Son , Kjøttmeisveien 12

Son/Store Brevik - Lekker 1/2 part av tomannsbolig med solrik og barnevennlig beliggenhet.

4 900 000

 • Prisantydning:

  4 900 000,-

 • Totalpris:

  5 036 522

 • Ligningsverdi:

  958 509,-

Beregnet totalkostnad: 4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 136 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 036 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Tomannsbolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  105 m²

 • Bruksareal:

  108 m²

 • Bruttoareal:

  118 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  1982

 • Gårdsnummer:

  132

 • Bruksnummer:

  838

 • Energimerking:

  F

 • Finnkode:

  230471676

 • Sist endret:

  20.09.2021 14:48

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 96%

  eier sin egen bolig

 • 93%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 80%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 86%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 49%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Kjøttmeisveien 12!
En delikat vertikaldelt tomannsbolig beliggende på Store Brevik i idylliske Son. Boligen ligger i et veletablert boligområde og er populært blant barnefamilier. Boligen holder en meget god standard og byr på rene og fine overflater.
Ved inngangsparti er det en delvis overbygget markterrasse med plass til et koselig utemøblement og en utebod som ligger lett tilgjengelig til å oppbevare f.eks. uteleker og sykler. Vel inn finner du en flislagt entré med god plass til å henge fra deg yttertøyet i en skyvedørsgarderobe. Mellom entré og stue er det satt opp en klassisk og pen dør som skiller rommene. Vaskerom i tilknytning til entréen med toalett, perfekt når man tilbringer dagene ute. Stuen er malt i lyse toner med et gulv i vakker laminat. Stuen byr på flere innredningsmuligheter. Med peisovn fra Nordpeis vil atmosfæren holdes varm og lun i vintermånedene. Stuens store vindu gir rommet godt med naturlig lys. Spisestuen ligger naturlig plassert utenfor kjøkkenet og gir plass til et langbord.
Klassisk kjøkken med profilerte fronter og laminert benkeplate. Integrert komfyr og ventilator med lys tilkoblet avtrekkskanal fra Bosch, induksjonstopp og kjøleskap med frysedel fra Electrolux og oppvaskmaskin fra Hotpoint Ariston. Delikate fliser og stikkontakter mellom benkeplate og overskap.  Et drømmekjøkken for den kokkeglade, med nok av skap- og benkeplass.
Delikat flislagt bad innredet med heldekkende servant og vegghengt toalett med innebygget sisterne. Badet er videre pent innredet med nedsenket dusjhjørne og speil med lys. Varme i gulv.
Vaskerom fra 2016 med fliser på gulv og vegg, samt gulvvarme. Innredet med servant, speil med lys og vegghengt toalett.
Med utgang fra stue finner du en sydvendt delvis overbygget markterrasse på ca. 52 m2. Her er det god plass til ønskelig utemøblement. Stikkontakt og belysning på vegg. Her kan lange og deilige sommerdager nytes fullt ut enten alene eller med stort besøk. Det er satt opp to pene manuelle markiser som skygger for solen om ønskelig. En pen opparbeidet uteplass med hage hvor de små kan kose seg på sommerdager.
Boligen byr på 3 lekre og moderne soverom. Hovedsoverommet i 2.etasje har sin egen sydvendt overbygget balkong på ca. 7 m2.  Rommet er malt i delikate farger med god plass til dobbeltseng og annet ønsket møblement. Hovedsoverommet byr ikke kun på god plass og balkong, men i tillegg et walk-in closet. Soverom 2 er malt i like farger som hovedsoverommet og har god plass til møblement. Rommet har et eget omkledningsrom. Soverom 3 egner seg godt som barnerom og er malt i en sprek farge som gir en kul kontrast til laminatgulvet.

Innhold

Leilighet beliggende i en tomannsbolig som inneholder følgende:
1.etasje: Entré, vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.
2. etasje: Gang, bad, tre soverom, omkledningsrom og walk-in closet.
Boligen har en utvendig bod med gulvflate oppmålt til ca. 5 m2, samt en frittliggende bod med gulvflate oppmålt til ca. 4 m2. I tillegg disponerer boligen en biloppstillingsplass.
Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert på vegg i entré.
Innvendige overflater:
Gulv med laminat og fliser.
Malte slette flater.
Malt trepanel i himlinger.

Entré

Flislagt entré med god plass til å henge fra seg yttertøyet i skyvedørsgarderobe. Vaskerom i tilknytning til entréen med toalett, perfekt når man tilbringer dagen ute. Mellom entré og inngang til stue er det satt opp en klassisk og pen dør som skiller rommene.

Stue

Stuen er malt i lyse toner med et gulv i vakker laminat og byr på flere innredningsmuligheter. Med peisovn fra Nordpeis vil atmosfæren holdes varm og lun i vintermånedene. Stuens store vindu gir rommet godt med naturlig lys.
Spisestuen ligger naturlig plassert utenfor kjøkkenet og gir plass til å dekke langbord.

Kjøkken

Klassisk kjøkken med profilerte fronter og laminert benkeplater. Integrert komfyr og ventilator med lys tilkoblet avtrekkskanal fra Bosch, induksjonstopp og kjøleskap med frysedel fra Electrolux og oppvaskmaskin fra Hotpoint Ariston. Delikate fliser og stikkontakter mellom benkeplate og overskap. Det er etablert lekkasjesikring under skap for oppvaskkum. Et drømmekjøkken for den matglade, med nok av skap- og benkeplass.

Bad - 2.etasje

Delikat flislagt bad innredet med heldekkende servant og vegghengt toalett fra Porsgrund med innebygget sisterne. Videre er badet pent innredet med nedsenket dusjhjørne med innfellbare glassdører med hånddusj og regndusj. Speil med lys samt stikkontrakt på vegg over servant.
Badet har varme i gulv og er pent gjennomført i likhet med resten av boligen.

Vaskerom - 1.etasje

Vaskerom fra 2016 med fliser på gulv og vegg, samt gulvvarme. Rommet er innredet med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil med lys og stikkontakt på vegg over servant. Det vegghengte toalettet er fra Porsgrund med innebygget sisterne fra Geberit. Opplegg for vaskemaskin,

Terrasse

Ved inngangsparti er det en delvis overbygget markterrasse oppmålt til ca. 23 m2. Stikkontakt og belysning på vegg. Inngangspartiet er pent opparbeidet og gir plass til utemøblement. Her finner du også en utebod som ligger lett tilgjengelig med tanke på uteleker til de minste.
Med utgang fra stue finner du en sydvendt delvis overbygget markterrasse på ca. 52 m2. Uteplassen er over flere nivåer og skaper et spennende uttrykk. Her er det god plass til ønskelig utemøblement. Stikkontakt og belysning på vegg. Her kan lange og deilige sommerdager nytes fullt ut enten alene eller med stort besøk.
Det er satt opp to pene manuelle markiser som skjermer for solen om ønskelig.
Hovedsoverommet i 2.etasje har sin egen sydvendt overbygget balkong på ca. 7 m2. Her kan morgenkaffen drikkes før hverdagen starter for fullt.

Soverom

Boligen byr på 3 lekre og moderne soverom.
Hovedsoverom er i delikate farger med god plass til dobbeltseng og annet ønsket møblement. Hovedsoverommet byr ikke kun på god plass men et walk-in closet og en overbygget balkong.
Soverom 2 er malt i like farger som hovedsoverommet og har god plass til møblement. Rommet har eget omkledningsrom.
Soverom 3 egner seg godt som barnerom og er malt i en sprek farge som gir en kul kontrast til laminatgulvet.

Beliggenhet

Kjøttmeisveien 12 er beliggende på Store Brevik i idylliske Son. Store Brevik er et veletablert boligområde og er populært blant barnefamilier.
Det er flotte fellesareal på området og har en fin strand i gangavstand.
Son er et tettbebygd sted liggende ved Oslofjorden i den sørlige delen av Vestby Kommune. Son er kjent for sin gamle bebyggelse med trehus og trange smug som gir et særpreg som man gjerne forbinder med byer lands kysten av Sørlandet. Son er med andre ord en sommerperle som yrer av liv med restauranter, konserter og båtliv i sommermånedene.
Ønsker man å skjemme seg bort en helg kan dette gjøres på Son spa, et hotell rammet inn av båtliv. Nyt en middag før du drar på spa etterpå. Videre byr Son sentrum også på noen koselige steder med både matservering og noen gode drinker. Café Oliven eller Solsiden er svært populære steder.
På Solsiden sitter du omtrent på bryggen med utsikt over sjøen og båthavnen, et idyllisk sted å sette seg på en varm sommerdag.
Trygg og god skolevei, kun få minutter til Brevik skole med 1-7 trinn og Grevlingen skole med 8-10 trinn ligger 7 min unna med bil. Har du mindre brn ligger det 2 barnehager i umiddelbar nærhet  fra bolig.
Videre befinner boligen seg sentralt i forhold til turområder, matbutikker og badestrand.
Ellers er det få meter til nærmeste busstopp som tar deg til togstasjon med forbindelse til både Oslo og Moss. Det er ca. 40 minutter med tog/bil til Oslo.

Løpende kostnader

Årlig renovasjonsavgift på eiendom er kr 3836,- inkl mva.
Avgiften faktureres 4 ganger pr. år.
Årlig medlemskontingent i Store Brevik velforening utgjør kr. 2500,-
Beboere anbefales å bli medlem på deres facebook side "Store Brevik velforening" og facebookgruppen "Vi på felt 3".

Diverse

Store Brevik Velforening har sine vedtekter og disse medfølger i salgsoppgave. Det anbefales at alle leser igjennom og gjør seg kjent med disse.
Velforeningen kan besøkes på sbvel.vel247.no, her finner man siste oppdatering om pågående saker og hva som er nytt fra styret, nyttig informasjon for beboere og diverse.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige bygge meldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Forsikring

Boligen er fullverdiforsikret i Sparebank 1.

Boligens areal

Primærrom: 105 kvm. Bruksareal: 108 kvm. Bruttoareal: 118 kvm.
1. etasje:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.
2. etasje:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, tre soverom og omkledningsrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Eiet tomt på ca. 276 m2.
Pent opparbeiet med stein- og hellebelagt adkomstvei, gressarealer, beplantning og naturtomt.

Garasje / Parkering

Boligen disponerer en biloppstillingsplass merket med nummer 12.7.

Byggemåte

Se vedlagt boligsalgsrapport avholdt av Christian Josefsen i Anticimex AS, med rapportdato 27.08.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligen har støpt plate på mark. Yttervegger, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av treverk. Utvendige fasader kledd med liggende malt
trekledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med takshingel. (Taket er ikke besiktiget). Boligen har hvit entrédør med glassfelt.
Vinduer og terrassedører med trekarmer og to-lags glass fra 2016.
Utgang fra stue til sydvendt delvis overbygget markterrasse på ca. 52 m2. Bjelker av treverk belagt med terrassebord. Stikkontakt og belysning på
vegg. Manuelle markiser. Delvis overbygget markterrasse ved inngangsparti oppmålt til ca. 23 m2. Bjelkelag av treverk belagt med terrassebord.
Stikkontakt og belysning på vegg. Utgang fra soverom 1 i 2. etasje til sydvendt overbygget balkong på ca. 7 m2. Bærende konstruksjoner av treverk
belagt med terrassebord. Rekkverk av treverk. Rekkverkshøyde målt på tilfeldig sted til ca. 0,88 meter.
Det fremkommer av tilstandsrapporten at følgende har fått TG2:
Bad, 2.etasje: Ventilasjon, naturlig og ikke mekanisk avtrekk. Overflater gulv, det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. NB! selger har på bakgrunn av denne opplysningen tatt kontakt med Håndverker Hansen som har pusset opp bad og de skal utbedre dette innen overtadragelse til ny eier.
Vaskerom, 1.etasje: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
Innvendige trapper: Det er kun rekkverk på en side. Trappen har åpninger på mer enn 0,10m. TG2 satt iht. NS3600 grunnet sikkerhet. Det er knirk i trapp.
Teknisk anlegg. VVS anlegg: Vannrør, stoppekran er av eldre type. Halvparten av anbefalt brukstid er vurdert til å være passert. Restlevetiden er usikker.
Yttertak: Taket er ikke inspisert grunnet sikkerhetsmessige forhold (høyde).
Terrasse/Veranda: Rekkverkshøyde er under 0,9m. Det forelå ikke direkte forskriftskrav ved byggeåret mtp. rekkverkshøyde. Men det var lokale byggeregler som erfaringsvis krevde en rekkverkshøyde på 0,9m.
Drenering: Dreneringen er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20-60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noe eksakt tilstand.
Stikkledninger og tanker: Vann- og avløpsledninger, utvendige vann- og avløpsrør fra bolig til kommunal kum er vurdert til å ha en alder som tilsier at halvparten av anbefalt brukstid er passert.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 12.01.1983 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
At slike tillatelser eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Barnehage / skole i området

Barnehage:
Øståsen barnehage (0-6 år), 0.5 km
Solåsen FUS barnehage (0-6 år), 0.5 km
Store Brevik barnehage (0-5 år), 0.5 km
Skole:
Brevik skole (1-7 kl.), 0.7 km
Son skole (1-7 kl.), 2.7 km
Grevlingen Skole og kultursenter (8-10 kl.), 3.1 km
Malakoff videregående skole, 10.2 km
Kirkeparken videregående skole, 10.4 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Oppvarming i boligen med elektrisitet og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter for 2020 utgjør Kr. 12 783,03 pr. år
De kommunale avgifter inkluderer: Vann- og avløpsgebyr og feie- og tilsynsavgift.
Det gjøres oppmerksom på at det vil forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
Årlig renovasjonsavgift på eiendom er kr 3836,- inkl mva.
Avgiften faktureres 4 ganger pr. år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 958 509 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 450 631 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner:
Id: KPLAN2019
Navn: KOMMUNEPLAN 2019-2030
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse: 18.03.2019
Reguleringsplaner:
Id: 0052
Navn: STORE BREVIK III
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse: 28.10.1981
Reguleringsplaner under arbeid:
Id: 0253
Navn: STORE BREVIK
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Områderegulering

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1983/9530-1/5  Erklæring/avtale  
10.10.1983 
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V.
Bestemmelse om adkomstrett
PLIKT TIL MEDLEMSKAP I VELFORENING/GRENDELAG
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderoms innredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Hus forsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lena@meglergaarden.no eller SMS: 97 73 06 30 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eiendomsskatt til kommunene har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kjøttmeisveien 12, 1555, Son, Gnr. 132 bnr. 838 i Vestby kommune

Eier

Joakim Sekkelsten Hoel Miriam Birgitta S Hoel

Oppdragsnummer

92-21-0216

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering