Moss , Resalg Varnaveien 10 - Leilighet 26

Varnaveien / Moss - Flott 4-roms selveierleilighet - god beliggenhet med nærhet til det du trenger i hverdagen!

4 590 000

 • Prisantydning:

  4 590 000,-

 • Totalpris:

  4 706 122

Beregnet totalkostnad: 4 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)) -------------------------------------------------------- 116 122,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 706 122,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  77 m²

 • Bruksareal:

  77 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  2

 • Bruksnummer:

  2206

 • Finnkode:

  224290221

 • Sist endret:

  15.07.2021 14:45

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 71%

  eier sin egen bolig

 • 14%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 60%

  har bolig på over 120 kvm

 • 12%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 28%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Dette prospektet beskriver salg av kontraktsposisjon for en konkret bolig under oppføring. Ny selger overtar selgers (førstegangskjøpers) rettigheter og plikter i henhold til opprinnelig kontrakt. Ved kjøp av kontraktsposisjon må hovedkontrakten overtas med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og lovpålagte garantier. Opprinnelig kontrakt regulerer alle forhold knyttet til leveransen av boligen. Det forutsetter at kjøper grundig har gjennomgått den opprinnelige kjøpekontrakten, før bud inngis. Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garantien/e. Eventuelle forbehold som kjøper har tatt skal være avklart. Dersom det er forbehold i opprinnelige kontrakten som ikke er hevet ved inngåelse av kontrakt på kontraktsposisjonen, og utbygger gjør gjeldende ett eller flere av disse med den følge at opprinnelig kontrakt bortfaller, vil også kontrakten bortfalle. Eventuelle innbetalte midler tilbakebetales tillagt den til enhver tid gjeldende rente på klientkonto. I tilfeller hvor det oppstår mangler eller forsinkelser i forhold til opprinnelig kontrakt, eller overlevering er av en slik art at kontrakten heves, vil kjøper kunne ha krav på tilbakebetaling av vederlaget som er betalt til selger i hovedkontrakten (utbygger), men ikke kjøpesummen for kontraktsposisjonen som er betalt til videreselgeren (førstegangskjøperen). Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Det gjøres oppmerksom på at transport av kjøpekontrakt og lovpålagte garantier kan være betinget av samtykke fra utbygger og garantist, jfr. hovedkontrakten. Det gjøres særskilt oppmerksom på at garantier etter bustadoppføringslova § 12 og § 47 er begrenset til opprinnelig kjøpesum iht hovedkontrakt og omfatter følgelig ikke evt. kjøpesum for kontraktsposisjonen. Skulle noe virke uklart - kontakt megler.

Innhold

Denne leiligheten går over to plan og har en god planløsning.
I 2.etg. kommer man inn i en romslig entré med avsatt plass til garderober samt et soverom. Perfekt som gjesterom, hjemmekontor eller kanskje en egen etasje til tenåringen? Neste plan i 3.etg finner vi to soverom med avsatt godt med plass til garderober. Bad med dusjnisje, wc, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Det er åpen stue-/ kjøkken løsning. Leiligheten har utgang en til stor og flott inntrukket takterrasse på hele 19 kvm. Det medfølger en praktisk sportsbod tilknyttet carporten som tilhører leiligheten.

Standard

Prosjektet utføres iht. rammetillatelse fra Moss kommune. Leilighetene oppføres i henhold til forskrift TEK 17 og Norsk Standard 3420 - normalkrav. Utbygger er Bolig & Eiendomsutvikling AS og totalentreprenør er Hersleth Entreprenør AS.
Denne beskrivelsen er utarbeidet som en orientering om byggenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegninger og illustrasjoner. I slike tilfeller er det byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer basert på eventuelle tilleggskrav fra myndighetene.
Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke samsvarer med leveranse, som f.eks. møblering, kjøkkenløsning, hvitevarer, garderobeløsninger, fargevalg, tepper, dør- og vindusutforming. Dette gjelder også ulike bygningsmessige detaljer på fasader og i
fellesarealer som materialvalg, belysning, blomsterkasser, beplantning, lekeutstyr etc. Sjakter, kanalføringer, nedforinger og innkassinger, samt VVS-føringer er ikke inntegnet.
Vindusstørrelser og plassering i den enkelte bolig kan avvike noe fra viste leilighetsplaner, blant annet som følge av den endelige utformingen av byggene eller eventuelle bygningstekniske årsaker. Alle tekniske anlegg og fremføringer til disse vil ikke bli inntegnet på tegninger
tilknyttet kjøpekontrakt. For elektro vil det bli utarbeidet punktplaner. Det tas forbehold om endringer av plantegninger med hensyn til fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.
Innvendig standard
Vegger sparkles/males med 2 strøk i lyse farger. Baderom leveres med keramiske fliser 30x60 cm matt hvit på to vegger, og våtromsmaling på øvrige vegger.Gulv leveres med vannbåren gulvvarme og 3-stavs hvitlasert eikeparkett i matt utførelse. Keramisk flis på bad, 20x20 cm (10x10 cm i nedsenket dusjsone).Himlinger består av sparklet og malte gipsplater. Våtrom påføres våtromsmaling. Nedforinger og innkassinger Rørføringer vil hovedsakelig legges skjult bak innkassinger, eller som helt eller delvis nedforede gipshimlinger.Dør- og vindusbelistning leveres i fabrikkmalt hvit utførelse. Gulvlister leveres i ferdiglakkert hvitlasert eik. Listverk leveres med synlige festemerker.
Garderober
Det leveres ikke garderober eller klesskap, men er avsatt plass for dette i soverom/ hall. Det leveres skyvedørsfronter i entre i 2-roms leiligheter.
Utvendige og innvendige dører
Inngangsdør til den enkelte leilighet er malt, glatt utførelse med montert FGgodkjent sikkerhetslås. Innvendige dører leveres i hvit, glatt utførelse med hvitmalte karmer.
Vinduer/terrassedører
Vinduer og terrassedører leveres med aluminiumsbelagt trekarm utvendig, og energiglass. Karmer leveres fabrikkmalt med innvendig og utvendig mørk grå farge. Vinduer og dører leveres etter gjeldende forskrifter med hensyn til krav til barnesikring og sikkerhetsglass.
Sanitær
Hovedstoppekran og vannmåler monteres enten i kjøkkenskap eller innbygget i vegg på baderom. Fordelerskap for røri- rør system monteres innbygget i vegg i baderom.
Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonanlegg med varmegjenvinning. Aggregat plasseres i bod eller entré. Avtrekk fra kjøkken leveres som del av ventilasjonssystemet.
Elektrisk anlegg
Det leveres skjult elektrisk anlegg, bortsett fra enkelte framføringer til lys og stikk under kjøkkenskap og boder. Kabelføringer langs leilighets- og lydskillevegger ligger åpent. Sikringsskap monteres i hver leilighet. På balkonger leveres veggarmatur og dobbelt strømuttak. Ved innganger
leveres veggarmatur. Stikkontakter og lyspunkter iht. NEK 400. Det leveres takbelysning i bod samt på bad. I utvendig bod leveres takbelysning og stikkontakt. Ekstra punkter kan leveres som tilvalg. Tilleggspunkter kan bli trukket åpent. Det leveres belysning på internveier og i carporter. Det blir også montert belysning i utvendige trapper.
Brannsikring
Det monteres røykvarslere iht. forskrift, samt 6 kg pulverapparat til hver bolig. Fullt boligsprinkelanlegg leveres i henhold til krav i gjeldende brannforskrifter.
TV/radio/telefoni/bredbånd
Det leveres ferdig opplegg til bredbånd og kabel-TV til hver bolig.
Sportsboder og fellesboder
Alle boliger tildeles 1 stk. sportsbod. Enten i forbindelse med egen carport, egen terrasse eller i eget rom for sportsboder til leiligheter i hus 13.
Det vil etableres en felles sykkelbod i tillegg til utvendig sykkelparkering.
Renovasjon
Det vil bli etablert felles løsning for avfallshåndtering på området, plassert og dimensjonert etter kommunens retningslinjer.
Post
Det leveres postkasser til hver bolig med plassering etter anvisning fra Posten.

Entré

Romslig gang med avsatt plass til garderobeskap.

Stue

Romslig stue med utgang til en balkong på ca. 19 kvm.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning leveres av Sigdal med fronter av type Uno Klassisk hvit. Benkeskap/underskap og høyskap leveres hvite. Det leveres oppvaskkum med nedfelt stålbeslag, type Universo kjøkkenvask i stål med 1 ½ kum for nedfelling. Benkeskap, overskap og høyskap leveres med grep i rustfritt stål. Benkeplate kommer i 30 mm laminert fuktbestandig sponkjerne, farge Grå Betong. Sokkel leveres med tetningslist mot gulv. Kjøkkenleverandør vil utarbeide og overlevere egen kjøkkentegning tilhørende den enkelte bolig.

Bad

Vegghengt WC leveres i hvitt. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjgarnityr. Det leveres baderomsmøbel iht. tegning med servant av porselen, speil, lysarmatur og ett-greps blandebatteri. Det er avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Balkong

Stor, sydvestvendt balkong på ca. 19 kvm.

Uteareal

Alle hageanlegg og fellesområder vil bli opparbeidet med ferdigplen og beplantning som vist på utomhusplan. Tomtens internveier og gjesteparkeringsplasser belegges med asfaltdekke. Utomhusplanen vedlagt salgsprospektet vil være retningsgivende for utforming og opparbeidelse av lekeplasser og fellesområder, sykkelparkering mv. Disse områdene vil opparbeides og ferdigstilles av utbygger, men denne vil likevel forbeholde seg retten til å endelig bestemme utforming og materialvalg. Dette gjelder spesielt i forhold til støttemurer, kantsteiner, høydeforskjeller og andre stedlige forhold.

Soverom

Tre soverom med plass til dobbeltseng og garderobe.

Beliggenhet

Sentralt i nye Moss kommer det 39 kompakte leiligheter i småhusbebyggelse på den gamle gartneritomten til Carl Lagerqvist i Varnaveien 10. Gartneridriften ble lagt ned i 2008, og området har ligget i brakk helt frem til Bolig & Eiendomsutvikling kjøpte eiendommen i 2018.
Gartneriet vil inneholde leiligheter av varierende størrelser fordelt på små bygg i rekker. Fellesnevneren for alle er arealeffektive
boliger med gjennomtenkte planløsninger. Byggene har et urbant og funksjonalistisk uttrykk som er tilpasset et liv for familier, par
eller single, unge som gamle. Gode uteplasser har vært en viktig faktor i planleggingen og boligene får sjenerøse og solrike private uteplasser. Dessuten er de grønne fellesområdene tilrettelagt for å gi gode naboer sosiale møteplasser som innbyr til lek og avslapping.
Gartneriet har med sin sentrale beliggenhet i hjertet av City Syd kort vei til alle daglige gjøremål. I handelsområdet finner man flere caféer og restauranter, matbutikker, treningssentre, bank, frisører og ikke minst Rygge Storsenter med blant annet Vinmonopolet.
I området finner du i dag en god blanding av store eneboliger, rekkehus og mindre blokker, samt næringslokaler av de fleste slag. Om du ønsker en kaffe eller kanskje et par nye sko, ja da er det kun en spasertur unna din egen bolig. Det er gangavstand til både barne-, ungdom-, og videregående skole, barnehager og idrettsanlegg.
Mulighetene for tur og sjøliv finner du også i nærområdet. Bare noen hundre meter unna finner du Carlbergskogen med flere
turstier enten om du vil ta på deg joggeskoene, eller ta medsykkelen. For eksempel kan du følge blomsterstien langs kysten helt til Larkollen. På fine sommerdager er det bare å pakke sekken og rusle ned til Festestranden som ligger 800 meter unna i luftlinje. Reiser du enda litt lenger sydover, kommer du til Fuglevik med flere bademuligheter og båthavn.
Det er ca. 5 minutters biltur til Moss sentrum med alle byens fasiliteter med blant annet Amfi handlesenteret, handlegater, caféer, restauranter, konsertlokale og kino.
Om du pendler, så vil verdien av ny togstasjon som skal stå ferdig i 2024/25 være stor. En planlagt togtid på 28 minutter inn til hovedstaden Oslo vil øke attraktiviteten ved å bo i Moss. I tillegg er det god bussforbindelse mellom Varnaveien og Moss sentrum, gangavstanden er på ca. 20 min til sentrum eller 15 minutter til jernbanestasjonen. Holdeplassen til «Timeekspressen» med avganger til Oslo og andre byer, har holdeplass innen 10 minutters gange. Bruker du bilen som fremkomstmiddel er det kort adkomstvei til selve hovedfartsåren E6.

Prisantydning

4 190 000,- (Opprinnelig kjøpesum)
   367 336,- (Vederlag for kontrakt)
      32 664,- (tilvalg)
4 590 000,- (Prisantydning)

Oppgjør

Det forutsettes en delinnbetaling på kr. 100.000,-  ved signatur av kontrakt siden det er innbetalt av selger. Innbetales ved kontraktsinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Ved kontraktssignatur skal merverdien også betales. Delinnbetaling fra kjøper forutsetter at utbygger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen.
1: Kontant ved kontraktsignering betales det kr. 100.000,-.
2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger ihht. begge kjøpekontraktene: Kr. 4 535 921,-
Total innbetaling 1. og 2.: kr. 4 635 921,-
Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.

Felleskostnader

Kr. 2 002,-.
Størrelsen på felleskostnaden er basert på erfaringstall og er stipulert til ca. kr 26,- pr. kvm BRA pr måned, denne vil bli endelig fastsatt når alle tilbud er innhentet og fordelingsnøkkel er avklart. Felleskostnadene er planlagt å dekke: Kommune avgifter, bygningsmessig for- viktig opplysninger
sikring, snøbrøyting og grønt stell, felles strøm og vann, forretningsførsel, kabel-TV og bredbånd og avsetning til vedlikehold av fellesarealer.

Sameie

Eierseksjonen vil tilhøre et sameie som også omfatter carportanlegg. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. De andre sameierne
har, i henhold til Eierseksjonslovens § 31, panterett i seksjonen.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Utbygger dekker forsikring frem til ferdigstillelse og overtagelse. Deretter vil sameiet sørge for bygningsmessig forsikring, garasjeanlegget og annet
fellesanlegg. Kjøper må selv tegne innbo og løsøreforsikring.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 16 m².
Primærrom: 16 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og soverom.
3. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Kjøkken, to soverom, bad og stue.
Arealberegningene er foretatt av arkitekt/utbygger, og er oppmålt etter tegninger. Det tas forbehold om avvik i de oppgitte mål og de faktiske mål.

Tomt

Eierform: Fellestomt. Tomten er eiet og er ca. 4.700 kvm.
Alle hageanlegg og fellesområder vil bli opparbeidet med ferdigplen og beplantning som vist på utomhusplan. Tomtens internveier og gjesteparkeringsplasser belegges med asfaltdekke. Utomhusplanen vedlagt salgsprospektet vil være retningsgivende for utforming og opparbeidelse av lekeplasser og fellesområder, sykkelparkering mv. Disse områdene vil opparbeides og ferdigstilles av utbygger, men denne vil likevel forbeholde seg retten til å endelig bestemme utforming og materialvalg. Dette gjelder spesielt i forhold til støttemurer, kantsteiner, høydeforskjeller og andre stedlige forhold.

Garasje / Parkering

Det medfølger 1 stk parkeringsplass i carport i tilknytning til boligen. I tillegg opparbeides 12 stk. parkeringsplasser på eget avsatt parkeringsområde, hvorav 8 stk plasser er forbeholdt 2 roms leilighetene og 4 stk. er forbeholdt gjester til sameiet.

Byggemåte

Boligene oppføres med ringmur, og plate på grunn. Bærekonstruksjon utføres i treverk. Ytterveggene bygges med isolert
bindingsverk, kledd med gips innvendig. Utvendig panel leveres i royalimpregnert grå kledning i kombinasjon av stående og
liggende. Yttertak bygges som luftet takkonstruksjon med tekking av asfaltpapp. På terrasser og balkonger legges gulv av trykkimpregnert treverk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en stund etter overtagelsen, og avhenger blandt annet av årstid knyttet til ferdigstillelse av utomhusområdene. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtagelsestidspunket gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Barnehage / skole i området

Det er gangavstand til både barne-, ungdom-, og videregående skole, barnehager og idrettsanlegg.
Melløs barneskole.
Ekholt barneskole.
Ekholt ungdomsskole.
Kirkeparken videregående skole.
Malakoff videregående skole.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Boligene varmes opp med vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og tilstøtende gang. Det leveres elektriske varmekabler i våtrom som ekstra komfort. Øvrige oppholdsrom leveres med panelovn.

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten. no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi. Moss kommune har eiendomsskatt, kontakt megler for nærmere informasjon om bunnfradrag og satser.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse. Datert 20.02.19. Reguleringsplan med bestemmelser og rammetillatelser følger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Seksjkonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnbokene viser. Grunnboksutskrift følger som vedlegg til salgsoppgaven.
2021/272324-1/200  Seksjonering 05.03.2021 21:00 
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 42/2243

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til johnsen@meglergaarden.no eller SMS: 99 12 60 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Overtagelse i august.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Transport av opprinnelig kjøpekontrakt fra forbruker reguleres av kjøpsloven og avhendingslovens § 1-1, 4. ledd. Ny kjøper trer inn i opprinnleig kjøpekontrakt som er regulert i henhold til budstadoppføringslovens bestemmelser.
Dersom kjøper 2 er forbruker, faller pliktene hans til å betale merverdien bort hvis entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingslova § 1-1, 4. ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selger sin side, og kjøper 2 har plikt til å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.
Dersom kjøper 2 ikke er forbruker, har partene avtalt at kjøper 2 må betale vederlaget for kontraktposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Merverdien og eventuelt forskudd vil bli utbetalt selger selv om kjøper 2 ennå ikke har tatt over og fått rettsvern for kjøpet. Kjøper 2 vil ha den fulle vederlagsrisikoen for kontraktposisjon, også dersom selgeren ikke på noen måte leverer i henhold til kontrakten.
En forutsetning for salget er at utbygger samtykker i transporten der dette er påkrevd.

Garantistiller

Navn: Nordic Guarantee Försäkringsaktiebolag.
Beløp:
3%: 3 765 300,-.   
5%: 6 275 500,-.
Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtakelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Kjøper vil likke ha krav på garanti av merverdien eller av tilvalg.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Varnaveien 10, 1524, Gnr. 2 bnr. 2206 i Moss kommune

Eier

Petter Christian Wilskow

Oppdragsnummer

92-21-0184

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering