Moss , Rebækkas gate 21

Fin selveier med vestvendt beliggenhet i 5. etasje på attraktive Verket i Moss - Stor, felles takterrasse på samme plan

3 790 000

 • Prisantydning:

  3 790 000,-

 • Totalpris:

  3 893 772

 • Ligningsverdi:

  686 839,-

Beregnet totalkostnad: 3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 893 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  61 m²

 • Bruksareal:

  62 m²

 • Bruttoareal:

  68 m²

 • Etasje:

  5

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2018

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  3141

 • Energimerking:

  A

 • Finnkode:

  224423999

 • Sist endret:

  27.07.2021 09:52

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Rebækkas gate 21!
En 2-roms selveierleilighet beliggende i den nye bydelen Verket i Moss. Leiligheten ligger i byggets 5. etasje med adkomst via felles trappeoppgang eller heis. En flott og innbydende leilighet som ble byggget i 2018. Den holder en god standard og kan friste med fine møbleringsmuligheter, samt store vindusflater som gir et fint og naturlig lys.
Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir en sosial atmosfære. Her er det rom for å skape seg et hjem etter egen personlighet. Kjøkkenet byr på god skap- og arbeidsplass, noe som gjør det enkelt å holde benkeplater ryddig. Det flislagte badet er gjennomført likedan som resten av leiligheten, noe som gir er fint helhetsinntrykk. Leiligheten har vannbåren gulvvarme.
Dette er den perfekte leiligheten om man er alene eller et par, med perfekt beliggenhet i forhold alt hva Moss by har å by på.

Innhold

5. etasje: Entrè, bad/vaskerom, bod, soverom og stue/kjøkken. Sportsbod i kjeller. 
Innvendige overflater, utenom våtrom:
Himlinger med malte plater og malt betong.
Gulv med 3-stavs hvittet eikeparkett.
Vegger med malte plater.
Innvendig overflate bad:
Vegger med fliser. Himling med malte plater, innfelt downlights. Gulv med fliser. Glatte innerdør.

Utstyr

Fremviste hvitevarer på kjøkken medfølger.
Skyvedørsgarderobe på soverommet.
Kabel-TV og internett.
Personheis.
Automatsikringer.
Røykvarsler/brannslukningsutstyr.
Vannbåren gulvvarme.
Balansert ventilasjon m/varmegjenvinning.
Gratis utlån av en kano, kajakker, sykler og EL-sykler i sameiet.

Entré

Velkommen inn. I entrèen blir du møtt av et rom med godt areal og med plass til å henge fra deg yttertøyet. Direkte fra gangen finner du dør til teknisk rom/bod på venstre side, soverommet ligger inn neste dør til venstre, og badet rett frem. Til høyre ledes du videre inn til boligens stue og kjøkken.

Stue

Stuen er lys og luftig med ulike muligheter for innredning. Her kan man forme leiligheten etter sin egen personlighet. Stuen er koblet til kjøkken, noe som gir en sosial atmosfære når det er gjester på besøk. Med store og moderne vindusflater slippes det inn mye naturlig lys. Gulvflater er belagt i 3-stavs hvittet eikeparket, mens vegger og himling er malt i en klassisk hvit farge.

Kjøkken

Det åpne kjøkkenet går i stil med resten av stuen og gir et moderne uttrykk, her er det plass til enten et litt lenger spisebord eller et rundt et - alt er smak og behag. Kjøkkenet er innredet med grå profilerte fronter, laminert benkeplate med nedfelt vask- og skyllekum. Samtidig byr kjøkkenet på integrert induksjonstopp. komfyr, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/frys.
Med god skap- og arbeidsplass kan gode middager lages samtidig som man sosialiserer seg med gjestene eller sin samboer.
Det er fuktsvelle i foring mot gulvet som følge av en liten lekkasje fra oppvaskmaskinen.

Bad

Badet i leiligheten byr på en ren og enkel stil. Her blir det grå tatt opp igjen fra kjøkkenet, noe som gir et fint helhetsinntrykk i leiligheten. Badet byr på god plass og er innredet med vegghengt klosett, servant på innredning, speil m/lys og dusjhjørne med svingbare glassdører. Himling med malte plater og innfelt downlights. Vegger og gulv er i vakre grå fliser.

Takterrasse

Leiligheten ligger i 5 etasje, samme etasje og har enkel adkomst til sameiets felles takterrasse på hele 130 kvm. Har kan du nyte varme sommerdager/kvelder. Her er det meget gode solforhold og en fin utsikt over nærområdet. Takterrassen er delt opp i flere soner og er møblert med sofagruppe og sittegrupper.

Uteareal

Leiligheten vender ut mot meget fine fellesområder som er opparbeidet med grøntområder, vannspeil samt lekeplass til barna. Området nærmest Mosseelva utgjør første byggetrinn av utviklingen av Verket og vil bli det første møtet med det nye Verket for de som ankommer fra Møllebyen. Delområdet vil også bli et viktig bindeledd mot sjøen, Rabben og Strandpromenaden samt videre innover i området. Sentralt i adkomsten ligger «Elveplassen» som er et multifunksjonelt byrom tilrettelagt for forskjellige aktiviteter .

Soverom

Boligens soverom har god plass til dobbel seng og med et innebygd klesskap. Rommet er malt i den gjennomgående hvite fargen og med 3-stavs parkett. Soverommet kan enkelt møbleres etter eget ønske og med et vindu av god størrelse får man nok av naturlig lys inn.

Beliggenhet

Moss by er bygget rundt Verket - ikke rart det er sentralt!
På tomten til gamle Moss Jernverk finner du det som passende nok har fått navnet Verket. Den nye bydelen er blitt et attraktivt sentrum i Moss med boliger, handel og næringsvirksomhet, og ikke minst et pulserende liv!
Støperiet ligger idyllisk til rett ved både sjøen og Mosseelven, samtidig som det har umiddelbar nærhet til et levende sentrum med blant annet butikker, restauranter, treningssentre, cafeer og kulturtilbud. Støperiet ligger også sentralt i forhold til både Oslo (ca.45 min), Vestfold (ca.30 min) og Sverige (ca.40 min). Det tar ca. 12 minutter å gå til togstasjonen fra leiligheten.
Alle beboere får gratis tilgang til både kajakk og sykler, slik at de kan nyte nærområdet til fulle. På Støperiet blir du en del av et aktivt lokalsamfunn, i et område med solide historiske røtter! Støperikvartalet ligger ikke bare fantastisk til, det har også en spennende og unik estetikk. Bygningene har varierende høyder, design og materialer noe som gjør at Støperiet får sin helt egne identitet. Fasadene består av teglsten, trekledning, puss og metallplater. Store glassfelter gjør at Støperiet blir et lyst og trivelig sted å bo.
Området rundt Støperiet er frodig og grønt og rett utenfor døren finner du kulturplassen. Her kan du stoppe opp dersom du ønsker å se på livet og mennesker før du tusler videre, forbi elvelandskapet og til den flotte byparken. Eller kanskje til marinaen, enten for å ta båten rundt Jeløy eller bare for å titte litt, drikke en kaffe og kjenne på den friske luften. Om du vil over til Møllebyen og gågata er veien kort når du følger den hyggelige broen som krysser elva.
Det ligger heller ikke langt fra vakre Jeløy hvor det er to av strendene som har fått tildelt blått flagg. Alby og Galleri F15 er et ledende kunstsenter i Norge som stadig har utstillinger man kan besøke. De er også kjent for sin gode kringle som cafèen lager hvor man kan nyte en kringlebit etter en fin søndagstur.
Kort oppsummert så ligger Verket/Støperiet fantastisk til; her kan du bo midt i sentrum og rett ved sjøen. Urban arkitektur møter sol, sjø og et pulserende liv.

Felleskostnader

Kr. 2 391,- pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer bl.a: Forsikring av bygget, årsavgift TV og bredbånd grunnpakke, forretningsfører, diverse vedlikehold og kommunale avgifter med unntak av eiendomsskatt og vann og avløp.
Det gjøres oppmerksom på at eventuell fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Andel formue

Kr. 8 974,-

Sameie

Støperiet Moss boligsameie, org.nr. 921 772 742, består av 165 seksjoner.
Styreleder i sameiet er Audun Amundsen.
Forretningsfører i sameiet er Vansjø BBL.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Som en følge av flere innbrudd og tyveri fra fellesarealene har styret utredet mulighetene for å etablere elektronisk låssystem og ev. videoovervåkning ved inngangsdører og bodområder. Det ble innhentet tilbud fra fire leverandører, hvorav styret har vurdert Lexow som det beste alternativet. Styret ønsker at årsmøtet skal behandle og gi sin stemme for hvilke installasjoner som ønskes. For mer info se Årsmøte 2020 sak 5, punkt 1.

Forsikring

Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 88608206

Vedtekter / husordensregler

Kjøper skal ikke godkjennes av sameiets styre, men eierskiftemelding skal oversendes Vansjø BBL for registrering av eierskifte.
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Det er tillatt med dyr i sameiet under forutsetning av at dyreholdet ikke er til sjenanse for øvrige beboere i sameiet. Beboere som holder dyr skal sørge for at disse ikke etterlater seg ekskrementer på sameiets område. Styret kan lage egne regler for dyrehold.

Boligens areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 68 kvm
5. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entrè, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken.
Sekundærareal: 1  m². Følgende rom er oppgitt som sekundærareal: bod.
Det er en felles takterrasse på ca. 130 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 6 939 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er flott opparbeidet med gangveier, store grøntarealer, vannspeil, diverse beplantning og lekeplass til barna. Det er sykkelstativer og en egen konstruksjon for kajakkoppheng. Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger ingen parkeringsplass på leiligheten. Biloppstillingsplass på anviste steder.

Byggemåte

Se vedlagt tilstandsrapport avholdt av Kenneth Pettersen i takstkonsulent1 AS, med rapportdato 07.07.2021 for teknisk forståelse av eiendommen.
Boligblokk bygget i 2018.
Bygningen er oppført med plasstøpt kjeller med vanntett betong.
Grunnmur av vanntett betong. Etasjeskillere av betong.
Yttervegger oppført med betong og utfyllende bindingsverk, utvendig pusset og malt, kledd med naturstein samt kledd med trekledning.
Flat takkonstruksjon, antatt tekket med asfalttakbelegg/folie dekket med Sedum.
Vinduer med 3-lags press glass, prod. 2018. Glatt brann- og lydklassifisert entrédør med kikkehull.
Det fremkommer i tilstandsrapporten at følgende punkter har fått TG2:
Ingen punkter har fått TG2 merkning.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Ferdigattest datert 06.05.2020. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Peterson barnehage (1-6 år), 1 km
Røysåsen barnehage (0-6 år),1 km
Skarmyra barnehage (0-5 år), 1.2 km
CIS (Childrens International School) (1-7 kl.), 3 min
Verket skole (1-10 kl.), 1.2 km
Bytårnet skole (1-10 kl.), 1.2 km
Krapfoss skole (1-7 kl.),1.9 km
Kirkeparken videregående skole,1 km
Malakoff videregående skole,1.8 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme. Varmegjenvinning på ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 10 758,- pr. år.
De kommunale avgiftene inkluderer: Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr.
Renovasjonsgebyr er felles til sameie.
De kommunale avgifter forfaller til betaling 6 ganger pr. år.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2,8 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 686 839 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 472 621 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Kommuneplaner:
Id: KP_3002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 24.03.2021
Id: 363
Navn: Sentrumsplan Moss
Plantype: Kommunedelplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.06.2015
Kommunedelplaner:
Id: 363
Navn: Sentrumsplan Moss
Plantype: Kommunedelplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.06.2015
Id: 365
Navn: Verket
Plantype: Områderegulering
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 14.12.2015

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommen:
1874/904484-1/87 Skjønn 02.11.1874
1874/904485-1/87 Skjønn 19.12.1874
1881/906503-1/87 Skjønn 27.05.1881
1884/904246-1/87 Erklæring/avtale 03.10.1884
1884/904247-1/87 Erklæring/avtale 07.11.1884 
1951/1151-1/87 Bestemmelse om kloakkledn. 26.04.1951
1960/3748-1/87 Erklæring/avtale18.10.1960
1967/2968-1/87 Erklæring/avtale 24.06.1967
1967/2969-1/87 Bestemmelse om veg 24.06.1967
1985/990052-1/87 Erklæring/avtale 20.02.1985
1990/5614-6/87 Best. om adkomstrett 11.06.1990
1995/2034-1/87 Erklæring/avtale 17.03.1995
2006/217590-1/200 Erklæring/avtale 03.05.2006
2016/527141-1/200 Erklæring/avtale 13.06.2016
2017/1216404-1/200 Bestemmelse om nettstasjon 02.11.2017 21:00
2017/1216404-2/200 Bestemmelse om adkomstrett 02.11.2017 21:00
2018/1401879-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk 12.10.2018 21:00
2018/1401879-2/200 Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme 12.10.2018 21:00.

Vei/vann/avløp

Privat vei, offentlig vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ekeland@meglergaarden.no eller SMS: 40 22 38 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Leiligheten er ledig for rask overtagelse om ønskelig.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett for boligbyggelagets medlemmer.

Adresse og matrikkel

Rebækkas gate 21, 1534, Moss, Gnr. 3 bnr. 3141 snr. 30 orgnr. 921772742 i Moss kommune
Ideell andel av sameiet: 61/12930

Eier

Kristoffer Kolltveit Heidi B Sommerstad

Oppdragsnummer

92-21-0175

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering