Moss , Balaklava 20

Balaklava / Jeløy - 2-roms leilighet i 2. etasje - god planløsning - tett på naturområder!

2 050 000

 • Prisantydning:

  2 050 000,-

 • Totalpris:

  2 098 423

 • Ligningsverdi:

  415 067,-

Beregnet totalkostnad: 2 050 000,- (Prisantydning) 40 411,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 090 411,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 098 423,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  45 m²

 • Bruksareal:

  45 m²

 • Bruttoareal:

  50 m²

 • Etasje:

  2

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  1952

 • Gårdsnummer:

  1

 • Bruksnummer:

  630

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  223838348

 • Sist endret:

  02.07.2021 12:49

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 90%

  eier sin egen bolig

 • 42%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 96%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 74%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 35%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Balaklava 20!
En lys og pen 2-romsleilighet beliggende i 2.etasje i barnevennlige og populære omgivelser. Området byr på det aller mest og det er lett å skjønne hvorfor dette er et fint boområde. Kort vei til sjø, skog, skoler, shopping og offentlig transport. Det er 5 minutter til nærmeste bussholdeplass som tar deg til Moss sentrum og alle dens fasiliteter. Leiligheten inneholder entrê, bad, stue, kjøkken og et soverom. Utgang til syd-vendt terrasse på ca 8 m² med markise. God plass til lagring i tilhørende to boder, hhv. i kjelleren og på loftet.
Adkomst via felles trapperom. Gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
Velkommen til visning!

Innhold

Leilighet beliggende i byggets andre etasje med adkomst via felles trapperom og består av:
Entré, bad, soverom, stue og kjøkken.
Utgang fra stue til syd-vendt terrasse på ca 8 m².
Leiligheten disponerer to kjellerbod er på ca 5 m² og 7 m² samt loftsbod med gulvflate på ca 16 m².

Entré

Velkommen inn. Entrèen er malt i en lys, moderne farge med god plass til knagger og oppbevaring av klær. Fra entrèen har du adkomst til alle rommene i leilighet.

Stue

Stuen er av godt areal, med plass til både sofagruppe og spisestue. Stuen er lys og luftig og med MDF panelplater på vegger og glatt listverk. Ved stue/spisestue er det utgang til syd-vendt terrasse.

Kjøkken

Lys og pen kjøkkenløsning fra ukjent årstall. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i porselen med ett-greps armatur. Stikkontakt på vegg over benkeplate. Oppvaskmaskin fra Asko og integrert stekeovn med nedfelt keramisk topp fra Miele.

Bad

Badet er fra 1996 og er innredet med vegghengt innredning med nedfelt servant og ett-greps armatur fra Gustavsberg. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjkabinett fra 2020 med glassdører med ett-greps armatur fra Hansgrohe. Gulvmontert toalett fra Gustavsberg.

Balkong

Utgang fra stue til syd-vendt terrasse på ca 8 m² med markise.

Uteareal

Felles tomt som er pent opparbeidet med singlede adkomstveier, gressplen og diverse beplantning.

Soverom

Leiligheten har ett soverom med plassbygget garderobe. Soverommet er malt i en fin og tidsriktig grønnfarge og har god plass til dobbeltseng.

Beliggenhet

Balaklava 20 ligger i et etablert boligområde på Orkerød. Området byr på det aller mest og det er lett å skjønne hvorfor dette er et yndet boområde.
Her finner man et verneverdig kulturlandskap som byr på enestående turmuligheter i flott natur, omringet av lange strender.  Av de mange strendene Jeløy kan by på, er Sjøbadet absolutt verd et besøk og kun en kort sykkeltur unna. Her kan man slå seg til på gressdekket bakke eller i sanden.
Er man glad i båtliv, finnes flere småbåthavner på Jeløy med aktivt maritimt miljø i sommermånedene.
Foretrekker du en tur langs havet i den salte sjøluften, er det kilometervis med kystlinje rundt hele Jeløy som egner seg godt for både kortere og lengre utflukter.
På det kulturelle plan er et besøk på Røed Gård å anbefale, i tillegg til Galleri F15 på Alby Gård, som er en av de eldste institusjonene for samtidskunst i Norge. Det lille, men anerkjente kunstgalleriet Galleri Varden inviterer til både faste og temporære utstillinger.
Det er 5 min til nærmeste bussholdeplass som tar deg til Moss sentrum (gåavstand 25 min) med alle byens fasiliteter som kino, kafeer, utesteder, Amfisentrert og gågaten. Og med kort vei til sentrumskjernen ligger det til rette for pendlere. Togstasjon med hyppige avganger til Oslo og Gøteborg og andre Østfold byer. Fergeleie med avganger til Horten og Vestfoldsiden. Samt bussterminal

Felleskostnader

Kr. 3 453,-. Felleskostnadene inkluderer blant annet: TV, kommunale avgifter, nedbetaling på andel fellesgjeld, strøm fellesareal, renhold fellesareal, vedlikehold, revisjon, forretningsfører og byggeforsikring.
Det gjøres oppmerksom på at eventuell fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Andel fellesgjeld

Kr. 40 411,-.

Andel formue

Kr. 21 971,-.

Borettslag

Borettslaget Moss Værft & Dokk 1, org.nr. 947 010 417.
Borettslaget består av 18 andelsleiligheter - fordelt over 2 etasjer.
Forretningsfører:
Vansjø Boligbyggelag
Varnaveien 34
1523 Moss
Tlf: 952 66 200
E-post: post@vansjobbl.no

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Tilbyder av ordningen er: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.
Avtalens varighet: Til den sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp fra sikringsfondet dersom kravene for deltagelse
ikke lenger er oppfylt. Avtalen kan sies opp fra borettslaget innen 1.desember, med virkning fra kommende årsskifte.

Fellesgjeld / lånevilkår

Kr. 40 411,-.
Type A -Lån hvor det betales både renter og avdrag:
Annuitetslån
Rente Pt.: 1,9%. Renter og avdrag pr. mnd. med dagens rente: 210, hvorav renter utgjør kr 66 og avdrag utgjør kr 144.
Lånets løpetid: 2041.
Lånenr. 6118232131. Bankforbindelse: Nordea Bank
Eventuell nedbetalingsplan må innhentes hos borettslagets bankforbindelse.
Det kan opplyses at borettslaget ikke har IN-ordning.
Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Gjensidige Forsikring ASA med polisens nummer 82360485.

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.
Trappevask skal foregå etter turnusliste, som henger i gangen.

Husdyrhold

Det er forbudt å holde dyr i borettslaget. Selv om det er et forbud mot dyrehold, kan brukeren av boligen søke styrets godkjennelse til det. Dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen, vil søknaden bli innvilget.
Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskrementer på borettslagets område.

Boligens areal

2. etasje:
Bruttoareal: 50 m².
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, bad, soverom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det følger ikke med garasjeplass for andelen. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Boligbygg over to etasjer samt kjeller og råloft. Gulv på grunn av betong. Grunnmur av betong. Yttervegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner.
Fasader utført i liggende kledning. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform utvendig tekket med betongtakstein(ikke besiktiget). Glatt entrédør av tre
med kikkhull, brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2000. Bærende konstruksjoner av treverk belagt med terrassebord. Rekkverk av trekonstruksjoner. Rekkverkshøyden er målt til ca 0,92 meter.
TG2 er satt på følgende:
Bad: TG 2 gjelder eldre kobberrør: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Membran, det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid.
Kjøkken: TG 2 er gitt eldre vannrør av kobber: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Sprekker/riss i porselen på vask. TG 2 er gitt soilrør av støpejern: Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
Øvrige rom: Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende. Det er stedvis knirk i gulvet. Enkelte innerdører bærer preg av slitasje.
Etasjeskillere: Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 10 mm i stue.
Balkong: Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Ferdigattest datert 27.08.1957.

Barnehage / skole i området

Refsnes barnehage (0-6 år)
Bellevue barnehage (0-6 år)
Reier barnehage (0-6 år)
Refsnes skole (1-7 kl.)
Ramberg skole (1-7 kl.)
Reier skole (1-7 kl.)
Torderød skole (1-10 kl.)
Hoppern ungdomsskole (8-10 kl.)
Kirkeparken videregående skole.
Malakoff videregående skole.

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene sendes samlet til Moss Værft & Dokk 1 borettslag og er inkludert i felleskostnadene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 415 067 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 494 241 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner:
Id: KP_3002.
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 24.03.2021.
Delarealer: 1 122 kvm. Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende.
Reguleringsplaner.
ID: 15
Navn: Bakken-Orkerød.
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 14.10.1953.
Delarealer: Delareal 340 kvm, Formål Kjørevei. Delareal 783 kvm, Formål Boliger.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ingen tinglyste rettigheter eller forpliktelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til athoring@meglergaarden.no eller SMS: 91 82 15 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

De øvrige andelseiere i borettslaget og dernest øvrige medlemmer av boligbyggelag har forkjøpsrett til andelen.
Spørsmålet om å gjøre bruk av forkjøpsretten vil bli avklart når salgsvilkårene; pris og overtagelsestidspunkt, er fastsatt.
Person med (best) forkjøpsrett kan tre inn i bud gitt av andre eller i avtaler inngått med andre. Gebyr for benyttet forkjøpsrett er kr. 7.493,-

Adresse og matrikkel

Balaklava 20, 1513, Gnr. 1 bnr. 630, andelsnr. 10 i Moss værft & dokk 1 borettslag i Moss kommune.

Eier

Michael Falck

Oppdragsnummer

92-21-0172

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering