Moss , Amtmannsveien 8

Jeløy / Moss - Lekker og oppgradert enebolig i barnevennlige omgivelser - Bad fra 2018 - 3 sov - Solrike utearealer

6 000 000

 • Prisantydning:

  6 000 000,-

 • Totalpris:

  6 164 022

 • Ligningsverdi:

  864 718,-

Beregnet totalkostnad: 6 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 150 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 164 022,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 164 022,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  142 m²

 • Bruksareal:

  157 m²

 • Bruttoareal:

  170 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  1938

 • Gårdsnummer:

  1

 • Bruksnummer:

  540

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  224186578

 • Sist endret:

  19.07.2021 09:37

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 82%

  eier sin egen bolig

 • 12%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 75%

  har bolig på over 120 kvm

 • 44%

  er barnefamilier

 • 35%

  er gift

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Amtmannsveien 8!
En oppgradert og lekker enebolig over 3 plan i rolige og barnevennlige omgivelser. Boligen har de seneste årene blitt oppgradert med nytt baderom i 2018, kjøkken og overflater fra 2015 og holder en god standard. Boligen kan friste med blant annet 3 soverom, et lekkert bad som gir deg følelsen av å være på spa, et lyst og hyggelig kjøkken med spiseplass og en stue med utgang til solrike utearealer. En svært familievennlig bolig i barnevennlige omgivelser.
Eiendommen kan friste med en stor og svært pent opparbeidet hage. Hagen omkranser flere av husets sider som gjør at du kan nyte solen hele dagen. Her er det godt tilrettelagt for utemøblement og utendørsaktiviteter.
Det er rikelig med oppbevaringsplass i innvendige boder i kjeller.
Flere biloppstillingsplasser på tomten.
Fra boligen er det ca. 20 minutters gangavstand til Moss sentrum - her får du både flotte turområder, kort vei til sjø og servicetilbud en spasertur unna.

Innhold

Enebolig over 3 plan som inneholder følgende:
1. etasje: Entré, gang, bad, kjøkken og stue.
2. etasje: Gang og tre soverom.
Kjeller: Vaskerom og boder.
Utvendig bod på ca. 9 kvm i kjeller, adkomst fra utsiden.
Deler av loftsetasjen er ikke måleverdig grunnet skråtak og lav takhøyde. Gulvflate oppmålt til ca. 52 kvm.
Deler av kjeller er ikke måleverdig grunnet lav takhøyde. Gulvflate oppmålt til ca. 45 kvm.
Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert på vegg i kjellertrapp.
Innvendige overflater:
Gulv: Flis på bad og i entré. Laminat og vegg-til-vegg tepper i loftsetasjen. Ellers laminat.
Vegger: Flis på bad og deler av kjøkken. Ellers malte flette veggflater og pusset teglsteinsmur.
Himling: Sedsenket himling med downlights på bad. Ellers malte slette flater, samt himlingskasser med downlight på kjøkken og i entré. Stubbloftskonstruksjon i kjeller.

Entré

Flislagt entré med varme i gulv. God plass til å henge fra seg yttertøyet i skyvedørsgarderoben. Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen.

Stue

Stuen ligger i boligens 1. etasje og er malt i en delikat farge. Her er det god plass til sofagruppe med tilhørende møblement, samt flere sittegrupper. De generøse vindusflatene slipper inn rikelig med dagslys. Fra stuen er det utgang til terrasse.

Kjøkken

Et svært lekkert og hyggelig kjøkken designet for den som er glad i å lage mat. Kjøkkeninnredning fra 2015 bestående av slette fronter, benkeplate av heltre og underlimt oppvaskkum. Integrert komfyr (fra 2019), induksjonstopp, oppvaskmaskin, benkekjøleskap og vinskap. God plass til spisebord på kjøkkenet, her kan man invitere til hyggelig middagsselskap. Godt med skap- og benkeplass som gjør kjøkkenet praktisk til daglig bruk.

Bad

Stort flislagt bad pusset opp i 2018. Badet er innredet med dusjhjørne, badekar, dobbel servant og vegghengt toalett. Det er varmekabler i gulv og downlights i himling. Et delikat bad som gir deg følelsen av å være på spa.
Vaskerom i kjeller med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til sydvestvendt terrasse på ca. 32 kvm med gode solforhold. Deler av terrassen er overbygget og kan fint brukes på regnværsdager, så vel som le på solrike sommerdager. Det er plassbygde hyller og sittebenker, samt plass til ytterligere ønsket utemøblement og grill. Belysning og stikkontakter er montert på vegg. Her kan man nyte sene sommerkvelder. Trapp ned til hagen fra terrassen.
Ved inngangsparti er det en nordvestvendt terrasse på ca. 5 kvm.
Frittliggende platting på ca. 24 kvm i hagen hvor solen skinner fra morgen til kveld. En perfekt plass for å lese en bok eller sole seg.

Hage

Eiendommens tomt er på ca. 761 kvm og hagen utgjør store deler av arealet. Hagen omkranser flere av husets sider, her har du solen hele dagen. Svært pent opparbeidet med plen, diverse beplantning, prydbusker og frittliggende platting. God plass til det barna måtte ønske av utendørsaktiviteter.

Soverom

Boligens soverom ligger i boligens 2. etasje. Alle med plass til seng og garderobe. Soverommene er malt i moderne og delikate farger.

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og rolig boligfelt sentralt plassert på Jeløy. Et lite trafikkert område, dette gjør det trygt for barna å leke ute. Området byr på det aller meste og det er lett å skjønne hvorfor dette er et yndet boområde. Her finner man et verneverdig kulturlandskap som byr på enestående turmuligheter i flott natur omringet av lange strender.
For småbarnsfamilier er det verdt å merke seg at det er flere barnehager, barneskoler og også ungdomsskole i umiddelbar nærhet.
Det er kort gangavstand til skole og idrettsanlegg. Torderød og Ramberg barnehage og barneskole ligger under 10 minutter gange fra boligen.
Det er ca. 15 min gange til Kanalen med båtliv, strender, kafeer og restauranter. 20 min gange til Moss jernbanestasjon og Moss sentrum, med alle servicetilbud. Nærbutikken ligger i gangavstand, dog ligger det flere og større butikker ca. 3 bilminutter unna.
Etter ca. 5 minutter i bil finner du Galleri F15, samt et flott kystlandskap syd og sydvest på Jeløya. Bra bussforbindels til jernbanen og sentrum som koresponderer med tog til Oslo og buss videre rundt i Moss og Rygge.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Boligens areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 157 kvm, Bruttoareal: 170 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 26 m².
Primærrom: 11 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskerom.
1. etasje:
Bruksareal: 96 m².
Primærrom: 96 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, bad, kjøkken og stue.
2. etasje:
Bruksareal: 35 m².
Primærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og tre soverom.  
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 761 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er pent opparbeidet med gruslagt gårdsplass, plen og diverse beplantning. Hagen omkranser tre av husets sider og har gode solforhold.

Garasje / Parkering

Flere biloppstillingsplasser på tomten.
Ellers parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Byggemåte

Se vedlagt boligsalgsrapport avholdt av Lars Petter Ausland i Anticimex, med rapportdato 02.07.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Enebolig oppført i 1938. Støpt plate på mark. Grunnmur av betong og murkonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med
stående trekledning. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med betongtakstein. Boligen har slett entrédør fra Swedoor med glassfelt og
kodelås. Terrassedør/skyvedør med to-lags glass fra 2019. Vinduer med to-lags glass fra 2017 og 2019. Vinduer med to lags-glass i kjøkken og
delvis i stue fra ukjent årstall. Takvinduer og kjellervinduer med to-lags glass fra 2018.
Det fremkommer i tilstandsrapporten at følgende punkter har fått tilstandsgrad 2 og 3:
Vindu på bad: TG2 satt pga. plassering i våtsone.
Vaskerom: TG2 satt pga. ventilasjon vurderes til å ikke være tilfredsstillende, alder på vannrør, registrert fukt på vegger og gulv, samt at det ikke er etablert membran.
Kjøkken: TG2 satt pga. det ikke er etablert komfyrvakt og lekkasjestopper.
Samtlige rom i kjeller: TG2 satt pga. forhøyede fuktverdier på nedre del av veggene.
Overflater himling: TG2 satt pga. alder/slitasje.
Konstruksjoner: TG2 satt pga. det ble registrert kjellerlukt.
Ventilasjon: TG3 satt pga. det ikke er etablert avtrekksventiler i yttervegger eller himling.
Overflater vegger: TG3 satt pga. Det registreres omfattende sprekkdannelser på vegg i boder som tyder på setninger eller jordtrykk. Synlige fuktmerker på vegg som indikerer utilsiktet fuktighet. Skjulte eller bakenforliggende skader kan ikke utelukkes. Overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument ble gjennomført, og det ble registrert forhøyede verdier. Skjulte eller bakenforliggende skader kan være oppstått.
Overflater gulv: TG3 satt pga. sprekker i gulvet som følge av undergravende masser og/eller setninger.
Krypkjeller: TG2. Bygget har krypkjeller, men denne er ikke inspisert pga. redusert tilkomstmulighet. Det er i følge eiers opplysninger lagret gamle asbestplater i krypekjelleren.
Overflater vegger loft: TG2 satt pga. det er registrert sprekk i hjørnet på vegg i soverom 3. Det mangler stedvis toppstrøk/maling samt utilfredsstillende finish på vegger ved listverk til dører vinduer i soverom 1, 2 og 3.
Overflater gulv loft: TG2 satt pga. stedvis knirk i gulvet i gang.
Innvendige trapper 1. og 2. etasje: TG2 satt pga. det er kun rekkverk/håndløper på en side, samt stedvis knirk i trappen.
Innvendige trapper kjeller: TG2 satt pga. det er ikke rekkverk/håndløper i trappen, samt stedvis knirk i trappen.
Skjevhetmåling kjeller: TG3 satt pga. det er merkbare skjevheter i kjeller. Skjevhetene kan skyldes setninger i grunnen.
Skjevhetmåling loftsetasje: TG2 satt pga. det er noe merkbare skjevheter i loftsetasje.
Fasader ink. kledning: TG2 satt pga. det er registrert sprekk i ett panelbord på vestvendt vegg. Det er registrert bobler og malingsavskalling ved møne på nord-vendt gavlvegg.
Vinduer: TG2 satt pga. alder på vinduer på stuehjørnet og kjøkken.
Tekkingsoverflate og undertak: TG2 satt pga. symptomer på alder og slitasje.
Grunnmur: TG3 satt pga. det er tildels store setningssprekker i grunnmuren, samt pussavskalling er tilfelle på grunnmuren flere steder.
Utvendig terreng, ink fuktsikring av grunnmur: TG2 satt pga. det vurderes at grunnmuren stedvis mangler
fuktsikring.
Fuktmålinger i lukkede konstruksjoner: TG2 satt pga. det tildels er fuktutslag i kjelleren som ses å ha sammenheng med sviktende drenssystem.
Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark: TG2 satt pga. kjelleren bærer preg av at dreneringen funksjonsmessig er svekket.
Drenering: TG2 satt pga. alder.
I forbindelse med oppussing og bygging av badet ble inngangen flyttet. Dette er ikke søkt om og godkjent hos kommunen.
For ytterligere informasjon henvises det til tilstandsrapporten vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger hverken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.
Boligen er oppført på et tidspunkt før det var krav til ferdigattest (før 1965).
Det ble ved lovendring 1. juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.
Boligen og tilbygget fra 1990 er registrert som tatt i bruk iht. matrikkelrapport utstedt av kommunen.

Barnehage / skole i området

Torderød private barnehage (0-6 år), 6 min gange
Bellevue barnehage, 0,7 km
Ramberg barnehage (0-5 år), 0,8 km
Torderød skole (1-10 kl.), 0,5 km
Ramberg skole (1-7 kl.), 0,7 km
Reier skole (1-7 kl.), 1,5 km
Refsnes skole (1-7 kl.), 2,4 km
Hoppern ungdomsskole (8-10 kl.), 1,4 km
Kirkeparken videregående skole, 2 km
Malakoff videregående skole, 3,5 km

Adgang til utleie

Boligen er selveiet og kan således fritt leies ut.

Oppvarming

Gulvvarme i entré og på bad. Ellers oppvarming med elektrisitet og varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 18 078 pr. år
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, samt renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
Feie- og tilsynsavgift er ikke inkludert i de kommunale avgiftene da eier har fjernet skorstein.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 864 718 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 112 986 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål.
Kommuneplaner:
Id: KP_3002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 24.03.2021
Delareal: 761 kvm, Formål: Boligbebyggelse, nåværende
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommen:
1984/1778-1/87 Erklæring/avtale  
28.02.1984
Bestemmelse om vannledning
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra ingeniørvesenet
Gjelder denne registerenheten med flere
Følgende er tinglyst på hovedbølet:
1900/906408-1/87 Erklæring/avtale  
20.01.1900 
Overtakst angående grunnavståelse til veg
1914/990055-1/87 Bestemmelse om veg  
13.01.1914 
Rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:1 Bnr:1126  
Rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:1 Bnr:1348
1918/906566-1/87 Bestemmelse om vannrett  
21.11.1918
Rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:1 Bnr:908  
Bestemmelse om vannledning
1922/906392-1/87 Erklæring/avtale  
21.10.1922
Grensegangssak
1930/904793-1/87 Bestemmelse om gjerde  
15.07.1930
Overført fra gnr 1 bnr 590
Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle kommunale skatt- og avgiftskrav.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til maleng@meglergaarden.no eller SMS: 97 71 95 59 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Amtmannsveien 8, 1511, Moss, Gnr. 1 bnr. 540 i Moss kommune

Eier

Steffen S Kristiansen Anette F Wilhelmsen

Oppdragsnummer

92-21-0176

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering