvm

 • 92%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 36%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Sjøhagen Brygge leilighet C24 - Leiligheten gir deg ikke bare en hverdag i takt med bølgeslag og skjærgård, men også en topp moderne leilighet i kombinasjon med en virkelig sjelden beliggenhet.
Leiligheten ligger 4.etasje og vil inneholde: Entre, bod, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Utgang til balkong fra stue, med gode solforhold og flott sjøutsikt. Det medfølger garasjeplass og bod i kjeller. Overtagelse 2. kvartal 2022.
Strand og bryggekant venter bokstavelig talt utenfor stuedøren, og med bryggeanlegg for fritidsbåter under planlegging, vil skjærgårdsfølelsen bli komplett. Kambo stasjon ligger drøye 400 meter fra leiligheten, så her er det perfekt for deg om du skal pendle.

Salg av kontraksposisjon

Denne salgsoppgaven gjelder salg av kontraktsposisjon av en bolig som er under oppføring. Ny kjøper overtar alle selgers rettigheter og forpliktelser iht. opprinnelig kontrakt, herunder betalingsvilkår og de lovpålagte garantier. Opprinnelig salgsoppgave og kontrakt følger vedlagt salgsoppgaven. Det forutsettes at kjøper har gjennomgått grundig den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garanti. Eventuelle forbehold som opprinnelig kjøper har tatt må også være avklart.

Innhold

Leiligheten vil inneholde: Entrè, bod, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Standard

Gulv: Entré, stue, kjøkken, soverom, og bod leveres med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Bad og evt. WC leveres med lys grå, matt 30x30 cm flis type Vitra Ark eller tilsvarende. Dusj sone leveres med samme type flis i mindre format for fall til sluk.
Vegger: Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres med lys grå, matt, 30x60 cm flis. På WC leveres sokkelflis, lys grå, matt, og sparklet og malte vegger.
Himlinger:
I rom med full takhøyde leveres himling i malt gips med mulighet for tilvalg av spotbelysning. Der himling fôres ned i leiligheten på grunn av tekniske anlegg leveres malt gips. Rørføringer og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult over himlinger, men innkassinger kan forekomme. Himlinger males med standard hvit takfarge, NCS S 0500N.
Garderobe:
Det er avsatt plass til garderobeskap ihht. kontraktstegning. Skap og garderober kan leveres som tilvalg.
Dører.
Innvendige dører i leilighetene leveres i hvit slett, alternativt i hvit profilert utførelse/formpresset, med dørvridere i børstet stål utførelse. Innvendige dører mellom entre og stue/kjøkken leveres som glassdører med sidefelt i glass. Inngangsdør til den enkelte leilighet leveres fabrikkmalt hvit med nødvendig brann- og lydisolering.
TV / Bredbånd:
Det leveres ett sentralt tilknytningspunkt for TV/ DATA til leiligheten og ett ferdig kablet TV uttak i stue. Utbygger besørger avtale med signalleverandør som tiltransporteres sameiet. Det legges opp til 3 års binding til signalleverandør.
Bolig sprinkler og brannmelder:
Det leveres boligsprinkling i leilighetene samt brannslukningsutstyr i henhold til forskriftskrav. Sentralt brannvarslingssystem med tilkobling til brannsentral.
Ventilasjon:
Det leveres separat delvis balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregatet plasseres i tak i bod, vaskerom, gang, kjøkkenskap eller annet egnet sted.
Elektrisk:
Det elektriske anlegget leveres ihht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan bli åpent anlegg på vegger mellom boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner).Lampepunkt til tak leveres i himling eller vegg opp ved tak. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende standard. Det leveres belysning i bod. På bad leveres LED downlight i tak med dimmer. Det leveres belysning under overskap på kjøkken. Balkonger og inngangsparti får belysning tilpasset utendørs bruk.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning leveres som hvit glatt fra Sigdal, HTH eller tilsvarende. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til himling. Leveres med belysningunder overskap, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri, avtrekks vifte type volumhette Røros Lyra. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende. Det leveres oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og kjøl/ fryseskap.

Bad

På bad leveres antall enheter innredning som vist på kontrakts-tegning, med underskap, (evt. også overskap), servant og benkeplate i nærmeste standard størrelse (ikke veggtilpasset). Utførelse i standard hvit melamin på skrog og fronter, og laminat benkeplate. Over servant monteres speil. Videre leveresettgreps servant batteri, samt dusjbatteri og dusjgarnityr. Rette svingbare dusjvegger i glass og nedsenket dusjsone, med veggsluk type Purus Joti eller tilsvarende. Det leveres vegghengt toalett med klosettskål type Duravit Starck eller tilsvarende og innebygget sisterne. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad eller vaskerom. I leiligheter med ekstra WC-rom leveres disse med hvit servant med ettgreps servantbatteri og vegghengt toalett med innebygget sisterne, type Duravit starck eller tilsvarende.

Balkong

Fra stuen er det utgang til solrik balkong på ca.16,3 kvm. Her kan man nyte godt av ettermiddag- og kveldssol, samt den nydelige sjøutsikten.
Private balkonger utføres i betong med impregnert furu på gulv (tremmegulv). Rekkverk utformes i glass og stål med pulverlakkert overflate. Det tillates ikke innglassing av balkonger eller takterrasser. Privat uteplass på terreng leveres med overflate i impregnert treverk, betongheller eller tilsvarende i omfang som vist på plan.

Uteareal

Det leveres skiferlignende flis i inngangsparti ved postkasser. Øvrige innvendige fellesarealer leveres med industriparkett. Vegger utføres som malt betong. Trappene leveres med industriparkett i inntrinn og opptrinn. Rekkverk i glass og stål. Utomhus leveres ferdig opparbeidet med beplantning og tilsådd plen. Det blir opparbeidet lekeplass, aktivitetsplass samt felles uteplass. Nedgravde avfallsbrønner vil bli plassert på egnet sted, ihht godkjent utomhusplan.

Soverom

Leiligheten har 2 soverom.

Beliggenhet

Velkommen til fredelig kystidyll på bryggekanten, 400 meter fra toget.
Det er med stor glede og entusiasme vi presenterer de 52 første leilighetene på Sjøhagen Brygge. En beliggenhet uten sidestykke i sitt distrikt gjør dette til svært attraktive boliger med kvaliteter det er langt mellom: Vestvendt beliggenhet og fantastiske solforhold. Fabelaktig plassering rett på bryggekant. Spennende arkitektur og en strandsone som nærmest kryper inn mellom bygningskroppene.
Sjøhagen Brygge gir deg en hverdag i takt med bølgeslag skjærgård, med topp moderne leiligheter i kombinasjon med en sjelden tilgjengelighet.
STRANDSTASJONEN KAMBO - 32 minutter fra Oslo S
Å pendle er et av livets mange kompromisser. Det repeterende pendel- svinget mellom arbeidsplass og hjemmets lune favn er en øvelse så mange av oss ser på som en naturlig del av hverdagen til tross for at  de fleste ønsker å være det foruten. Derfor er det ikke rart at pendlerforholdene rekker høyt opp på listen ved valg av bolig for de som har dette som sin del av hverdagen. 
KAMBO-OSLO: SOM Å BO I STOR-OSLO
Sjøhagen Brygge ligger i en rett akse og knappe 400 meter fra Kambo stasjon. Med det nye dobbeltsporet, som vil stå klart i tide for innflytting, er reisetiden til Oslo S helt nede 32 minutter. Det er konkurransedyktig med en mengde pendlersituasjoner godt innenfor bygrensene til Oslo. I tillegg gjør den svært korte avstanden fra bolig til påstigning deg uavhengig av bil eller annen mellomstransport. Hyppige avganger gir også en komfortabel frihet og fleksibilitet i en skiftende og variert arbeidshverdag. Med dette i tankene er det helt på sin plass å vurdere en bygård i Oslo opp mot strandbolig på Sjøhagen Brygge - nærheten til effektive kommunikasjonsårer beholder du uansett.
BYTT BYPULS MED SKJÆRGÅRDSPULS - PÅ 32 MINUTTER
Kambo stasjon er for strandnabo å regne. Her er avstigning nærmest i sjøkanten, og skjærgårdsbris en del av opplevelsen pendleropplevelsen. Det gjør noe med deg å forlate en myldrende travel hovedstad når arbeidsdagen er over, bare for en drøy halvtime senere lande mykt ved fjorden hvor du praktisk talt er hjemme når du trår på perrongen samtidig som du kjenner havbrisen hilse deg velkommen hjem.
NÆRHET
Sjøhagen Brygge ligger landlig, fredelig og vakkert.  Samtidig er du sentralt plassert i forhold til en effektiv hverdag når dagligdagse gjøremål og plikter står på timeplanen. Barnehage og skole er en del av nærmiljøet. Her bruker du heller ikke mange minuttene fra skjærgård, frodig kystnatur og strand, til ferskvaredisk, kjøpesenter, bytur eller sågar europavei strake veien til kontinentet.

Oppgjør

Beskriv innbetalingsplan
Det forutsettes en delinnbetaling på 10 % av opprinnelig kjøpesum, i tillegg til vederlag for kontrakt, ved signering av kontrakt.
Delinnbetaling fra kjøper forutsetter at utbygger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12.
Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen.
Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen.
1: Kontant ved kontraktsignering: 10% av opprinnelig kjøpesum kr. 520.000 ,- + kr. 1.050.000,- for vederlag for kontrakt, totalt kr. 1.570.000,-.
2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger ihht. begge kjøpekontraktene: Kr. 4.721.372,-.
Total innbetaling 1. og 2.: kr. 6.291.372 ,-.
Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Ved signering av kontrakt skal kjøper av kontraktsposisjonen betale opprinnelig kjøpers (selger) innbetalt forskudd, samt beløpet for selve kontraktsposisjonen. Kjøpesummen for kontraktsposisjonen (vederlag for kontrakt) vil stå på eiendomsmeglerforetakets klientkonto inntil
boligen er overtatt og hjemmel tinglyst på ny kjøper.
Er det i avtalen mellom entreprenør og selger avtalt at kjøper skal foreta en innbetaling til eiendomsmeglers klientkonto i forbindelse med budaksept skal kjøper av kontraktsposisjonen betale et tilsvarende beløp inn på eiendomsmeglers klientkonto. Selgers innbetalte beløp
frigis og utbetales etter dette til selger. Dersom det i avtalen mellom entreprenør og selger er avtalt forskuddsbetaling i samsvar med bustadoppføringslova § 47 aksepterer kjøper at kjøpers innbetalte beløp frigis til fordel for selger mot at kjøper overtar selgers fordring mot entreprenøren.

Felleskostnader

Fellesutgiftene for hver enkelt leilighet er stipulert til ca. kr. 42,-/ m2 pr. mnd. og vil dekke fellesutgifter til oppvarming i alle oppholdsrom (stue, kjøkken, èntre), stell av grøntarealene, snømåking, vedlikehold og pliktig service av heis, trappevask, felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd (grunnpakke), renovasjon, forretningsførsel og revisjon Eget budsjett vil være vedlegg til kontrakt og vil bli utlevert underkontraktsmøte. Fellesutgiftene vil kunne variere ut ifra hvilke leveranser sameiene rekvirerer. Fellesutgifter for parkeringsplass i garasjeanlegg tilkommer med ca. kr. 200 pr. parkeringsplass og bod pr. mnd.
Følgende kostnader er ikke inkludert i fellesutgiftene og betales av den enkelte seksjonseier: Eiendomsskatt, vann-og kloakkavgift, innboforsikring, strømforbruk i egen seksjon og kabel-tv/bredbånd utover grunnpakke.
For denne leiligheten utgjør stipulerte felleskostnader kr. 3.623,-.
Sameiet
Sameiets navn vil bli Boligsameiet "leilighet" Sjøhagen, Moss.
Sameiet vil bestå av 52 boligseksjoner, oppført som blokker.
Utbygger vil engasjere Vansjø Boligbyggelag som forretningsfører for å forestå sameiets drift- og regnskap.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til og med overtagelsen, deretter tegnes en bygningsforsikring på vegne av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Boligens areal

Primærrom: 77,80 kvm, Bruksareal: 81,50 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 81,5 m².
Primærrom: 77,8 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealberegningene er foretatt av arkitekt/utbygger, og er oppmålt etter tegninger. Det tas forbehold om avvik i de oppgitte mål og de faktiske mål.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.
Tomten på 3008m2 vil bli opparbeidet ihht gjeldende reguleringsplan.

Garasje / Parkering

Med medfølger 1 garasjeplass.
Det etableres biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg under byggene. Det tilbys en garasjeplass pr. leilighet. Enkelte områder i parkeringskjeller kan bli avsatt til sykkelparkering. Fri kjørehøyde vil være min 2,2 meter. Stedvis langs vegger i kjøresone og langs vegger på deler av biloppstillingsplassene vil høyden kunne bli noe lavere og lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme. Garasjeport leveres med utvendig kodelås og innvendig snortrekk, samt åpning fra mobiltelefon. Ferdig utbygd vil gjesteplasser etableres under terreng iht. reguleringsbestemmelser. Det etableres en felles grunninstallasjon med mulighet for å etablere type 2 ladepunkt.

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikkerte elementer. Fasadene utføres hovedsakelig som pusskledning med gjennomfarget puss i ulike farger med innslag av panel/trebaserte elementer ved balkonger, skodder, mellom vinduer og i fasade ved inntrukken toppetasje. Rekkverk utformes i glass og stål med pulverlakkert overflate. Innvendige vegger utføres i hovedsak som stenderverk med min. 50 mm isolasjon, kledd med gipsplater. Vegger mot naboleiligheter og trapperom vil ha sparklet og malt overflate. Takkonstruksjonene får isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk. På takflate utenfor leiligheten med takterrasse legges det sedumdekke

Ferdigattest / brukstillatelse

Det vil foreligge ferdigattest eller midlertidlig brukstillatelse ved overtakelse.

Barnehage / skole i området

Barnehage: 290 m / 4 min til fots.
Skole: 1,9 km /7 min på sykkel.

Adgang til utleie

Leiligheten kan utleies.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme med termostater i alle oppholdsrom (stue, kjøkken, entré). I øvrige rom er det tilrettelagt for elektrisk oppvarming. På baderom leveres elektriske varmekabler i golv. Det leveres stikkontakter under vinduene i soverom for eventuell ønsket montasje av panelovn i soverom (panelovner kan leveres som tilvalg). Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral i kjeller. Lokalt fjernvarmeanlegg etableres i forbindelse med senere byggetrinn. Frem til dette er satt i drift vil el-kjele besørge produksjon av varmtvann til forbruk og oppvarming. Fordelerskap og styringer vil bli plassert etter utbyggers vurderinger.

Energimerking

Byggene og leilighetene blir prosjektert iht Teknisk Forskrift av 2017 og de fleste leilighetene vil holde energiklasse B. Enkelte leiligheter med mye glassfasade vil kunne få klasse C. Som konsekvens av høy isoleringsevne i glasset vil det kunne oppstå dogg/rim på utsiden av glasset under spesielle værforhold.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter en inkludert i felleskostander, unntatt eiendomsskatt som faktureres hver enkelt leilighet.

Formuesverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Regulering

Kambo Sjøhagen Brygge Felkt BKS1 og B1b 3/1902.
Detaljregulering planId 402.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Eiendommen vil være fri for pant med unnatk av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for den enkelte sameiers fellesforpliktelser. Selger 1 vil tinglyse bestemmelser som nødvendige for å gjennomføre prosjektet og de fremtidige byggetrinn fradelt fra 3/1902. Dette gjelder også bestemmelser som er pålagt av offentlige mydnigheter eller som er nødvendige i forhold til sameiet eller naboforhold. Selger 1 har rett til å plassere nødvendige tekniske installasjoner på fellesarealer og sikre tinglyste rettigheter tilknyttet disse. For servitutter eldre enn fradelinsdato som kan ha betydning for denne matrikkelenheten henvises til hovedbruket /avgiver av eiendommen.  Konferer evt. megler.
Heftelser
Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til maleng@meglergaarden.no eller SMS: 97 71 95 59 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Overtagelse 2.kvartal 2022.

Diverse

Kjøper er gjort kjent med at alle 3D-presentasjoner, illustrasjoner, skisser," møblerte" plantegninger m.m. kun er ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Stiplet linje på plantegninger viser forslag til løsninger og innredning som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgsmateriell vil ikke nødvendigvis passe for alle leiligheter.
Alle illustrasjoner, skisser," møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/ inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Stiplet linje på plantegninger viser forslag til løsninger og innredning som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgsmateriell vil ikke nødvendigvis passe for alle leiligheter.
Vedtektene for eierseksjonssameiet er foreløpige. Utbygger kan gjøre endringer i disse for å tilpasse dem prosjektet og enhver endring i prosjektet.
Ved avvik gjelder leveransebeskrivelsen foran tegninger, illustrasjoner og annet salgsmateriell. Omfanget av leveransen er begrenset til leveransebeskrivelsen. Spesifikke formuleringer gjelder foran generelle. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.
Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for utbygger, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan f.eks. omfatte bærende konstruksjoner, innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal, tilpassinger av utearealer, høydejusteringer, støttemurer eller lignende.
Det gjøres oppmerksom på at vedlagt utomhusplan ikke er endelig og at det kan forekomme endringer i omfang og plassering. Utomhusarealene vil bli opparbeidet i takt med byggetrinnene i prosjektet så fremt årstidene tillater det.
Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.
Mindre arealavvik mellom tegninger og ferdig bygg kan forekomme.
Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse og vil ikke gi kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Transport av opprinnelig kjøpekontrakt fra forbruker reguleres av kjøpsloven og avhendingslovens § 1-1, 4. ledd. Ny kjøper trer inn i opprinnleig kjøpekontrakt som er regulert i henhold til budstadoppføringslovens bestemmelser.
Dersom kjøper 2 er forbruker, faller pliktene hans til å betale merverdien bort hvis entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingslova § 1-1, 4. ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selger sin side, og kjøper 2 har plikt til å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.
Dersom kjøper 2 ikke er forbruker, har partene avtalt at kjøper 2 må betale vederlaget for kontraktposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Merverdien og eventuelt forskudd vil bli utbetalt selger selv om kjøper 2 ennå ikke har tatt over og fått rettsvern for kjøpet. Kjøper 2 vil ha den fulle vederlagsrisikoen for kontraktposisjon, også dersom selgeren ikke på noen måte leverer i henhold til kontrakten.
En forutsetning for salget er at utbygger samtykker i transporten der dette er påkrevd.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Garantistiller

Etter Bustadsoppføringslova §47:
Navn: Builders Direct S.A.
Beløp: 520.000,-
Etter Bustadsoppføringslova §12:
Navn: Builders Direct S.A.
Beløp: 156.000,-
Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til kr.260.000,-, som utgjør 5 % fra overtakelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Kjøper vil likke ha krav på garanti av merverdien eller av tilvalg.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Resalg Sjøhagen Brygge C42, 1538, Moss, Gnr. 3 bnr. 1902 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-21-0285

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering