Moss , Varnaveien 10 M

Varnaveien / Moss - Nyoppført 3-roms med vestvendt balkong på 9 kvm - Carport med opplegg for elbil-lader.

3 990 000

 • Prisantydning:

  3 990 000,-

 • Totalpris:

  4 098 772

Beregnet totalkostnad: 3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 108 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 098 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  59 m²

 • Bruksareal:

  62 m²

 • Bruttoareal:

  67 m²

 • Etasje:

  2

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  2

 • Bruksnummer:

  2206

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  231559019

 • Sist endret:

  20.09.2021 14:24

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 71%

  eier sin egen bolig

 • 86%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 60%

  har bolig på over 120 kvm

 • 12%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 28%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Flott 3-roms leilighet med sentral beliggenhet. Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder: Gang, bad, to soverom, åpen stue-/ kjøkkenløsning med utgang til en balkong på ca. 9 m². Leiligheten gir et godt inntrykk.
Gartneriet har med sin sentrale beliggenhet i hjertet av City Syd kort vei til alle daglige gjøremål. Skal du pendle? Kort vei til både buss og togstasjon som tar deg både nord- og sydover. I enden av gaten finner du Rygge Storsenter med blant annet Vinmonopolet og flere butikker, caféer og restauranter.
Det er gangavstand til både barne-, ungdom-, og videregående skole, barnehager og idrettsanlegg.

Innhold

Leiligheten ligger i 2.etasje.
Boligen har en romslig gang med avsatt plass til garderober. Bad med dusjinsje og dusjvegger, wc, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.To soverom, hvorav hovedsoverommet med avsatt god plass til garderober. Enkeltsoverommet har direkte inngang til bod som kan innredes som et walk.in. Kjøkken og stue med utgang til balkong på 9 kvm. Praktisk sportsbod tilknyttet carporten som tilhører leiligheten.

Utstyr

- Hvitevarepakke (ikke kjøleskap)
-To ekstra el-stikk over benkeplate
- Benkeplate i lamitat "eik"
- LED lys under kjøkkenskap
- Skuffer under vask på bad.
- Opplegg for elbil lader ved carport.

Entré

Romslig gang med avsatt plass til garderobeskap.

Stue

Romslig stue med utgang til en balkong på ca. 9 m².

Kjøkken

Pen kjøkkeninnredning fra Sigdal med fronter av type Uno Klassisk hvit. Benkeskap/underskap og høyskap leveres hvite. Det er oppvaskkum med nedfelt stålbeslag, type Universo kjøkkenvask i stål med 1 ½ kum for nedfelling. Pen benkeplate i 30 mm laminert fuktbestandig sponkjerne, farge Grå Betong.

Bad

Pent, flislagt bad med varme i gulv. Det er vegghengt toalett. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjgarnityr. Det er servant av porselen, speil og ett-greps blandebatteri. Det er avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Balkong

Romslig, vestvendt balkong på ca. 9 m². Flere møbleringsmuligheter.

Uteareal

Hageanlegget og fellesområdene er opparbeidet med ferdigplen og beplantning. Tomtens internveier og gjesteparkeringsplasser er asfaltert. For barna er det opparbeidet en fin lekeplass. Pene fellesområder og praktisk med sykkelparkering.

Soverom

To romslige soverom hvor begge har plass til dobbeltseng og garderobeløsninger.
Soverom nummer 2 gjør seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor.

Beliggenhet

Sentralt i nye Moss kommer det 39 kompakte leiligheter i småhusbebyggelse på den gamle gartneritomten til Carl Lagerqvist i Varnaveien 10. Gartneridriften ble lagt ned i 2008, og området har ligget i brakk helt frem til Bolig & Eiendomsutvikling kjøpte eiendommen i 2018.
Gartneriet vil inneholde leiligheter av varierende størrelser fordelt på små bygg i rekker. Fellesnevneren for alle er arealeffektive
boliger med gjennomtenkte planløsninger. Byggene har et urbant og funksjonalistisk uttrykk som er tilpasset et liv for familier, par
eller single, unge som gamle. Gode uteplasser har vært en viktig faktor i planleggingen og boligene får sjenerøse og solrike private uteplasser. Dessuten er de grønne fellesområdene tilrettelagt for å gi gode naboer sosiale møteplasser som innbyr til lek og avslapping.
Gartneriet har med sin sentrale beliggenhet i hjertet av City Syd kort vei til alle daglige gjøremål. I handelsområdet finner man flere caféer og restauranter, matbutikker, treningssentre, bank, frisører og ikke minst Rygge Storsenter med blant annet Vinmonopolet.
I området finner du i dag en god blanding av store eneboliger, rekkehus og mindre blokker, samt næringslokaler av de fleste slag. Om du ønsker en kaffe eller kanskje et par nye sko, ja da er det kun en spasertur unna din egen bolig. Det er gangavstand til både barne-, ungdom-, og videregående skole, barnehager og idrettsanlegg.
Mulighetene for tur og sjøliv finner du også i nærområdet. Bare noen hundre meter unna finner du Carlbergskogen med flere
turstier enten om du vil ta på deg joggeskoene, eller ta medsykkelen. For eksempel kan du følge blomsterstien langs kysten helt til Larkollen. På fine sommerdager er det bare å pakke sekken og rusle ned til Festestranden som ligger 800 meter unna i luftlinje. Reiser du enda litt lenger sydover, kommer du til Fuglevik med flere bademuligheter og båthavn.
Det er ca. 5 minutters biltur til Moss sentrum med alle byens fasiliteter med blant annet Amfi handlesenteret, handlegater, caféer, restauranter, konsertlokale og kino.
Om du pendler, så vil verdien av ny togstasjon som skal stå ferdig i 2024/25 være stor. En planlagt togtid på 28 minutter inn til hovedstaden Oslo vil øke attraktiviteten ved å bo i Moss. I tillegg er det god bussforbindelse mellom Varnaveien og Moss sentrum, gangavstanden er på ca. 20 min til sentrum eller 15 minutter til jernbanestasjonen. Holdeplassen til «Timeekspressen» med avganger til Oslo og andre byer, har holdeplass innen 10 minutters gange. Bruker du bilen som fremkomstmiddel er det kort adkomstvei til selve hovedfartsåren E6.

Felleskostnader

Kr. 1612,-.
Felleskostandene er planlagt å dekke: Kommunale avgifter, bygningsmessig forsikring, snøbrøyting og grønt stell, felles
strøm og vann, forretningsførsel, kabel-TV og bredbånd og avsetning til vedlikehold av fellesarealer. Det er opp til sameiet / årsmøte
å endre ønsket servicetilbud og felleskostnader. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets årsmøte.

Sameie

Eierseksjonen vil tilhøre et sameie som også omfatter carportanlegg. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. De andre sameierne har, i henhold til Eierseksjonslovens § 31, panterett i seksjonen.

Forsikring

Sameiet i fellesskap har tegnet bygningsforsikring, for leilighetene, garasjeanlegget og annet
fellesanlegg. Kjøper må selv tegne innbo og løsøreforsikring.

Vedtekter / husordensregler

Forretningsfører Vansjø boligbyggelag vil lage utkast til vedtekter som årsmøtet skal vedta på første møte.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 59 m².
Bruksareal: 62 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Eierform: Fellestomt. Tomten er eiet og er ca. 4.700 m².
Alle hageanlegg og fellesområder er opparbeidet med ferdigplen og beplantning. Tomtens internveier og gjesteparkeringsplasser er belagt med asfaltdekke. Utomhusplanen vedlagt salgsprospektet vil være retningsgivende for utforming og opparbeidelse av lekeplasser og fellesområder, sykkelparkering mv.

Garasje / Parkering

Det medfølger 1 stk parkeringsplass i carport i tilknytning til boligen. I tillegg opparbeides 12 stk. parkeringsplasser på eget avsatt parkeringsområde, hvorav 8 stk plasser er forbeholdt 2-roms leilighetene og 4 stk. er forbeholdt gjester til sameiet.

Byggemåte

Boligene oppføres med ringmur, og plate på grunn. Bærekonstruksjon utføres i treverk. Ytterveggene bygges med isolert
bindingsverk, kledd med gips innvendig. Utvendig panel leveres i royalimpregnert grå kledning i kombinasjon av stående og
liggende. Yttertak bygges som luftet takkonstruksjon med tekking av asfaltpapp. På terrasser og balkonger legges gulv av trykkimpregnert treverk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Det foreligger p.t. midlertidig brukstillatelse.

Barnehage / skole i området

Det er gangavstand til både barne-, ungdom-, og videregående skole, barnehager og idrettsanlegg.
Melløs barneskole.
Ekholt barneskole.
Ekholt ungdomsskole.
Kirkeparken videregående skole.
Malakoff videregående skole.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Boligene varmes opp med vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og tilstøtende gang. Det leveres elektriske varmekabler i våtrom som ekstra komfort. Øvrige oppholdsrom leveres med panelovn.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Nyetablert sameie hvor omkostninger inngår i felleskostnaden. Eiendomsskatt er 2,8 promille, men skattesatsen er p.t. ikke fastsatt. Moss kommunes skattetakstnemnd vil senere fastsette eiendomsskattetaksten - dette vil bli tilsendt hjemmelshaver pr post.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2,8 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner
Id K002
Navn Høyden-Varnaveien Melløs
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 20.04.2009.
Delarealer Delareal 4 721 m2
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende
Områdenavn Bolig.
Id KP_3002
Navn Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 24.03.2021
Id K002
Navn Høyden-Varnaveien Melløs
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 20.04.2009
Delarealer Delareal 4 721 m2
Arealbruk Bebyggelse og anlegg,Nåværende
Reguleringsplaner
Id 413
Navn Varnaveien 10 og 10a
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 13.02.2020
Delarealer Delareal 266 m2
Formål Parkering
Feltnavn SPA
Delareal 254 m2
Formål Lekeplass
Feltnavn BLK2
Delareal 554 m2
Formål Blågrønnstruktur
Feltnavn G
Delareal 558 m2
Formål Veg
Feltnavn SV
Delareal 2 787 m2
Formål Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn BKS
Delareal 301 m2
Formål Lekeplass
Feltnavn BLK1
Delareal 43 m2
RPHensynsonenavn H140
RPSikring Frisikt
Reguleringsplaner under bakken
Id 271
Navn SENTRUM - SAMORDNET REGPLAN JERNBANE/VEG/HAVN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 02.09.1999
Delarealer Delareal 4 721 m2
Formål Anlegg i grunnen
Feltnavn JT1

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1937/1110-1/87  Registrering av grunn 03.07.1937 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:1282
1947/129-1/87  Sammenslått med denne matrikkelenhet:17.01.1947 
PARSELL AV GNR 2 BNR 1282
1962/1698-1/87  Registrering av grunn 02.05.1962 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:2207
OPPRETTELSE - FRADELT FRA EN ADRESSE
2015/126598-1/200  Arealoverføring 11.02.2015 
Areal overført til:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:2207
 
2020/67835-1/200  Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00 
2020/2102761-1/200  Sammenslåing 12.02.2020 14:12 
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:2207
Elektronisk innsendt
2021/272324-1/200  Seksjonering 05.03.2021 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 62/2243

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til johnsen@meglergaarden.no eller SMS: 99 12 60 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Varnaveien 10M, 1524.
Gnr. 2 bnr. 2206 snr. 2 i Moss kommune.

Eier

Bjørn Moum
Anders Marling Moum
Lene Marling

Oppdragsnummer

92-21-0225

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering