Rygge , Vårliveien 7

Halmstad - Strøken 2-roms selveier fra 2018 - Stor og solrik terrasse - Garasjeplass - Flytt rett inn!

2 690 000

 • Prisantydning:

  2 690 000,-

 • Totalpris:

  2 766 272

 • Ligningsverdi:

  558 006,-

Beregnet totalkostnad: 2 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 67 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 690 000,-)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 76 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 766 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  45 m²

 • Bruksareal:

  48 m²

 • Bruttoareal:

  53 m²

 • Etasje:

  1

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2018

 • Gårdsnummer:

  104

 • Bruksnummer:

  279

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  231106332

 • Sist endret:

  22.09.2021 13:10

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 72%

  eier sin egen bolig

 • 73%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 60%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 76%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 22%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Vårliveien 7!
En strøken leilighet beliggende i byggets 1.etasje med adkomst via felles svalgang. Boligen holder en god standard og gir et godt inntrykk. 
Lys entré med god plass til å henge fra seg yttertøyet i skyvedørsgarderoben. Bad og soverom i tilknytning til entréen.
Soverommet er romslig med plass til både dobbeltseng og garderobe. Rommet er malt i grå og hvite farger.
Leiligheten har en klassisk åpen kjøkkenløsning mot stue. Ved kjøkkenet danner det seg et naturlig området for spisebord, hvor du kan invitere nære og kjære til selskap. Stuen er malt i moderne farger og byr på naturlig lys med sine store vindusflater. Fra stuen er det utgang til en sydvest-vendt markterrasse, som forlenger stuen i de varme månedene. Terrassen fører deg videre ut i grønne, fine  fellesarealer.
Biloppstillingsplass i felles garasjekjeller.

Innhold

Leiligheten inneholder: entre, bad, innvendig bod, soverom og åpen stue-/ kjøkkenløsning.
Leiligheten disponerer i tillegg en garasjeplass i felles garasjeanlegg samt en kjellerbod på ca. 5 m².
Innvendige overflater:
Gulv med tre-stavs parkett.
Malte vegg- og himlingsflater.

Entré

Lys entré med god plass til å henge fra seg yttertøyet i skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Stue

Romslig stue med flere møbleringsmuligheter. De store vindusflatene slipper inn mye naturlig lys, som også gir en god atmosfære. Fra stuen er det utgang til en sydvest-vendt markterrasse.

Kjøkken

Klassisk åpen kjøkkenløsning mot stue ned profilerte fronter fra byggeår og laminert benkeplate. Integrert komfyr og nedsenket induksjonstopp fra AEG, integrert kjøleskap med fryser fra Siemens og oppvaskmaskin fra Whirlpool. Ventilator i overskap er tilkoblet mekanisk avtrekk fra Flexit. Malt flate mellom benkeplate og overskap, overbelysning og stikkontakter under overskap.
Ved kjøkken danner det seg et naturlig område for spisebord.

Bad

Delikat flislagt bad fra byggeår med varme i gulv. Badet er innredet med vegghengt servantskap med høyglans fronter, ovenpåliggende servant, vegghengt speil med overbelysning og stikkontakt over servant. Vegghengt toalett tilkoblet sisterne fra Gustavsberg. Badet har et fint dusjhjørne med glassdør og dusjarmatur tilkoblet hånddusj.

Terrasse

Fra stuen finner du en stor sydvest-vendt markterrasse på ca. 16,5 m². Her er det gode møbleringsmuligheter etter ønske.

Soverom

Soverommet er romslig med plass til både dobbeltseng og garderobe. Rommet er malt i grå og hvite farger.

Beliggenhet

Vårliveien 7 ligger midt i Halmstad med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og E6. Rygge har eget stoppested på Østfoldbanen mellom Moss og Fredrikstad, og god kommunikasjon til både hovedstaden så vel som de øvrige østfoldbyene og Sverige.
Fra parkeringsplass ved E6 går ekspressbuss ofte til Oslo, og flybuss til Gardermoen.
Halmstad er et område i stor utvikling i form av ny bebyggelse av boliger og forretninger. Med sentrale beliggenhet, like utenfor kommunegrensen til Moss og handelsområde på City Syd (Varnaveien), som byr på store varehus innen forskjellige kategorier og kjøpesenteret Rygge Storsenter.
Vansjø, er en idyllisk ferskvannsperle som strekker seg over store deler av distriktet. Innsjøen og område rundt er mye brukt av turgående, kajakk/kano padlere, fiskere og frilufts entusiaster.
Liker du golf, kan det også nevnes at velkjente Evje Golfpark, som er et anerkjent golfanlegg ligger en kort kjøretur unna.
Fortsetter du sydover kommer du til sommerperlen Larkollen, hvor innbyggertallet dobles i sommerhalvåret når ferierende ankommer.
Da er aktivitetsnivået høyt på "Losen kro" som arrangerer skalldyrsaften og konserter med kjente artister. Larkollen er også godt kjent for flotte Støtvig Hotell. Hotellet har mye å by på, blant annet bowling, teater, kino, restauranter, vinkjeller med smaking og kurs, trimrom og spa.

Felleskostnader

Kr. 2009,- pr. mnd.
(Hvorav kr. 225,- av disse dekker felleskostander for parkering)
Felleskostnadene inkluderer blant annet: forsikringer, forretningsfører, kommunale avgifter, energi/fyring, Tv-anlegg/bredbånd.
I felleskostnader er kommunale avgifter foruten eiendomsskatt inkludert.

Andel formue

22 799

Sameie

Selveierleilighet i Gatu Park 1 Sameie beliggende på Rygge i Moss Kommune. Sameiet består av 21 seksjoner og har felles tomteareal.
Styreleder i sameiet er Bjarne Kjærnes.
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

På årsmøte avholdt 03.06.2021 er følgende saker blitt behandlet:
Vindskjerming på balkongene: Styret er positive til prosjektet og foreslår at det nedsettes en arbeidsgruppe som fører prosjektet videre. Det er gitt tillatelse til at kostnad til arkitekt, søknad til kommune, samt evt brannrapport belastes sameiet (estimert kr 80 000). Arbeidsgruppen foreslår en nedbetaling av denne kostnad i forhold til antall seksjoner som ønsker å kjøpe seg inn i prosjektet.
Vindskjerming mellom heis, hus og leilighet nr 101, 201, 301, 401 og 501: Sameiet belastes med materialkostnader og utgifter til søknad om fasade endring.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i Sparebank 1 med polisenummer: 21070615

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Det er tillatt med dyrehold.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm.
Bruksareal: 48 kvm.
Bruttoareal: 53 kvm.
1. etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entre, soverom, bad og åpen stue-/ kjøkkenløsning.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 645 kvm. Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Fellesområdet er pent opparbeidet med blandt annet belegningsstein, internstier, sykkelstativer, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjekjeller.

Byggemåte

Se vedlagt boligsalgsrapport avholdt av Øystein Solberg i Anticimex AS, med rapportdato 01.09.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner.
Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger utvendig kledd med liggende panel og fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med
membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra byggeår. Harmonie glatt entredør med brannklasse EI30 og lydklasse 35db samt
kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdig attest på eiendommen fra Moss kommune.
Den 19.04.2018 ble det gitt midlertidig tillatelse da det i følge opplysninger var registrert mindre vesentlige mangler. Det ble bekreftet i en E-post den 30.11.2018 at gjenstående arbeider var ferdigstilt og at tiltaket har tilstrekkelig sikkerhetsnivå til å bli tatt i bruk.

Barnehage / skole i området

Barnehage:
Fasanveien barnehage (0-6 år), 0.5 km
Tittin familiebarnehage (0-6 år), 0.8 km
Voldskogen barnehage, 11 min
Skoler:
Halmstad skole (1-7 kl.), 0.9 km
Rygge ungdomsskole (8-10 kl.), 6.5 km
Malakoff videregående skole, 8.3 km
Tomb videregående skole, 10 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 3 243,- pr. år
Kommunale avgifter sendes samlet til sameiet Gatu Park 2. Eiendomsskatt sendes til hver seksjon.
De kommunale avgifter forfaller 6 ganger pr. år.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 558 006 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 008 822 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner:
Id: KP_3002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse: 24.03.2021
Reguleringsplaner:
Id: M238
Navn: Gatu Vårli Solhøi
Plantype: Detaljregulering
Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse: 03.04.2014
Naboeiendommen er regulert for leilighetsbegyggelse. Det gjøres derfor oppmerksom på at den vil bli utbygget i nær fremtid. Utsikten vil således bli anderledes enn slik en fremstår i dag.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er tinglyste servitutter på sameiets eiendom, men ingen som omhandler denne seksjonen spesielt.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til johnsen@meglergaarden.no eller SMS: 99 12 60 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Sameierne har ikke forkjøps- eller innløsningsrett.

Adresse og matrikkel

Vårliveien 7, 1580 Rygge.
Gnr. 104 bnr. 279 snr. 2 orgnr. 923852131 i Moss kommune

Eier

Joakim W Karlsen

Oppdragsnummer

92-21-0218

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering