Moss , Eddaveien 113

Perlebukta/Jeløy - Delikat og flott 4-roms i 2.etasje med høy standard - Garasjeplass - Flott beliggenhet nær sjø & skog

4 700 000

 • Prisantydning:

  4 700 000,-

 • Totalpris:

  4 826 522

Beregnet totalkostnad: 4 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 126 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 826 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  84 m²

 • Bruksareal:

  86 m²

 • Bruttoareal:

  94 m²

 • Etasje:

  2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2020

 • Gårdsnummer:

  1

 • Bruksnummer:

  3815

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  231441181

 • Sist endret:

  21.09.2021 14:09

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 61%

  eier sin egen bolig

 • 90%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 33%

  har bolig på over 120 kvm

 • 47%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 30%

  er barnefamilier

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Eddaveien 113!
En lys og delikat 4-roms selveierleilighet i 2.etasje beliggende i svært naturskjønne omgivelser på Perlebukta. Leiligheten ble nyoppført i 2020, og har en gjennomgående høy standard.  Bør oppleves!
Her vil du bo i et verneverdig kulturlandskap som byr på enestående turmuligheter i flott natur omringet av lange strender. Foretrekker du en tur langs havet i den salte sjøluften, er det kilometervis med kystlinje rundt hele Jeløy som egner seg godt for både kortere og lengre utflukter. Øya har flotte turområder med sine alléer og omfattende sti-systemer, herunder kyststien.
Parker enkelt i felles garasjeanlegg og gå tørrskodd til leiligheten via trappegangen eller heis.

Innhold

Leiligheten ligger i 2.etasje og har adkomst via felles trappegang med heis, og inneholder: Entrè, bod, 3 soverom, bad, toalett, og stue med åpen kjøkkenløsning.
Det medfølger bod i kjeller på 5 kvm. Det er utvendig bod på balkong på 2,5 kvm.

Entré

Lys og fin entrè med dirkete tilgang til en romslig bod. Perfekt for lagring av ytterklær og diverse. Entrèen er belagt med flis på gulv. Oppgangen har calling anlegg.

Stue

Stuen er selve hjerte i boligen med stor sosial sone og vindusflater som virkelig slipper naturen inn i stuen. Dette i samråd med den gode takhøyden skaper en fantastisk romfølelse. Stuen lar seg enkelt møblere med sofaløsning og tilhørende møblement, samt mulighet for å dekke langbord. 1-stavs parkett med vannbåren gulvvarme gir en god lunk i boligen året rundt. Herfra er det utgang til balkongen.

Kjøkken

Delikat kjøkken fra drømmekjøkkenet som er L-formet og har godt med skap- og arbeidsplass. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplate av laminat. Det er integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, og kjøleskap med fryser. Det er nedfelt oppvaskkum i komposittmaterialet og ett-greps armatur. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal.

Bad

Lekkert flislagt bad med gulvvarme. Himlingsflater i malte flater. Et godt sted å starte og avslutte dagen. Baderommet er innredet med servantinnredning med overliggende servant med ett-greps armatur, speilskap med overlys, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare dører, hånddusj og regndusj. Det er opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk.
I tillegg er det er praktisk toalettrom i leiligheten som er belagt med parkett. Vegg- og himlingsflater i malte flater. Toalettet inneholder vegghengt toalett, og vegghengt servant med ett-greps armatur.

Balkong

Utgang fra stue til østvendt balkong på ca. 23 kvm, med tilhørende utebod oppmålt til 2,5 kvm. Hyggelig og lun uteplass med skogen som nærmeste nabo.

Uteareal

Utearealet er opparbeidet som en felleshage, med sitteplasser, naturlekeplass og diverse beplantning.
Hekkene står i en stram kontrast til øvrig busk-, tre- og staudevegetasjon, som skal være en symfoni av blomsterprakt og bladverk fra tidlig vår til sen høst. Vårens blomstring begynner med flere typer mognolia som blomstrer på bar kvist. Forsommer overtar syriner, spirea og snøballbusk, etterfølges av syrinhortensia, for å avslutte med en fargeeksplosjon i høstfargene hos Hjertetre, Korearogn, Villvin og andre arter.

Soverom

Leiligheten har 3 soverom, alle av god størrelse med avsatt plass til garderobeskap.

Beliggenhet

Eddaveien 113 ligger i naturskjønne og flotte omgivelser på Perlebukta. Det er lett å skjønne hvorfor dette er et yndet boområde, med nærhet til sjø, strand og skog.
Her finner man et verneverdig kulturlandskap som byr på enestående turmuligheter i flott natur omringet av lange strender.
Foretrekker du en tur langs havet i den salte sjøluften, er det kilometervis med kystlinje rundt hele Jeløy som egner seg godt for både kortere og lengre utflukter. Øya har flotte turområder med sine alléer og omfattende sti-systemer, herunder kyststien.
Av de mange strendene Jeløy kan by på, er Sjøbadet absolutt verdt et besøk. Sjøbadet er også unik i den forstand at den er en "bystrand".
I tillegg til kjente Galleri F15, huser øya også Galleri Varden og Røed Gård, hvor man kan oppleve mye spennende på det kulturelle plan. Vakkert beliggende på vestsiden av Jeløy er Hotell Refsnes Gods, hvor man kan nyte en bedre middag i herskapelige omgivelser. Hotellet har en av Norges beste vinkjellere!
På veien til sentrum passerer du Kanalen, som i sommerhalvåret kan by på uteservering og store, solrike sittegrupper langs vannet. Her kan du sitte ned, slappe av og nyte sommeren mens småbåtene kjører forbi.
Er man glad i båtliv, finnes flere småbåthavner på Jeløy med aktivt maritimt miljø i sommermånedene.
Å bo på Jeløy gir deg denne unike kombinasjonen av roen ved havet og urbane - og kulturelle innslag, slik at du ikke trenger å velge mellom by og natur!
For de shoppingglade, ligger Amfi Moss, Mosseporten Senter og Rygge Storsenter, samt handelsområdet Høyden/ Varnaveien bare noen minutters kjøretur unna.
For småbarnsfamilier er det verdt å merke seg at det er gangavstand til skoler og barnehage.
Søndagsåpne Joker ligger i kort gåavstand fra leiligheten, i tillegg har du har Rema 1000, Kiwi og Coop Ekstra innenfor kort rekkevidde.
Spesielt bør også spesialforretningene ved kanalen nevnes, som Ertnes Kjøttforretning og Jeløy Fisk og Vilt. I disse butikkene er det et rikholdig utvalg av flotte varer.
Nært sentrumskjernen ligger togstasjonen med flere avganger både til Oslo og de øvrige Østfoldbyene. Det samme gjør fergeforbindelsen Moss-Horten. Bussterminalen ligger praktisk plassert midt i sentrum. Altså alle muligheter for pendlere.

Felleskostnader

Kr. 3 516,-. Felleskostnader inkluderer: Kommunale avgifter (foruten e-skatt), kabel-TV/datalinje- grunnpakke, styrehonorar, forretningsførsel og revisjon.

Sameie

Sameiet Rosnes B5 Moss Boligsameie, org.nr. 925 777 277, består av 26 seksjoner - fordelt over 6 etasjer samt kjeller.
Styreleder i sameiet er Dag Johan Molvær.
Forretningsfører i sameiet er Vansjø Boligbyggelag.
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Gjensidige Forsikring, med avtalenummer 89366435.

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Det er tillatt med dyr i sameiet innenfor de begrensninger som er beskrevet i sameiets vedtekter. Samtykket til husdyrhold omfatter kun ett dyr. Ønsker man å holde flere dyr må det søkes til styret om samtykke.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 94 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, stue med åpen kjøkkenløsning, bad, toalettrom, og 3 soverom. Følgende rom er oppgitt som sekundærareal: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 3 374 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal, og disponeres av sameierne i felleskap. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, lekeplass, og asfalterte internveier.

Garasje / Parkering

Det medfølger parkeringsplass i felles garasjekjeller.
Sameiet har i tillegg 3 utvendige gjesteparkeringsplasser.

Byggemåte

Byggemåte beskrevet av takstmann Erik Wiklund Nordnes v/Anticimex AS:
"Boligbygg over 6. Etasjer samt kjeller.
Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål.
Utvendig fasade med stående falset kledning.
Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har entredør i brannklasse B30 og lydklasse 40dB. Vinduer og balkongdør med karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår.
Stoppekraner for vann er plassert i bod. Vannrør med rør-i-rør system og synlig avløpsrør i plast. Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Balansert
ventilasjon med varmegjenvinner. Felles varmtvann."
Det fremkommer i boligsalgsrapporten at alle punkter har fått TG1.
Ihht. selgers egenerklæringsskjema nevner vi følgende:
- I garasjen har det vært problemer med drenering/fuktinnsig/øvrig fukt eller fuktmerker, men det ble reparert i februar 2021.
Det henvises videre til selgers egenerklæringsskjema, samt vedlagt tilstandsrapport. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med disse før bud inngis. Kjøper har en selvstendig undersøkelsesplikt. Det anbefales derfor på generelt grunnlag en grundig gjennomgang av boligen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra Moss kommune datert 01.12.2020.

Barnehage / skole i området

Det er flere private og kommunale barnehager i området.
1. - 7. trinn
Ramberg skole
Bjerkealleen 34
1512 Moss
8 - 10. trinn
Hoppern skole
Tronvikveien 36
1517 Moss

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 1 450,-. De kommunale avgiftene inkluderer: Eiendomsskatt. og forfaller til betaling 6 ganger pr. år.
Kommunale avgifter sendes samlet til sameiet.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2,8 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner
Id: KP_3002, kommuneplanens arealdel 2021-2032
Endelig vedtatt arealplan med ikraftredelse 24.03.2021
Reguleringsplaner
Id: 403, Rosnes B5
Detaljregulering, endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 19.06.2018
Id:326, Rosnes boliger
Eldre reguleringsplan, endelig vedtatt arealplan med ikraftredelse 15.02.2010

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2014/247506-1/200ERKLÆRING/AVTALE 26.03.2014
Bestemmelse om feller drift og vedlikeholdsplikt av fellesområdene F1, F2, F3 og OFL3 som ligger innenfor reguleringsplan del 2, Rosnes boliger
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
OVERFØRT FRA: 3002-1/3815
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
- Servitutten gjelder avtale om felles drift og vedlikeholdsplikt for boliger som ligger innenfor reguleringsplan del 2, Rosnes boliger. Det er pliktig vel-medlemskap.
2020/3368904-1/200BESTEMMELSE OM VANNLEDNING 20.11.2020 21:00
RETTIGHETSHAVER:MOSS ROKLUBB
Org.nr: 975636534
Bestemmelse om sommervannledning
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
- Servitutten gjelder avtale om rett for Moss roklubb til å ha sommervannledning over eiendommen.
2020/3026549-1/200 SEKSJONERING 15.09.2020
OPPRETTET SEKSJONER:
SNR: 6
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 86/2112
2020/3145697-1/200RESEKSJONERING 08.10.2020 21:00
SNR: 6
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 86/2112
Endring av tilleggsdel
Endring av fellesareal
Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle kommunale skatt- og avgiftskrav.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Det foreligger en tinglyst servitutt på fordelingen av den private veien som fordeles på de som ligger innenfor reguleringsplanen del 2, Rosnes boliger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som er integrert medfølger handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til anker-jensen@meglergaarden.no eller SMS: 48 26 34 59 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Eddaveien 113, 1513, Moss, Gnr. 1 bnr. 3815 snr. 6 orgnr. 925777277 i Moss kommune

Eier

Anita Claudia Gilkey

Oppdragsnummer

92-21-0220

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering