Moss , Resalg Verket Brygge C501

Verket - Stor og gjennomgående leilighet i 5. etasje beliggende i første rekke mot sjøen (Salg av kontraktspos.)

10 900 000

 • Prisantydning:

  10 900 000,-

 • Totalpris:

  10 918 472

Beregnet totalkostnad: 10 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 17 100,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 684 000,-)) -------------------------------------------------------- 18 472,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 918 472,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  113 m²

 • Bruksareal:

  114 m²

 • Etasje:

  5

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  1224

 • Finnkode:

  231788128

 • Sist endret:

  16.09.2021 11:10

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 82%

  eier sin egen bolig

 • 91%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 78%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 89%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 17%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Leilighet C501 blir en lekker bolig beliggende i 5.etasje som du kommer deg enkelt til med heis.  På Verket Brygge vet de at et hjem avspeiler personligheten og at det er viktig med riktige valg for optimal trivsel. Derfor har de lagt til rette for en rekke valgmuligheter og hvor du kan få sette din personlighet på boligen. Det har blitt utviklet tre alternative stiler som du kan velge mellom som en grunnpalett og alle materialene er blitt nøye utvalgt med tanke på kvalitet og balanse.
Stuen vil gi en svært sosial atmosfære da det blir stue med åpen kjøkkenløsning, her trenger du med andre ord ikke å bekymre deg over at dine gjester blir sittende alene. Den vakre sjøutsikten kan imidlertid nytes fra stuen om du skulle bli for opptatt på kjøkkenet. Boligen byr videre på en entrè med god plass til ønskelig møblering, bod, 2 bad hvorav det ene ligger en-suite på hovedsoverom og 2 soverom til. Nyt både morgen og kvelder på dine to balkonger, en vestvendt fra stuen og en østvendt fra hovedsoverommet.
Tanken er at din nye bolig skal få romme din smak og ditt liv. Velkommen til Verket Brygge.

Salg av kontraksposisjon

Dette prospektet beskriver salg av kontraktsposisjon for en konkret bolig under oppføring. Ny selger overtar selgers (førstegangskjøpers) rettigheter og plikter i henhold til opprinnelig kontrakt. Ved kjøp av kontraktsposisjon må hovedkontrakten overtas med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og lovpålagte garantier. Opprinnelig kontrakt regulerer alle forhold knyttet til leveransen av boligen. Det forutsetter at kjøper grundig har gjennomgått den opprinnelige kjøpekontrakten, før bud inngis. Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garantien/e. Eventuelle forbehold som kjøper har tatt skal være avklart. Dersom det er forbehold i opprinnelige kontrakten som ikke er hevet ved inngåelse av kontrakt på kontraktsposisjonen, og utbygger gjør gjeldende ett eller flere av disse med den følge at opprinnelig kontrakt bortfaller, vil også kontrakten bortfalle. Eventuelle innbetalte midler tilbakebetales tillagt den til enhver tid gjeldende rente på klientkonto. I tilfeller hvor det oppstår mangler eller forsinkelser i forhold til opprinnelig kontrakt, eller overlevering er av en slik art at kontrakten heves, vil kjøper kunne ha krav på tilbakebetaling av vederlaget som er betalt til selger i hovedkontrakten (utbygger), men ikke kjøpesummen for kontraktsposisjonen som er betalt til videreselgeren (førstegangskjøperen). Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Det gjøres oppmerksom på at transport av kjøpekontrakt og lovpålagte garantier kan være betinget av samtykke fra utbygger og garantist, jfr. hovedkontrakten. Det gjøres særskilt oppmerksom på at garantier etter bustadoppføringslova § 12 og § 47 er begrenset til opprinnelig kjøpesum iht hovedkontrakt og omfatter følgelig ikke evt. kjøpesum for kontraktsposisjonen. Skulle noe virke uklart - kontakt megler.

Innhold

Boligen er gjennomgående, over ett plan og inneholder følgende:
Entrè/gang, 3 soverom, 2 bad, bod, stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til vestvendt, utsiktsrik balkong fra stuen. Fra hovedsoverommet er det utgang til østvendt balkong.

Entré

Ta enkelt heisen til 5. etasje og du står ved døren til ditt nye hjem, det første som møter deg er en romslig entré med god plass til etablering av garderobeløsning, allerede fra entréen vil du kjenne på leilighetens luftige atmosfære og kunne få med deg deler av den flotte utsikten.

Stue

Hovedstuen ligger mot vest med store vindusflater og rikelig med naturlig lysinnslipp, og ikke minst fantastisk utsikt til Mossesundet og Jeløy. En stor heve-/skyvedør leder veien til balkongen som bader i kveldssol. I denne stuen vil det om ønskelig være mulig å etablere et 4 soverom.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen og leveres i Line kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet, med glatt utførelse og gripekant. Led-belysning under overskap, laminat benkeplate, underlimt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps blandebatteri. Røros Hetta avtrekksvifte i overskap med innebygd komfyrvakt. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende.

Bad

Leiligheten har to flislagte bad hvor det ene ligger en-suite, med adkomst kun fra hovedsoverommet. Boligens 2. bad har adkomst fra gangen.
Se standardbeskrivelse for sanitærutstyr og øvrig informasjon.

Balkong

Leiligheten har to balkonger, en med morgensol mot øst og en mot vest.

Uteareal

Fellesarealet vil bli pent opparbeidet med diverse beplantning. Langs vannet vil det bli bygget en promenade hvor man kan ta kveldsturene med solnedgangen langs horisonten, samt vil det bli bygget en lekeplass for de minste. Tanken er også at en fin strand skal bli gjort plass til.

Soverom

Hovedsoverommet ligger svalt mot øst, soverommet er romslig med eget bad og god plass til garderobe, de store vinduene gir deg et fantastisk skue mot båthavnen i retning Son.

Soverom 2

Boligens 2. soverom er et perfekt barnerom eller gjesterom/kontor.

Soverom 3

Det 3 soverommet ligger med adkomst fra stuen mot nord.

Beliggenhet

Å bo i Moss inviterer på alle måter til et aktivt liv. Her finner du det meste innen korte avstander. Moss sentrum har gode valgmuligheter for idrett og fritid. Kampsport, sangkor, skatepark, danseskoler og treningssentre er bare noen av tilbudene du finner her.
Med Oslofjorden på den ene siden og Vansjø på den andre, er det nok av badeplasser, strender og fiskeplasser å velge mellom. Vansjø er et populært sted for ferskvannsfiske og har i tillegg perfekte forhold for kano eller kajakk - noe som rett og slett bare må oppleves.
Foretrekker du friluftsliv i skogen, ligger Mossemarka like ved med både lysløyper, skihytte og sykkelterreng. Den Norske Turistforening har oppmerkede løyper i området som loser deg på kyststien forbi flere fine rasteplasser direkte fra Verket. Her kan du gå til Røysåsen og nyte den fantastiske utsikten, eller til Molbekktjern for en frisk dukkert og en matbit på den flotte grillplassen.
Følelsen av å være på ferie vil ikke helt slippe taket når du bor på Verket Brygge. Tenk deg å ha sjø og strand rett utenfor og kunne stupe ut i et friskt morgenbad før du drar på jobb. Her har du også fri tilgang på elsykkel som tar deg dit du ønsker når du ønsker. Frister båtlivet, er en småbåthavn plassert rett ved stranden og kajakkbryggen gjør det enkelt for deg å ta en tur på fjorden. Kajakk og SUP-brett låner du gratis. Ved Mosseelva er det etablert en brygge for utsetting av kajakker.
Selv regnværsdager føles ikke grå om du benytter deg av det rikholdige kulturtilbudet på Verket og sentrum for øvrig. Kino, Verket scene, bibliotek, caféer, spisesteder og treningssentere ligger på rekke og rad. Det er bare å velge og vrake i hva du vil fylle dagene med.
Når solen går ned, kan du nyte synet i ro og fred fra din egen balkong og stue, eller i gode venners lag på bryggen, i båt eller på et av mange spisesteder du finner i gangavstand.
Nærmere følelsen av ferie hver dag kommer du ikke!
På Verket Brygge vil alle leilighetene være egnet til å kunne leve et sosialt liv, med rause oppholdsflater, terrasser og ekstra plass for eventuelle overnattingsgjester. Kommer gjestene med båt kan de legge til på gjestebrygga, og kommer de med bil, er det gjesteparkering i garasjen. Skulle du plutselig få storinnrykk er ikke det noe problem heller, for nærmest elveutløpet, ved den nye badestranden bygges et splitter nytt beachhotell. Med 11 etasjer som byr på spa, trenings- og konferansefasiliteter, restaurant med uteservering og over 170 rom som nærmeste nabo mot syd, har du alltid gjesteværelse med oppredd seng. Og mye annet!
For pendlere er det greit å vite at du tar deg til hovedstaden på godt under timen om du velger bil, buss eller tog som alle er like tilgjengelige.

Oppgjør

Det forutsettes at en delinnbetaling på kr. 950.000,-,-  ved transport av garanti siden det er innbetalt 10 % av kjøper 1. Innbetales ved kontraktsinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Delinnbetaling fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen.
Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling medmer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen.
1: Kontant ved kontraktsignering 10% av opprinnelig kjøpesum kr. 950.000,-
2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger ihht. kjøpekontrakt (pluss evt. tilvalg): Kr. 10.027.997,-
Total innbetaling 1. og 2.: kr. 10.977.997,-
Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.
Er det i avtalen mellom entreprenør og selger avtalt at kjøper skal foreta en innbetaling til eiendomsmeglers klientkonto i forbindelse med budaksept skal kjøper av kontraktsposisjonen betale et tilsvarende beløp inn på eiendomsmeglers klientkonto. Selgers innbetalte beløp
frigis og utbetales etter dette til selger. Dersom det i avtalen mellom entreprenør og selger er avtalt forskuddsbetaling i samsvar med bustadoppføringslova § 47 aksepterer kjøper at kjøpers innbetalte beløp frigis til fordel for selger mot at kjøper overtar selgers fordring mot entreprenøren.

Felleskostnader

Stipulert kr. 4.332,- pr. mnd.
Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles i henhold til vedtektene. Fellesutgifter for hver enkelt boenhet er foreløpig stipulert til ca. kr 38 pr. kvm BRA basert på erfaringstall fra forretningsfører, og inkluderer dekning av offentlige avgifter/gebyrer for eks. renovasjon, snømåking m.m., stell av felles grøntområder, vedlikehold, strøm på fellesarealer, kabel-TV/bredbånd (grunnpakke), forretningsførsel, revisjon, bygningsforsikring, eventuelt medlemskap og bidrag til velforening, noe vedlikehold bygg etc. Endelige fellesutgifter er basert på hvilke tjenester som sameiet til slutt rekvirerer. Utbygger har intet ansvar for nivået på månedlige fellesutgifter.
Driftskostnader for parkeringsplass i parkeringsanlegg er foreløpig stipulert til kr 300 pr. måned pr. plass for første driftsår, og skal legges til felleskostnadene for de som disponerer plass i parkeringsanlegget. Endelige kostnader vil avhenge av de konkrete kostnader til drift og vedlikehold i det enkelte år.
Typiske kostnader som ikke er inkludert i felleskostnadene er eiendomsskatt, vann- og kloakkavgift, innboog løsøreforsikring, TV/bredbånd utover grunnpakke, strømforbruk i egen bolig.

Eierseksjonsloven

Det gjøres oppmerksom på at eventuell fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse. Deretter tegnes bygningsforsikring av sameiet, som inngår i felleskostnadene. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Boligens areal

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 114 kvm
I prislisten er det oppgitt arealangivelser som BRA og P-rom. Bruksarealet BRA er beregnet i henhold til reglene i NS 3940 og utgjør alt areal innenfor leilighetens omsluttende yttervegger. P-rom er boligens bruks areal fratrukket innvendig bod-areal med omsluttende innervegger. Areal angitt på tegninger for det enkelte rom er rommets nettoareal (innenfor omsluttende
innervegg). De oppgitte arealene er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet
skulle vise seg å være 5% mindre/større enn det oppgitte arealet.
Arealberegningene er foretatt av arkitekt/utbygger, og er oppmålt etter tegninger. Det tas forbehold om avvik i de oppgitte mål og de faktiske mål.

Tomt

Selveiet fellestomt på 4400 kvm.
Utomhusarealene fratrukket utvendige tilleggsdeler til den enkelte seksjon, disponeres i fellesskap av alle seksjonene i prosjektet. Det er forutsatt at gårdsrom skal benyttes i fellesskap av Verket Brygge Sameie 1 og Bygg D. Selger står fritt i den nærmere organiseringen av utomhusarealene. Dersom utomhusarealene blir lagt i en egen eiendom (gnr/bnr) som eies i fellesskap av eierseksjonssameiene, vil selger fastsette vedtekter for drift og vedlikehold som sameiet er forpliktet av. Slike vedtekter vil i så fall inneholde bestemmelser om fordeling av kostnader, regler om bruk av eiendommen etc.
Foreløpig utomhusplan, finner du i salgsprospektet. Den viser hvordan gårdsrommene og øvrige utearealer tenkes disponert, men er ikke å anse som bindende for selger mht detaljering og materialbruk. Utomhusanlegget skal være av alminnelig god kvalitet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Illustrasjonsbilder som viser utomhusarealer viser eksempler på hvordan beplantning kan fremstå etter noen år med god tilvekst. Utomhusarealene kan bli utført og overlevert etter overtagelse av leilighetene. Område avsatt for fremtidig byggetrinn (Bygg D) skal i midlertidig fase disponeres av utbygger og vil kunne benyttes til kjørevei, parkering, lagring etc. For mer informasjon vedr. utomhusanlegg vises til Leveransebeskrivelsen

Garasje / Parkering

Ja, 1 stk. parkeringsplass i felles garasjekjeller
Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.

Fremdrift / Forbehold

Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som måtte bli funnet hensiktsmessig, eller nødvendig i forbindelse med detaljprosjektering og/eller gjennomføring av prosjektet, uten å forringe den generelle standarden. Selger tar forbehold om endringer pålagt av offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets gjennomførelse. Det tas forbehold om avvik i areal, også på balkonger og uteplasser.
Tegningene og bildene i prospektet er av illustrativ karakter og viser møblering, utstyr og annen innredning, bygningsmessige detaljer, detaljer på fellesarealer, beplantning etc som ikke inngår i selgers kontraktsmessige leveranse. Trær er illustrert slik de kan fremstå etter noen år med god tilvekst. Tegninger og illustrasjoner er således vist for å gi interessenter en ide om hvordan boligene og fellesområdene vil kunne bli.
Det tas forbehold om nedforet himling der hvor dette er nødvendig for tekniske føringer mm. Det kan være avvikende takhøyde i bod, bad og entré som følge av rørføringer. Andre utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard kan medføre tillegg i leveringstid og/eller pris. Endringer utover standard leveranse skal være skriftlig avtalt i egen tilvalgskontrakt. Selger forbeholder seg retten til å tildele parkeringsplasser og sportsboder i garasjeplan. Utomhus arealene kan bli utført og overlevert etter overtagelse av leilighetene. Det tas forbehold om et for utbygger tilstrekkelig salg,
tilfredsstillende offentlige tillatelser og styregodkjenning før byggestart varsles og igangsettes. Selger tar forbehold om endringer i offentlige instansers omkostninger og om trykkfeil i prospektet.

Byggemåte

Fundamentering utføres med hensyn til stedlige grunnforhold. Parkeringskjeller utføres i plasstøpt vanntett betong. Byggets bærekonstruksjon for øvrig utføres i betong og stål. Skillevegger mellom leilighetene og felles arealer i betong eller plassbygde lyd- og brannvegger.
Innvendige lette skillevegger utføres i stenderverk av tre eller stål og kles med gipsplater.
Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles utvendig med tegl/puss/panel.
Balkonger er å anse som utvendig konstruksjon. Dekke på balkong leveres av Kebony terrassebord på tremmer av impregnert tre. Drypp fra overliggende balkong må påregnes ved regnvær og smelting. Balkongrekkverk leveres av glassplater/stålplater med aluminiumslist eller liknende.
Innvendig himlingshøyde blir ca 2,55 m, med unntak av der det er nedforet himling, primært i entré og bad. Det kan også forekomme nedforing/innkassing av tekniske føringer i andre rom. Det tas forbehold om endelig plassering og størrelse av sjakter.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en stund etter overtagelsen, og avhenger blandt annet av årstid knyttet til ferdigstillelse av utomhusområdene. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtagelsestidspunket gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Barnehage / skole i området

1. - 10. trinn
Verket skole
Osloveien 25
1534 Moss
1. - 10. trinn
Children internatiomal school
Moss Verk 1
1534 Moss

Adgang til utleie

Seksjonseier har full juridisk råderett over egen seksjon og kan således fritt leie ut egen seksjon om ønskelig, dog skal styret underrettes skriftlig om navn på leietager.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Primært legges det vannbåren gulvvarme i alle rom med egen termostat til hvert rom/sone (bortsett fra bod). Mindre rom (som f.eks. entrè, gang, wc) kan leveres på samme som tilliggende rom hvis dette vurderes som hensiktsmessig i detaljprosjekteringen.

Energimerking

Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert ihht. teknisk forskrift av 2017,TEK 17. De fleste leiligheter vil få energimerke B. Enkelte leiligheter med mye fasade vil kunne få energimerke C.
Som konsekvens av de gode isoleringskvalitetene i glasset i vinduer og balkongdører kan det vinterstid oppstå rim på utsiden av glasset.

Formuesverdi

Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper skal selv sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig og næring.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til athoring@meglergaarden.no eller SMS: 91 82 15 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Organisering

Verket Brygge er planlagt med totalt 4 bygninger over deler av parkeringskjeller og med felles tun, organisert som et eller flere sameier etter eierseksjonsloven av 16. juni 2017. Det er utarbeidet et foreløpig utkast til sameievedtekter. Selger vil besørge fradeling av tomten og seksjonering av leiligheten før innflytting. Bygg D blir ikke oppført før etter at jernbanelinja på område legges ned (pr i dag planlagt i 2024) og er planlagt organisert som eget sameie.
Kjeller er planlagt organisert som en anleggseiendom med eget eierselskap og med mulighet for eget driftsselskap. Sameiere med parkering vil få en bruksrett til garasjeplass som følger med boligen. Tilsvarende er sportsbod i kjeller planlagt med en bruksrett. Garasjeplass og sportsbod kan ikke selges eller leies ut til andre utenfor boligsameiet. Det tas forbehold om den endelige rettslige organiseringsform. På tidspunktet for utarbeidelse av denne leveransebeskrivelse er dette ikke endelig avklart. Fellesutgiftene dekker drift og vedlikehold av fellesarealene og gjelder for eksempel felles strøm og oppvarming, forsikring, vaktmester, trappevask mm. Driftskostnader knyttet garasjeanlegget kommer i tillegg. Se salgsoppgave for nærmere informasjon.
Til disposisjon for beboerne prosjektet vil det bli etablert felles pool med 2 stk. kajakker, 2 stk. SUP-brett og 2 stk. el-sykler. Denne poolen vil bli plassert på egnet plass, fortrinnsvis i byggets kjeller og skal driftes av sameiet. Eventuelle kostnader knyttet driften av dette skal inngå som del av fellesutgiftene. Vansjø boligbyggelag er engasjert som forretningsfører til å forestå driften av sameiet med binding på 3 år. Utbygger forbeholder seg retten å drive kraftproduksjon med solceller på takflatene til boligbyggene.

Overtagelse

Boligene forventes ferdigstilt mellom 4. kvartal 2022 og 1. kvartal 2023, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt. Dette under forutsetning av at blant annet nødvendig offentlig godkjennelse (herunder rammetillatelse og igangsettelsestillatelse) vil bli gitt uten negative avvik for utbygger, samt at det foreligger nødvendige styregodkjennelser på selgers side og at utbygger kan kontrahere en tilfredsstillende totalentreprise og får byggelånsfinansiering, slik at byggestart kan gjennomføres snarest etter forannevnte forutsetninger. Kjøper vil bli holdt orientert om forventet ferdigstillelsestidspunkt underveis i prosessen. Dersom arbeidene forsinkes av forhold utenfor selgers kontroll har selger krav på fristforlengelse jfr. Bustadoppføringslova § 11. Overtagelsesuke vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig dato for overtagelse vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. Det beregnes dagmulkt fra endelig avtalt overtagelsestidspunkt. Selger kan kreve at overtagelse skjer inntil 4 måneder tidligere enn forventet. Selger skal varsle om dette med tilsvarende frist som nevnt ovenfor.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Transport av opprinnelig kjøpekontrakt fra forbruker reguleres av kjøpsloven og avhendingslovens § 1-1, 4. ledd. Ny kjøper trer inn i opprinnleig kjøpekontrakt som er regulert i henhold til budstadoppføringslovens bestemmelser.
Dersom kjøper 2 er forbruker, faller pliktene hans til å betale merverdien bort hvis entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingslova § 1-1, 4. ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selger sin side, og kjøper 2 har plikt til å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.
Dersom kjøper 2 ikke er forbruker, har partene avtalt at kjøper 2 må betale vederlaget for kontraktposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Merverdien og eventuelt forskudd vil bli utbetalt selger selv om kjøper 2 ennå ikke har tatt over og fått rettsvern for kjøpet. Kjøper 2 vil ha den fulle vederlagsrisikoen for kontraktposisjon, også dersom selgeren ikke på noen måte leverer i henhold til kontrakten.
En forutsetning for salget er at utbygger samtykker i transporten der dette er påkrevd.

Garantistiller

Garanti for forskuddsbetaling fra forbruker
Bustadoppføringslova §47
Navn:Nordic Guarantee
Beløp: Kr. 43.055.500,-
Byggsikkerhet
Bustadoppføringslova §12
Navn: Nordic Guarantee
Beløp: 21.527.500,-

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
Følgende heftelser og servitutter er tinglyst på eiendommen:
1874/904484-1/87  Skjønn  
02.11.1874 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1874/904485-1/87  Skjønn  
19.12.1874 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1881/906503-1/87  Skjønn  
27.05.1881  
Bestemmelse om vannrett
Gjelder denne registerenheten med flere
1884/904246-1/87  Erklæring/avtale  
03.10.1884 
Bestemmelse om eventuell regulering av Vansjø
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1884/904247-1/87  Erklæring/avtale  
07.11.1884 
Bestemmelse om ytterligere senking av Vansjø
Gjelder denne registerenheten med flere
1951/1151-1/87  Bestemmelse om kloakkledn  
26.04.1951 
NSBs betingelser vedtas
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1960/3748-1/87  Erklæring/avtale  
18.10.1960 
vedr. kryssing av Østfoldbanen med en bru.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1961/2878-1/87  Bestemmelse om vannrett  
18.07.1961 
vedr. uttak fra Vansjø til vannverk.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1967/2968-1/87  Erklæring/avtale  
24.06.1967 
forbliktelser vedr senkning av vegbane m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere
1967/2969-1/87  Bestemmelse om veg  
24.06.1967 
NSBs betingelser vedtas
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1984/4586-1/87  Erklæring/avtale  
16.05.1984 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1985/990052-1/87  Erklæring/avtale  
20.02.1985 
Bestemmelse om ytterligere senking av Vansjø
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1985/990052-2/87   ** Diverse påtegning  
20.02.1985 
Korrekt tinglysingsdato er 20.02.1885
 
1990/1038-1/87  Erklæring/avtale  
26.01.1990 
Nærm.angitt rett for Moss komm. til å anlegge ledningsnett
for vann og avløp samt bygge pumpestasjon på d.e. Best.om
adgang til d.e.m.v.best.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1990/5614-6/87  Best. om adkomstrett  
11.06.1990 
Bestemmelse om vannledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0104-3/2588
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1994/7476-1/87  Elektriske kraftlinjer  
09.09.1994 
Rettighetshaver: ØSTFOLD ENERGIVERK AS
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
1995/2034-1/87  Erklæring/avtale  
17.03.1995 
Rett til trase for nødvendig signalkabel
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver: NORGES STATSBANER
Overført fra: 0104-3/2588
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2006/197083-1/200  Best. om adkomstrett  
10.04.2006 
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:903  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:906  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:907  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:909  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:914  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:915  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:916  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:924  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:925  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:3 Bnr:2961  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3002-3/1224
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2006/217590-1/200  Erklæring/avtale  
03.05.2006 
Fallretter tilhørende d.e. er overført til gnr. 3, bnr. 2961 i Moss kommune
Overført fra: 3002-3/1224
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/527141-1/200  Erklæring/avtale  
13.06.2016 
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspenningskabelanlegg og høyspenningskabelanlegg
Stedsvarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Transport og ferdsel
Byggeforbud og beplantning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/961180-1/200  Pantedokument  
19.10.2016 
BELØP: NOK 700.000.000
Panthaver:MEGLERGAARDEN AS  
Org.nr: 987708204
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/429885-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
25.04.2017 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2017/279921-1/200
 
2017/852231-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
08.08.2017 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2017/752350-1/200
veket for: PANTEDOKUMENT 2017/764035-1/200
2018/526074-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
09.03.2018 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/472590-1/200
2018/526074-2/200   ** Prioritetsbestemmelse  
09.03.2018 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/472601-1/200
 
2018/526074-3/200   ** Prioritetsbestemmelse  
09.03.2018 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/472614-1/200
2018/1450865-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
22.10.2018 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/1440733-1/200
 
2020/3032399-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
16.09.2020 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2020/2733990-1/200
 
2021/91506-1/200   ** Prioritetsbestemmelse
22.01.2021 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2021/53206-2/200
 
2021/261225-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
03.03.2021 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2021/261198-1/200
 
2021/643172-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
01.06.2021 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2021/579634-1/200
2016/961180-2/200  Urådighet  
19.10.2016 
Rettighetshaver:MEGLERGAARDEN AS  
Org.nr: 987708204
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/429885-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
25.04.2017 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2017/279921-1/200
2017/852231-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
08.08.2017 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2017/752350-1/200
veket for: PANTEDOKUMENT 2017/764035-1/200
2018/526074-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
09.03.2018 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/472590-1/200
2018/526074-2/200   ** Prioritetsbestemmelse  
09.03.2018 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/472601-1/200
2018/526074-3/200   ** Prioritetsbestemmelse  
09.03.2018 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/472614-1/200
2018/1450865-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
22.10.2018 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/1440733-1/200
2020/3032399-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
16.09.2020 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2020/2733990-1/200
 
2021/91506-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
22.01.2021 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2021/53206-2/200
2021/261225-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
03.03.2021 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2021/261198-1/200
2021/643172-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
01.06.2021 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2021/579634-1/200
2017/279921-1/200  Pantedokument  
30.03.2017 
BELØP: NOK 91.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1216404-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
02.11.2017 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/1216404-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
02.11.2017 21:00 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1216404-3/200  Bestemmelse om byggeforbud  
02.11.2017 21:00 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/472590-1/200  Pantedokument  
23.02.2018 21:00 
BELØP: NOK 33.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/1401818-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
12.10.2018 21:00 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/1401850-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
12.10.2018 21:00 
Gjensidig rett
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/1401879-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
12.10.2018 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjensidig rett
Gjelder denne registerenheten med flere
2018/1401879-2/200  Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme  
12.10.2018 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjensidig rett
Gjelder denne registerenheten med flere
2019/879838-1/200  Bestemmelse om veg  
31.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:3 Bnr:3144  
Bestemmelse om drift og vedlikehold
2019/879838-2/200  Bestemmelse om parkering  
31.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:3 Bnr:3144  
Bestemmelse om drift og vedlikehold
2019/879838-3/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
31.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:3 Bnr:3144  
Bestemmelse om drift og vedlikehold
2019/879897-1/200  Bestemmelse om veg  
31.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:3 Bnr:3143  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:3 Bnr:3145  
Bestemmelse om drift og vedlikehold
2019/879897-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
31.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:3 Bnr:3143  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:3 Bnr:3145  
Bestemmelse om drift og vedlikehold
2020/2634445-1/200  Erklæring/avtale  
23.06.2020 21:00 
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:3 Bnr:3141 Snr:166  
Rett til å drive uteservering
 
2020/2733990-1/200  Pantedokument  
10.07.2020 21:00 
BELØP: NOK 86.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
 
2021/53206-2/200  Pantedokument  
14.01.2021 21:00 
BELØP: NOK 326.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
Registrert feil beløp
Rettet etter tingl. §18
20.01.2021 Arkivref. 21/02924-1
 
2021/261198-1/200  Pantedokument  
03.03.2021 21:00 
BELØP: NOK 136.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
2021/415190-1/200  Erklæring/avtale  
12.04.2021 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:MOSS KOMMUNE  
Org.nr: 920817521
Bestemmelse om opparbeidelsesplikt av vei
 
2021/579634-1/200  Pantedokument  
18.05.2021 21:00  
BELØP: NOK 267.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
 
2021/681649-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
08.06.2021 21:00 
Velforeningen for Verket Moss

Adresse og matrikkel

Resalg Verket Brygge C501, 1534, Moss, Gnr. 3 bnr. 1224 i Moss kommune

Eier

Verket Moss AS

Oppdragsnummer

92-21-0270

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering