Dilling , Eikelunden 51

Fuglevik - Flott enebolig med 4 soverom - Nytt kjøkken i 2021 - Solrik, pent opparbeidet tomt - Dobbeltgarasje

7 590 000

 • Prisantydning:

  7 590 000,-

 • Totalpris:

  7 793 772

 • Ligningsverdi:

  1 543 575,-

Beregnet totalkostnad: 7 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 189 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 590 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 203 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 793 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  158 m²

 • Bruksareal:

  158 m²

 • Bruttoareal:

  174 m²

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  2013

 • Gårdsnummer:

  186

 • Bruksnummer:

  116

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  231878342

 • Sist endret:

  23.09.2021 14:59

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Eikelunden 51!
En innbydende og delikat enebolig med bl.a 4 soverom, 2 stuer, 2 bad, dobbeltgarasje og fine uteområder. Boligen holder en gjennomgående god standard, med bl.a. vannbåren varme, sentralstøvsuger, peis, stort integrert vinskap og Bora induksjonstopp med integrert ventilator, for å nevne noe.  Boligen er innbydende og moderne og fremstår som godt vedlikeholdt.
Fin og usjenert tomt hvor solen kan nytes fra den flotte terrassen.
Eikelunden 51 ligger skjermet, grensende til en vakker eikeskog i det idylliske området like ved Fuglevik marina. Området byr på flotte badestrender og nakne svaberg. Herfra er det vid utsikt mot vest hvor flotte solnedganger kan oppleves.

Innhold

Boligen består av 2 etasjer og inneholder følgende:
1.etasje: Hall m/trapp, bad, stue/kjøkken, vaskerom/teknisk rom, soverom. Utgang fra stue/kjøkken i 1. etasje til sydøstvendt markterrasse på ca 52 m².
2. etasje: Bad, stue m/trapp, 3 soverom, omkledningsrom. Utgang fra stue i 2. etasje til vestvendt balkong på ca 2 m².

Utstyr

Fastmontert bokreol i stuen følger eiendommen.
Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr medfølger.
Garderobeinnredning i omkledningsrom.
Skyvedørsgarderobe med speilfronter på 2 soverom i 2.etasje og i hall m/trapp i 1. etasje.
Garderobeskap med speilfronter på et soverom i 1. etasje.
Elektrisk markise over deler av terrassen på gavlvegg.
Automatsikringer.
Lekkasjestopper og komfyrvakt montert på kjøkken.
Balansert ventilasjon.
Sentralstøvsuger.

Entré

Flislagt hall med varme i gulv som gir et godt førsteinntrykk av boligen. God plass til å henge fra seg yttertøyet i garderoben. Det er nylig montert stor garderobe og vinskap i hallen.

Stue

Lys og trivelig stue med 3-stavs parkett som rommer både stor sofagruppe og spisestue. Vedovnen gir en lun og hjemmekoselig stemning. 
Fra stuen er det utgang til solrik terrasse.
Stuen i 2. etasje er malt i en behagelig lys farge, 3- stavs parkett på gulv. Et godt alternativ til hovedstuen ved kamp om fjernkontrollen. De store vinduene slipper inn godt med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til balkong.

Kjøkken

Sort stilfullt kjøkken fra Drømmekjøkkenet montert i 2021. Rikelig med skap- og benkeplass og passer ypperlig for den som er glad i å lage mat.
Kjøkkeninnredning med slette/struktur fronter og stein benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i kompositt med ett-greps armatur. Stikkontakter og
belysning mellom benkeplate og overskap. Integrert komfyr med sousevide funksjon fra AEG. Bora induksjonstopp med integrert ventilator med kullfilter er plassert på kjøkkenøyen, noe som gir rom for sosial matlaging. Øyen rommer plass til 2 barstoler, perfekt for døgnets kjappe måltider. Komfyrvakt er etablert i himling. Integrert oppvaskmaskin fra Siemens og integrert kjøleskap med frysedel fra Siemens.

Bad

Boligen har 2 fine flislagte bad.
Badet i 1. etasje ligger praktisk plassert ved hallen. Badet er fra byggeår med flislagt gulv og gulvvarme. Flisbelagte vegger og himlingsflater i slette malte flater med downlights. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur fra Oras. Speil med lys samt stikkontakt på vegg over servant. Dusjhjørne med glassdører og togreps armatur fra Oras med hånddusj. Vegghengt toalett fra Porsgrund med innebygget sisterne fra Grohe. Vannrør av typen rør-i-rør system og synlige forkrommede kobberrør. Synlige avløpsrør av plast, avtrekksventil i himling og lekkasjesikring.
Vaskerommet har adkomst via dette badet og er fra byggeår, med flislagt gulv og gulvvarme. Malte slette flater på vegger. Himlingsflater i slette malte flater med downlights. Opplegg for vaskemaskin. Eget vaskerom er en drøm for boligens vaskensvarlig.
Badet i 2. etasje er lyst og tidløst fra byggeår med flislagt gulv og gulvvarme. Flisbelagte vegger. Himlingsflater i slette malte flater med downlights. Vegghengt innredning med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur fra Oras. Speil, overskap, belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusjhjørne med glassdører og to-greps armatur fra Oras med hånddusj. Vegghengt toalett fra Porsgrund med innebygget sisterne fra Grohe.

Terrasse

Utganger fra stue/kjøkken til sydøstvendt markterrasse på ca 52 m² med gode solforhold. Det er integrerte sittegrupper hvor man kan nyte sene sommerkvelder. Motoriserte markiser om man ønsker skjerming fra solen. Stikkontakt og belysning på vegg.

Hage

Hagen er pent opparbeidet med steinbelagt gårdsplass, plenarealer og diverse beplantning. Godt med tumleplass for både to- og firbente. Hagen grenser til skog og gir gode muligheter for lek og moro i trærne.

Soverom

Boligen har totalt 4 soverom, som gir god plass til familien. Soverommene er plassert med hhv. ett i første etasje og 3 i 2.etasje.
Hovedsoverommet i 2.etasje har stort innredet walk-in-closet.

Beliggenhet

Eikelunden 51 ligger i det idylliske området like ved Fuglevik marina som blant annet kan by på hyggelige omgivelser og god mat.
Rygges unike herregårdslandskap og vakre kyst innbyr til utallige turmuligheter til lands og til vanns! Blomsterstien og Kyststien er begge merket, og kan følges i mangfoldige kilometer. Kyststien følger kysten fra grensen til Råde, ut rundt Larkollen og inn til Moss. Her er også et eget nett av stier som kalles Blomsterstien. Dette er turstier som går lengre inn i kulturlandskapet, og som er merket med blomsterskilt, noe som er spesielt for Rygge. Blomsterstien og Kyststien utgjør tilsammen over 60km i flott natur.
En av Norges flotteste golfbaner, Evje Golfpark, ligger en kort kjøretur (ca. 4 km) unna. Her er det også fantastiske områder for tur og rekreasjon langs Evjesund og Kajalunden, et av Rygges mange naturreservat. Vardåsen, som med sine 89 m.o.h er høyeste punkt i Rygge, er også verdt et besøk. På klare dager har man fra utsiktstårnet som er bygget her, en utrolig flott utsikt over Ryggelandskapet og Oslofjorden.
Det er et mangfoldig tilbud av fritidsaktiviteter for voksne og barn i nærområdet. Innen 10-15 minutters kjøreavstand kan du finne et rikt utvalg av butikker og servicetilbud som handelsområdet i Varnaveien med Rygge storsenter, Mosseporten senter og Moss sentrum.
Det er også enkel adkomst til E6 som gjør at du på 45 minutter med bil i hver sin retning når Oslo eller Sverige.

Forsikring

IF
Polisenummer: 2443368

Boligens areal

Primærrom: 158 m²
Bruksareal: 158 m²
Bruttoareal: 174 m²
1. etasje:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom:  79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, soverom, bad, vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.
2. etasje:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Stue, bad, tre soverom og omkledningsrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 681 m². Eierform: Eiet tomt.
Tomten er fint opparbeidet med plen og noe beplantning. Lun,skjermet og usjenert hage som grenser til fine naturområder. Steinlagt gårdsplass. Utbygget terrasse med integrerte sitteplasser, og god plass til utemøblement. Det er montert markiser over uteplassen mot syd.

Garasje / Parkering

Boligen har en frittstående dobbeltgarasje med gulvflate oppmålt til ca 36 m².

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Christian Josefsen i Anticimex AS, med rapportdato 08.09.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Enebolig over to plan med støpt plate på mark.
Etasjeskiller, yttervegger og bærende konstruksjoner av treverk. Utvendige fasader kledd med stående malt trekledning.
Saltakkonstruksjon i treverk utvendig tekket med takstein.
Boligen har hvit entrédør med glassfelt. Terrassedører og vinduer med trekarmer og tre-lags glass.
Frittliggende dobbelgarasje med gulvflate oppmålt til ca 36 m². Støpt garasjegulv.
Ytterveggskonstruksjoner av treverk utvendig kledd med stående malt trekledning.
Pulttakkonstruksjon av treverk utvendig tekket med papp/membran.
Garasjen har innlagt strøm og motorisert leddport.
Det fremkommer i tilstandsrapporten at følgende punkter har fått TG2:
Bad 2 etasje, Sluk:  Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket.
Vaskerom, Overflate vegger: Det er ikke etablert veggmembran.
Øvrige rom, Overflater gulv: Bruksmerker observert. Det registreres bomlyd på flis ved inngangsdør.
Innvendige trapper: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG2 er satt ihtNS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 07.10.2013 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Smedhusåsen barnehage (1-6 år), 2.1 km
Bredsandkroken barnehage (1-5 år), 4.2 km
Ekholt barnehage (0-6 år), 4.5 km
Skoler:
Vang skole (1-7 kl.), 3 km
Melløs skole (1-7 kl.), 4.7 km
Ekholt skole (1-7 kl.), 4.7 km
Rygge ungdomsskole (8-10 kl.), 5.2 km
Hoppern ungdomsskole (8-10 kl.), 8.2 km
Malakoff videregående skole, 5.3 km
Kirkeparken videregående skole, 6.7 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut, men har ingen egen utleie del.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme, varmepumpe og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 19 170,- pr. år.
Kommunale avgifter forfaller til betaling 6 ganger pr. år.
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2,8 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 543 575 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 556 870 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i LNFR område (Landbruks-, natur- og friluftsformål samt reir). Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner:
Id KP_3002
Navn Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.03.2021
Delarealer Delareal 1 kvm
KPHensynsonenavn H720
KPBåndlegging Båndlegging etter lov om naturvern
Delareal 681 m²
Arealbruk LNFR areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet
basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende
Delareal 232 m²
KPHensynsonenavn H570
KPAngittHensyn Bevaring kulturmiljø
Reguleringsplaner:
Reguleringsplaner
Id M177
Navn Reguleringsplan for Storeng
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.03.2010
Delarealer Delareal 2 m²
Formål Naturvernområde
Feltnavn N1

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

013/801186-1/200  Fredningsvedtak  20.09.2013   
Verneplan for Værne kloster landskapsvernområde og Klosterallèen biotopvernområde
Gjelder også gnr 536 bnr. 16, gnr. 536 bnr.17 og gnr. 536 bnr. 22
Overført fra: 3002-186/4/0/1-24
Gjelder denne registerenheten med flere.
Formålet med Værne kloster landskapsvernområde er å ta vare på på et kultur- og naturlandskap av økologisk, kulturell og opplevelsesmessig verdi. Formålet videre er å ta vare på et herregårdspreget jordbrukslandskap, inkludert alléer, tregrupper, trerekker og karakteristiske frittstående trær samt kulturminner som bidrar til landskapets egenart. Det er en målsetting å beholde og utvikle verneverdiene.
 
Formålet med Klosteralléen biotopvernområde er å ta vare på et område som har særskilt betydning som voksested for den truede plantearten kammarimjelle.
2020/1990660-1/200  Jordskifte  16.01.2020 21:00   
Grensegangsak 0100-2014-0007 Værnes kloster
Østfold jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med flere.
Dette vedtaket gjelder grensa for Værne kloster landskapsvernområde Rygge kommune. Landskapsvernområdet ble fredet ved kongelig resolusjon 13.09.2013. Inne i landskapsvernområdet ligger Flusebyskogen naturreservat, Klosteralléen biotopvemområde og Telemarkslunden - Ekebylunden naturreservat. Bogslunden naturreservat ligger inntil landskapsvemområde

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ekeland@meglergaarden.no eller SMS: 40 22 38 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Eikelunden 51, 1570, Dilling, Gnr. 186 bnr. 116 i Moss kommune

Eier

Torgunn Wilberg og
Pier Niklas Fransson

Oppdragsnummer

92-21-0201

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering