Moss , Solielunden 52B

Ørejordet - Rekkehus over 2 plan - Peis - Solrik terrasse på ca. 13 kvm - Garasjeplass - Barnevennlig boligområde!

2 650 000

 • Prisantydning:

  2 650 000,-

 • Totalpris:

  2 818 877

 • Ligningsverdi:

  553 660,-

Beregnet totalkostnad: 2 650 000,- (Prisantydning) 160 865,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 810 865,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 818 877,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Rekkehus

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  79 m²

 • Bruksareal:

  91 m²

 • Bruttoareal:

  100 m²

 • Etasje:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  1967

 • Gårdsnummer:

  2

 • Bruksnummer:

  1940

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  228389336

 • Sist endret:

  20.09.2021 12:48

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 77%

  eier sin egen bolig

 • 31%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 31%

  har bolig på over 120 kvm

 • 25%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 30%

  er barnefamilier

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Solielunden 52B!
Et rekkehus over 2 plan i rolige og barnevennlige omgivelser på Ørejordet. Boligen inneholder 2 soverom, bad, toalettrom, kjøkken og stue. Rikelig med lagringsplass i innvendig bod. Nye vinduer fra 2021 og terrassedør fra 2020.
Stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement, samt spisebord. Peisovn som sørger for varme og en hyggelig atmosfære på vinterhalvåret. Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt terrasse på ca. 13,2 kvm med gode solforhold. Separat kjøkken med plass til spisebord hvor frokosten kan nytes. Soverommene er av god størrelse med plass til seng og garderobe. Soverommene vender mot øst og oppleves som svale.
Flislagt bad med varme i gulv. Eget toalettrom.
Garasjeplass utenfor boligen.
Med bolig på Ørejordet bor du med gangavstand til barnehage, barneskole, turområder og alt du trenger av servicetilbud. Det er også enkel adgang til E6. Et barnevennlig boligområde kjent for flotte idrettsanlegg.

Innhold

Rekkehus over to plan som inneholder følgende:
Underetasje: Entré, gang, bad, toalettrom, soverom og bod.
1. etasje: Stue, soverom og kjøkken.
Boligen disponerer en utebod oppmålt til ca. 4,1 kvm.
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gang i underetasje.
Innvendige overflater:
Underetasje:
Gulvflater belagt med flis i entre.
Parkettgulv i gang, gulvbelegg på soverom og vegg-til-vegg teppe i bod.
Veggflater med malte og tapetserte flater.
Himlingsflater med panel.
1.etasje:
Gulvflater belagt med parkett i stue, laminat på kjøkken samt gulvbelegg på soverom.
Veggflater med malte og tapetserte flater.
Himlingsflater med panel.

Entré

Entré og gang med plass til å henge fra seg yttertøy.

Stue

Stuen er lys og trivelig med plass til sofagruppe med tilhørende møblement, samt spisebord. Peisovn sørger for varme og stemning på vinterhalvåret. Store vindusflater sørger for gode innvendige lysforhold. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt terrasse.

Kjøkken

Kjøkken med plass til spisebord ved kjøkkenvindu hvor morgensolen skinner inn. Frittstående komfyr og kjøl/frys (følger ikke ved salg med mindre annet avtales). Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter, laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum. Godt med oppbevaringsplass på kjøkkenet.

Bad underetasje

Flislagt bad med varme i gulv. Badet er innredet med dusjhjørne og servant med innredning. Opplegg for vaskemaskin på badet.
Toalettrom vegg i vegg med badet. Eget toalettrom er praktisk når badet er i bruk.

Terrasse

Terrasse på ca. 13 kvm som igjen fører ut i fine fellesarealer bestående av gressplen. Terrassen er sydvestvendt og har gode solforhold. God plass til utemøblement og grill. Markise som sørger for le på varme sommerdager. Hekken gjør så terrassen oppleves som skjermet.

Soverom

Boligen har 2 soverom, et i hver etasje. Hovedsoverommet som ligger i underetasjen er av god størrelse.
Soverom nummer to gjør seg godt som barnerom, gjersterom eller kontor.

Beliggenhet

Velkommen til Solieluden 52B!
Selv med den sentrumsnære beliggenhet har Ørejordet et tilbaketrukket preg. Mange velger å etablere seg her nettopp på grunn av den gunstige beliggenheten, med kun få minutters gange til det meste. Her er det store flotte grøntarealer og fellesområder som innbyr til lek og moro for hele familien.
Skole og barnehage:
Eiendommen har kort vei til Melløs skole som har 1-7 trinn, Bytårnet skole med 1-10 trinn og Malakoff videregående skole. Det finnes flere både private og kommunale barnehager i nærheten, bant annet Ørejordet barnehage som ligger innenfor kort gangavstand.
Shopping:
Dagligvarehandelen kan gjøres på den lokale Kiwi butikken på Melløs som også har åpent på søndager. 
Sentrumskjernen av Moss ligger innenfor noen minutters gange, der fasiliteter som gågate, et mangfold butikker, kaféer og spisesteder, jernbanestasjon, samt stort kjøpesenter med bussterminal er verdt å fremheve.
Gangavstand til Høyda området med blant annet Rygge Storsenter i tillegg til et mangfold av butikker, leger, treningssenter, apotek etc.
Aktiviteter:
Området er spesielt godt kjent for flotte idrettsanlegg med BMX-bane, ishall og fotballbane på Ørejordet.
Med kort vei til fantastiske Vansjø og Nesparken som ligger like om hjørnet kan man ta seg en avslappende tur rundt parken eller ta med seg en fisketur og prøve lykken i byens ferskvannsperle. Vansjø er også mye brukt av kano/kajakk padlere, frilufts entusiaster og båtfolk.
Kollektivtilbud:
Nærmeste bussholdeplass finner du ved Ryggeveien, med hyppige forbindelser mot blant annet sentrum samt ekspressbusser til Oslo og Gardermoen. Med bil tar du deg enkelt til E6, normal kjøretid til Oslo og Sverige er ca. 45 minutter.

Felleskostnader

Kr. 4.000,- i mnd, hvorav kr 2.527,- er faste fellesutgifter inklusive eventuelle avsetninger til fremtidig vedlikehold og sparing.
Inkludert i felleskostnadene er: kommunale avgifter, årsavgift TV, strøm fellesareal, drift og vedlikehold, renter og avdrag på fellesgjelden, forretningsførsel, felles forsikring og festeavgift.

Løpende kostnader

Andelstegning i Vansjø BBL koster kr 350,- pr. medlemskap (+ kr 300,- i årlig kontingent).

Andel fellesgjeld

Kr. 160 865,-

Andel formue

Kr. 27 376,-

Borettslag

Borettslaget Solielunden 50/52
Org.nr. 947 548 174.
Styreleder: Stian Jarl
Styrets epost: solielunden50-52.brl@mittvbbl.no
Forretningsfører:
Vansjø Boligbyggelag
Varnaveien 34
1523 Moss
Tlf: 952 66 200
E-post: post@vansjobbl.no

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Vedlikehold som har vært gjennomført i 2020:
Byttet ytterdører pluss verandadører
Vedlikehold og nyanskaffelser som er ønskelig i 2021:
Bytter ut vinduer på kjøkken pluss vinduer på begge soverom.
Utvendig vask, hver leilighet tar sin del.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Tilbyder av ordningen er: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalens varighet: Til den sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp fra sikringsfondet dersom kravene for deltagelse ikke lenger er oppfylt. Avtalen kan sies opp fra borettslaget innen 1. desember, med virkning fra kommende årsskifte.
Det kan opplyses av borettslaget ikke har IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Type lån: Annuitetslån
Rente Pt.: 1,9 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 865,-, hvorav renter utgjør kr 234,- og avdrag utgjør kr 631,-.
Lånets løpetid: 2033.
Lånenr. 61180648037. Bankforbindelse: Nordea
Type lån: Annuitetslån
Rente Pt.: 1,9 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 608,-, hvorav renter utgjør kr 164,- og avdrag utgjør kr 444,-.
Lånets løpetid: 2031.
Lånenr. AAAAA. Bankforbindelse: Nordea
Merk: Dette lånet ble tatt opp i mai 2021.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 82369880

Vedtekter / husordensregler

Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre og bærer risiko for at slik styregodkjenning blir gitt.
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Ref. Ordensregler for Solielunden 50/52, punkt 10:
Det er forbudt å holde dyr uten spesiell skriftlig tillatelse fra styret. Innflytting med dyr må ikke skje før styrets avgjørelse av søknaden
foreligger. Eventuelt tillatelse kan tilbakekalles dersom dyret er til sjenanse for øvrige andelseiere eller medfører ulempe for laget.

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm.
Bruksareal: 91 kvm.
Bruttoareal: 100 kvm.
Underetasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, bad, toalettrom og soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 962 kvm. Eierform: Festet fellestomt.
Festet tomt.
Tomtens grunnareal: 962 kvm
Grunneier: Moss kommune
Festeavgift: Inkludert i felleskostnadene
Tomten disponeres av borettslaget i fellesskap.
Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel, gressplen og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Garasjeplass i garasje utenfor boligen.
Ellers parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Erik Wiklund Nordnes i Anticimex AS, med rapportdato 04.08.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Grunnmur av betongkonstruksjon fundamentert på støp såle på ukjent byggegrunn.
Yttervegger av bindingsverkkonstruksjon utvendig kledd med liggende panel samt stående panel i 1. etasje.
Yttertak av pulttaksform utvendig tekket med asfaltbelegg.
Boligen har entredør med glassfelt.
Vinduer mot nordøst med karmer av tre, og to-lags glass fra 2021. Terrassedør fra 2020. Stuevinduer fra 1988.
Stoppekran for vann er plassert under trapp. Vannrør i kobber og synlig avløpsrør i plast og støpejern.
Naturlig ventilasjon.
Ca. 120 liter varmtvannsbereder fra 2004 plassert under trapp.
Det fremkommer i tilstandsrapporten at følgende punkter har fått tilstandsgrad 2:
Bad: TG2 satt pga. alder.
Overflater gulv: TG2 satt pga. sprekker i skjøter på laminatgulv på kjøkken. Svelling i parkettgulv i underetasjen.
Spesielle observasjoner: Yttervegg i bod er utlektet. Dette er å anse som en risikokonstruksjon mtp. alder. Fuktmåling gjort i fotlist viser 18,6% trefukt.
Innvendige trapper: TG2 satt pga. det kun er håndløper på én side.
Vannrør: TG2 satt pga. alder.
For ytterligere informasjon henvises det til tilstandsrapporten vedlagt i salgsoppgaven.
Det er en peisovn i stuen. Det er usikkert om det har vært tilsyn og/eller feiet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Ferdigattest datert 16.11.1966.

Barnehage / skole i området

Ørejordet barnehage (0-5 år) 0.3 km
Øreåsen barnehage (0-6 år) 0.7 km
Gubbeskogen barnehage (0-6 år) 1 km
Øreåsen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Melløs skole (1-7 kl.) 1.2 km
Ekholt skole (1-7 kl.) 1.3 km
Rygge ungdomsskole (8-10 kl.) 2.1 km
Malakoff videregående skole 1.3 km

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Varme i gulv på bad. Peisovn i stuen. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 553 660 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 993 174 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål.
Kommuneplaner
Id: KP_3002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 24.03.2021
Delarealer: Delareal 962 kvm
Arealbruk: Boligbebyggelse,nåværende
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen tinglyste heftelser på andelen.
Følgende er tinglyst på borettslagets tomt:
1965/5090-9/87 Festekontrakt - vilkår  
02.11.1965
Festetid: 60 år
Årlig avgift NOK 385
Pant for forfalt festeavgift samt for ytterligere NOK 1000 iht leievilkårene med prioritet etter frivillige pengeheftelser
Forkjøpsrett
Med flere bestemmelser
1965/5090-5/87 Bestemmelse om bebyggelse  
02.11.1965
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle kommunale skatt- og avgiftskrav.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ellefsen@meglergaarden.no eller SMS: 41 55 10 60 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

I dette salgsoppdraget avklares forkjøpsretten til borettslaget og til Vansjø BBL`s medlemmer ved forhåndsavklaring. I forbindelse med dette må kjøper, i tillegg til kjøpesum og tinglysingsomkostninger, betale følgende beløp til forretningsfører Vansjø Boligbyggelag.:
Gebyr for forhåndsavklaring av forkjøpsretten - 5 R + mva., for tiden kr. 7.493,-. Faktura sendes direkte fra VBBL til kjøper straks bud er akseptert, salgsmelding er mottatt fra megler, og forkjøpsretten er avklart.
Gebyret blir ikke mellomregnet i megleroppgjøret mellom selger og kjøper. Kjøper av leiligheten må også være medlem i Vansjø Boligbyggelag. Kjøper som ikke er medlem må melde seg inn i VBBL straks forkjøpsretten er avklart og de har fått melding om dette. Innmelding og medlemskontigent (andel i VBBL) kr. 350,- + medlemskontigent kr. 250,- pr. år.
De øvrige andelseiere i borettslaget og dernest øvrige medlemmer av boligbyggelag har forkjøpsrett til andelen.
Spørsmålet om å gjøre bruk av forkjøpsretten vil bli avklart når salgsvilkårene; pris og overtagelsestidspunkt, er fastsatt.
Person med (best) forkjøpsrett kan tre inn i bud gitt av andre eller i avtaler inngått med andre. Gebyr for benyttet forkjøpsrett er kr. 7.493,-.

Adresse og matrikkel

Solielunden 52B, 1523, Moss, Gnr. 2 bnr. 1940, andelsnr. 2 i Solielunden 50/52 Borettslag med orgnr. 947548174 i Moss kommune

Eier

Odd Halvard Tangen

Oppdragsnummer

92-21-0198

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering